Μila Kunis & Ashton Kutcher: Μια μοντέρνα αγροικία είναι το σπίτι των ονείρων του ζευγαριού
Credit: buzzfuss/123rf

Αν μπορούσατε να έχετε το σπίτι των ονείρων σας στο διάσημο Μπέβερλι Χιλς, πως θα ήταν αυτό; Η σύγχρονη αγροικία της Mila Kunis και του Ashton Kutcher στο LA είναι το σπίτι των ονείρων του ζευγαριού. Στην κορυφή του λόφου του Λος Άντζελες, το ζευγάρι έκανε το όνειρό του πραγματικότητα. Για να υλοποιήσουν το σπίτι της φαντασίας τους, ο Kunis και ο Kutcher σχεδίασαν τη σύγχρονη αγροικία τους μαζί με τον Howard Backen των Backen & Gillam Architects. Υπεύθυνη για την εσωτερική διακόσμηση ήταν η Vicky Charles της Charles & Co.

Credit: AD– Photography of Douglas Friedman

Χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί κατασκευαστικά η σύγχρονη αγροικία της Mila Kunis και του Ashton Kutcher και να γίνει το σπίτι της οικογένειάς τους. Παρόλο που η πολυτελής μοντέρνα αγροικία χτίστηκε από την αρχή, έχει μια αυθεντική ρουστίκ αισθητική.

Credit: AD– Photography of Douglas Friedman

Η σύγχρονη αγροικία της Mila Kunis και του Ashton Kutcher ξεκίνησε από τα moodboards του Pinterest. Τίποτα ασυνήθιστο, αφού το Pinterest είναι μια εξαιρετική πηγή έμπνευσης για καλλιτέχνες, όπως αρχιτέκτονες και διακοσμητές εσωτερικών χώρων. Όταν το ζευγάρι αποφάσισε να ταιριάξει με τα moodboards του, γνώριζε πια ότι ο Backen ήταν ο αρχιτέκτονας που θα μπορούσε να τους παραδώσει το σπίτι των ονείρων του.

Credit: AD– Photography of Douglas Friedman

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του πενταετούς έργου, ο Kunis και ο Kutcher αναζητούσαν ενεργά να συμμετάσχουν στη διαδικασία ανάπτυξης σχεδιασμού και κατασκευής. Για το ζευγάρι του Χόλιγουντ, αυτός ήταν ο μόνος δυνατός τρόπος για να πετύχουν ακριβώς αυτό που ήθελαν. Η μοντέρνα αγροικία τους είναι ακριβώς αυτό που ήθελε το ζευγάρι να είναι, έχοντας τα πάντα σχεδιασμένα στη λεπτομέρεια.

Credit: AD– Photography of Douglas Friedman

Το σπίτι είναι μια ρουστίκ ιδιοκτησία έξι στρεμμάτων που τώρα φιλοξενεί μια κύρια κατοικία που συνδέεται με έναν αχυρώνα ψυχαγωγίας, καθώς και ένα ανεξάρτητο κιόσκι μπάρμπεκιου, όλα παρατεταγμένα κατά μήκος ενός κεντρικού άξονα. Μέσα και έξω συνυπάρχουν ευχάριστα στην ιδιοκτησία τους αφού ένα από τα βασικά μέλημά τους ήταν να έχουν ένα βιώσιμο σπίτι. Ως αποτέλεσμα, η σύγχρονη αγροικία των Kunis και Kutcher είναι κατασκευασμένη από ξύλο, γυαλί και σκυρόδεμα.

Credit: AD– Photography of Douglas Friedman

Η παλέτα των πρώτων υλών προσφέρει αρκετή “βιομηχανική” γοητεία. Επιπλέον, υπάρχει ένας εξωτερικός χώρος που είναι το μποστάνι τους. Οι Μila Kunis και Asthon Kutcher προσπαθούν με κάθε τρόπο να συμβάλλουν στη μείωση της κλιματικής αλλαγής. Έτσι, ο πολυτελής αχυρώνας που φιλοξενεί το ζευγάρι του Χόλιγουντ παράγει αρκετή ηλιακή ενέργεια για να συντηρήσει ολόκληρη την ιδιοκτησία. Ένας από τους στόχους τους ήταν να υπερβούν την ισχύουσα νομοθεσία και να μπορούν να διανέμουν τη δική τους ενέργεια στο σπίτι τους.

Credit: AD– Photography of Douglas Friedman

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher ήξεραν ότι ήθελαν τον Howard Backen να σχεδιάσει το σπίτι τους όσο ήθελαν να το διακοσμήσει η Vicky Charles. Στο παλιό σπίτι που μοιάζει με αχυρώνα, η διάσημη διακοσμήτρια προσθέτει με την εμπειρία της σύγχρονη γοητεία, καταφέρνοντας να ενσωματώσει εμβληματικά σχεδιαστικά κομμάτια από τα προηγούμενα σπίτια των Kunis και Kutcher, όπως ο πολυέλαιος που κοσμεί το δωμάτιο ψυχαγωγίας, που είναι συγχρόνως και ο ξενώνας.

Credit: AD– Photography of Douglas Friedman

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι γήινες αποχρώσεις κυριαρχούν στο εσωτερικό της σύγχρονης αγροικίας. Επιπλέον, η Βίκυ Τσαρλς κάνει τις γκρι αποχρώσεις να κλέβουν τις εντυπώσεις σε κάθε δωμάτιο.

Credit: AD– Photography of Douglas Friedman
Credit: AD– Photography of Douglas Friedman
Credit: AD– Photography of Douglas Friedman

Τελικά το ζευγάρι κατάφερε να αποκτήσει ένα οικογενειακό σπίτι για εκείνους και τα παιδιά τους.

Απόδοση θέματας από την Πηγή: AD– Photography of Douglas Friedman

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα