Πρίγκιπας Louis: Φτυστός η μαμά του – H throwback φωτογραφία της Kate Middleton που ξετρέλανε
Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images

Η Kate Middleton μοιράστηκε μία αξιολάτρευτη φωτογραφία από τη βρεφική της ηλικία στην αγκαλιά του μπαμπά της, Michael, καθώς ξεκίνησε την εκστρατεία της για να ρίξει τα φώτα της δημοσιότητας στα “πρώιμα χρόνια” της παιδικής ηλικίας.

“Τα πρόσωπα είναι το καλύτερο παιχνίδι ενός μωρού. Την Τρίτη ξεκινήσαμε το #ShapingUs για να ευαισθητοποιήσουμε τον ζωτικό ρόλο που παίζουν τα πρώτα μας χρόνια στη διαμόρφωση της υπόλοιπης ζωής μας”, έγραφε η λεζάντα της φωτογραφίας, που η πριγκίπισσα της Ουαλίας έδωσε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα. “Αυτό το Σαββατοκύριακο, θα θέλαμε όλοι να περάσετε χρόνο με τους φίλους, τις οικογένειες, τους συναδέλφους και τις κοινότητές σας μιλώντας για τα πρώτα παιδικά σας χρόνια και πώς έχουν διαμορφώσει τη ζωή σας.”

H Kate Middleton πρόσθεσε: “Ελπίζω ότι θα σκεφτείτε να μοιραστείτε μαζί μου μια φωτογραφία του εαυτού σας πριν από τα πέμπτα γενέθλιά σας για να βοηθήσετε σε αυτές τις συζητήσεις και να μοιραστείτε μερικά χαμόγελα και αναμνήσεις επίσης.”

Και διευκρινίζει: “Με τον μπαμπά, η φωτογραφία από τη μαμά”

Ωστόσο, αμέσως μόλις είδαν τη φωτογραφία, οι ακόλουθοί της έσπευσαν να επισημάνουν το προφανές. Ότι ο μικρότερος γιος της, πρίγκιπας Louis είναι φτυστός η μαμά του.

“Ο Louis είναι ο δίδυμός σου” έγραψε χαρακτηριστικά ένας ακόλουθος, ενώ άλλος σχολίασε “με την πρώτη ματιά νόμισα ότι αυτή ήταν φωτογραφία του Louis.”Πόσο μοιάζει ο Louis με τη μαμά του στην ίδια ηλικία” ή “Αυτή η φωτογραφία είναι εντελώς Louis” ήταν άλλα σχόλια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα