Εβελίνα Νικόλιζα: Μιλά για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται – «Κάποιες φορές κλαίω με αναφιλητά…»
Εβελίνα Νικόλιζα
Credit: evelina_nikoliza/Instagram

Η Εβελίνα Νικόλιζα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» την Πέμπτη. Η τραγουδίστρια και YouTuber μίλησε μεταξύ άλλων για τη σύγκριση με τη μητέρα της, Μπέσσυ Αργυράκη, αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media.

«Παλιά επειδή εγώ πάλευα ως κορίτσι να μην μπω σε σύγκριση με τη μαμά μου – που όλα τα κορίτσια το κάνουν θέλοντας και μη -, εγώ πάλευα και με σύγκριναν οι υπόλοιποι γύρω μου. Αυτό μου ήταν δύσκολο. Αλλά ψυχοθεραπεύομαι», είπε αρχικά η Εβελίνα Νικόλιζα και πρόσθεσε:

«Έχω πολλά hate comments, με παίρνει και με σηκώνει, δεν συμμαζεύονται. Μου λένε “μας έπρηξες, αυτά δεν είναι για να τα μοιράζεσαι”, για τα κιλά έχω πάρα πολλά σχόλια. Έχω σχόλια για τη μαμά μου, ότι είμαι μπλεγμένη πολιτικά και ότι είμαι βύσμα και με έχει βάλει η μαμά μου στην τηλεόραση. Τα πάντα ακούω.

 Κάποιες φορές κλαίω με αναφιλητά και κάποιες φορές δεν δίνω καθόλου σημασία. Έχω στεναχωρηθεί πολλές φορές με πράγματα και με τα κιλά. Είναι πράγματα που δεν τα έχω λύσει μέσα μου και τα παλεύω ακόμα και ότι με έχει βάλει η μαμά μου σ’ αυτή τη δουλειά, γιατί ξέρω ότι δεν είναι έτσι και λέω “ρε γαμώτο, δούλεψα πολύ και προσπάθησα για να κάνω κάτι”, οπότε με στενοχωρεί».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα