Carole Feuerman: H διάσημη εικαστικός και το privé party στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Η οικοδέσποινα της βραδιάς Άντα Ηλιοπούλου, φορώντας Chara Lebessi, η Carole Feuerman με Sandy Tzatzou και η Ειρήνη Νταϊφά, με Oscar De La Renta
Η οικοδέσποινα της βραδιάς Άντα Ηλιοπούλου, φορώντας Chara Lebessi, η Carole Feuerman με Sandy Tzatzou και η Ειρήνη Νταϊφά, με Oscar De La Renta.

Το κρυφό πάρτυ προσωπικοτήτων που διοργάνωσε η Άντα Ηλιοπούλου για τη φίλη της διάσημη εικαστικό Carole Feuerman στο Nyn Esti στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. 

Η Άντα Ηλιοπούλου, πρόεδρος της γαλλοελληνικης πολιτιστικής κίνησης Le soleil foundation διοργάνωσε το πάρτι προς τιμήν της executive Ambassador του Le soleil foundation και super star εικαστικού του υπερρεαλισμού Carole Feuerman, αμέσως μετά την πρώτη ατομική έκθεση της στην Gallery Kapopoulos Fine Arts στο Κολωνάκι.

Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε το ηλιοβασίλεμα στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Nyn Esti με θέα την Ακρόπολη στον 4ο όροφο του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Την Gallery Kapopoulos Fine Arts αντιπροσώπευσε η νέα γενιά της οικογένειας, η Νικη και ο Γρηγόρης Καπόπουλος. 

Κατά την άφιξη της Carole Feuerman, ο DJ έπαιξε το «She is a Rainbow» των Rolling Stones για να θυμίσει σε όλους τη συνεργασία της με το διάσημο γκρουπ. Όσο διήρκεσε το cocktail, η γνωστή εικαστικός υπέγραψε βιβλία που δώρισε στους 100 καλεσμένους. 

Εντυπωσιακή ήταν η άφιξη της Μαίρη Φιξ που φορούσε Daphne Valente μαζί με την Ειρήνη Νταϊφά. Μια άφιξη που συζητήθηκε ιδιαιτέρως μέσα στο γνωστό και ως εργοστάσιο ΦΙΞ. 

Η Μαίρη Φιξ και η Carole Feuerman
Η Μαίρη Φιξ και η Carole Feuerman

Τις εντυπώσεις κέρδισε ο  Ισίδωρος Κούβελος που συζήτησε με την Carole Feuerman αρκετή ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα της εικαστικού.

Ο Ισίδωρος Κούβελος με την Carole Feuerman
Ο Ισίδωρος Κούβελος με την Carole Feuerman.

Η Carole Feuerman ανακοίνωσε επισήμως την συμμετοχή της με τα έργα της στους Ολυμπιακούς 2024 του Παρισιού.  Το έργο της “The Diver” θα βρίσκεται κοντά στον Πύργο του Άιφελ, ενώ αντίστοιχα το “Perseverance -Επιμονή” θα κοσμήσει το Ολυμπιακό Χωριό. Η εικαστικός και η Άντα Ηλιοπούλου θα βρίσκονται στο Παρίσι τις επόμενες ημέρες για την παρουσίαση του έργου στον Πύργο του Άιφελ.

To έργο της Carole Feuerman
Έργο της Carole Feuerman.

Ο Μάριος Φραγκούλης με τη μάνατζερ του Κική Δημητριάδη ήρθαν μετά τη συναυλία του στην Ουάσιγκτον, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από την καλοκαιρινή του τουρνέ. 

H Κική Δημητριάδη και ο Μάριος Φραγκούλης
H Κική Δημητριάδη και ο Μάριος Φραγκούλης.

Η πρώτη κοινή εμφάνιση του Στράτου Τζώρτζογλου και της Σοφίας Μαριόλα μετά από τόσο καιρό έγινε σε αυτό το event, διαψεύδοντας τις φήμες που τους θέλαν χωρισμένους.

H Σοφία Μαριόλα με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Μαζί τους ο συλλέκτης Ανδρέας Μάνεσης.
H Σοφία Μαριόλα με τον Στράτο Τζώρτζογλου. Μαζί τους ο συλλέκτης Ανδρέας Μάνεσης.

Είδαμε ακόμη τους Χολιγουντιανούς σταρ και executive Ambassadors της καλλιτεχνικής κίνησης Le soleil foundation, Παντελή Κοντογιάννη (πρωταγωνιστής της ταινίας First line-Πρόμαχος που γυρίστηκε μέσα στο Μουσείο της Ακρόπολης) και τον Θοδωρή Ζουμπουλίδη (γνωστός ως Teo Alexander) μαζί με την Ευτυχία Φράγκου.

Ο Γρηγόρης Καποπουλος από την Gallery Kapopoulos Fine Arts, ο Χολιγουντιανός σταρ της ταινίας First Line-Προμάχος Παντελής Κοντογιάννης  και ο Κωνσταντίνος Σπανός.
Ο Γρηγόρης Καπόπουλος από την Gallery Kapopoulos Fine Arts, ο Χολιγουντιανός σταρ της ταινίας First Line-Προμάχος Παντελής Κοντογιάννης και ο Κωνσταντίνος Σπανός.
Ο Θοδωρής Ζουμπουλίδης (Teo Alexander) μαζί με την Ευτυχία Φράγκου
Ο Θοδωρής Ζουμπουλίδης (Teo Alexander) μαζί με την Ευτυχία Φράγκου.

Ανάμεσα στους καλεσμένους και ο Μάνος Γαβράς που ως συνιδιοκτήτης του χώρου ήρθε με τον Πρόεδρο του Nice’ n’ Easy Group, Χρήστο Αθανασιάδη.

Οι ιδιοκτήτες του Nyn Esti, Χρηστος Αθανασιαδης και Μάνος Γαβράς με την εικαστικό Carole Feuerman
Οι ιδιοκτήτες του Nyn Esti, Χρήστος Αθανασιαδης και Μάνος Γαβράς με την εικαστικό Carole Feuerman

Μαζί τους και ο διάσημος φωτογραφος Σπύρος Πώρος με την Δέσποινα Κουτσούμπα, πρόεδρο αρχαιολόγων, την Ambassador του Le Soleil foundation εικαστικό Εριέττα Βορδώνη καθώς και τη γλύπτρια Ιωάννα Παρασκευά.

Η έκπληξη της βραδιάς έφθασε πραγματικά αργά αλλά εντυπωσίασε. Ξαφνικά το «Baby let me take you home» των Animals ακούγεται και η τελευταία άφιξη ήταν ο θρυλικός τραγουδιστής Eric Burdon που κατέφθασε στο Nyn Esti συνοδεύοντας την Ελληνίδα σύζυγο του Μαριάννα Προέστου-Μπάρντον. Μια απίστευτη στιγμή για όσους βρισκόντουσαν στον χώρο εκείνη την ώρα και αγάπησαν το πασίγνωστο «Don’t let me be misunderstood». 

Η Μαριάνα Προέστου-Burdon  με τον σύζυγό της διάσημο τραγουδιστή των Animals Eric Burdon και την Carole Feuerman.
Η Μαριάννα Προέστου-Burdon με τον σύζυγό της διάσημο τραγουδιστή των Animals Eric Burdon και την Carole Feuerman.

Στο event μεταξύ άλλων ήρθαν η Μαρίλια Βαζαίου, μέλη της οικογένειας Κωνσταντίνου Σπανού, η Αντζη Μαργαρίτη-Andrews με την Αντιδήμαρχο Κηφισιάς Ελένη Βάρσου, ο πλαστικός χειρουργός από το Hollywood Τζον Αναστασάτος, η Μαρίνα Κίντα -της οποίας οι γιοι απόλαυσαν την έκθεση της Carole Feuerman στη Γενεύη τις προηγούμενες ημέρες όντας και συλλέκτες των έργων της Feuerman, η  Μέμα Σιμονετάτου, η Χαρά Λεμπέση, ο εικαστικός Ευάγγελος Μίχελης, ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος και η Στέλλα Καρμίρη, η Βανέσα Πετροπουλου-Γερουλάνου με τον Πέτρο Γερουλάνο, ο Παύλος Ευθυμίου με τη Φιλιώ Φούρλα και τον Άρη Δρίτσα, ο φανατικός συλλέκτης Ανδρέας Μάνεσης, η σχεδιάστρια κοσμημάτων Νάντια Μπέλε, η Λέιλα Νεοφύτου, η Νίκη Παξιμαδάκη-Κολντήρη, η Μαριάννα Ψαράκη-Βαλυράκη, η Χριστίνα Ψωμιάδη, η Ντομένικα Δανιήλ, ο Ρένος Χαραλαμπιδης, η σχεδιάστρια Σάντη Τζάτζου και πολλοί άλλοι. 

Oι κυρίες Λέιλα Νεοφύτου, Μαρίνα Κίντα και Νίκη Παξιμαδάκη-Κολντήρη.
Oι κυρίες Λέιλα Νεοφύτου, Μαρίνα Κίντα και Νίκη Παξιμαδάκη-Κολντήρη.
Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Νάντια Μπέλε και ο πλαστικός χειρουργός του Hollywood, John Αναστασατος.
Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Νάντια Μπέλε και ο πλαστικός χειρουργός του Hollywood, John Αναστασατος.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, Στέλλα Καρμίρη και η  Βανέσα Πετροπούλου-Γερουλάνου με τον Πέτρο Γερουλάνο.
Από αριστερά προς τα δεξιά: Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, Στέλλα Καρμίρη και η Βανέσα Πετροπούλου-Γερουλάνου με τον Πέτρο Γερουλάνο.
Oι κυρίες Μαριλία Βαζαίου, Μαριάννα Ψαράκη-Βαλυράκη και Λέιλα Νεοφύτου.
Oι κυρίες Μαριλία Βαζαίου, Μαριάννα Ψαράκη-Βαλυράκη και Λέιλα Νεοφύτου.
Η Carole Feuerman και η Μέμα Σιμονετάτου.
Η Carole Feuerman και η Μέμα Σιμονετάτου.
Η Χαρά Λεμπέση και ο εικαστικός Ευάγγελος.
Η Χαρά Λεμπέση και ο εικαστικός Ευάγγελος.

Όταν ο κόσμος αναχώρησε η κυρία Carole Feuerman με την Άντα Ηλιοπουλου, δείπνησαν με τον διάσημο τραγουδιστή των Animals Eric Burdon και τη σύζυγό του Μαριάννα Προέστου-Burdon μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες που ο κόσμος έκπληκτος είδε τον Eric να τραγουδάει στα έργα της Carole. Ο σεφ του Nyn Est, Σταμάτης Μισομικιές μαγείρεψε ειδικά για αυτούς σπεσιαλιτέ με ψάρι. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα