Ζώδια: Τι φέρνει ο Φεβρουάριος στο ζώδιο του Αιγόκερου
Γυναίκα Αιγόκερως
Credit: 123RF

Ο Φεβρουάριος αποδεικνύεται συχνά ένας μήνας απογοήτευσης, γιατί τα άτομα ανακαλύπτουν ότι η ‘επίλυση’ που έθεταν ως στόχο τον προηγούμενο μήνα, δεν αποδείχτηκε τελικά τόσο εύκολη. Μπορεί λοιπόν να αντιμετωπίζετε μια ψυχολογική “καθίζηση”, προσπαθήστε ωστόσο να διώξετε μακριά τα αρνητικά συναισθήματα.

Αιγόκερως

Τον Φεβρουάριο, οι Αιγόκεροι θα επιδείξουν εκπληκτικές επικοινωνιακές δεξιότητες και μια  έντονη ενσυναίσθηση. Σε αυτό το διάστημα, πολλοί φίλοι θα νιώσουν πολύ κοντά σας και θα έχουν την τάση να σας ζητούν τη συμβουλή σας. Θα γίνετε ένα δημοφιλές άτομο. Ωστόσο, μην αφήνετε τα παράπονα και τα προβλήματα των άλλων να σας κουράζουν υπέρμετρα. Βοηθήστε φυσικά τους φίλους και τους στενούς σας ανθρώπους, αλλά σκεφτείτε και τον εαυτό σας και ξεκουραστείτε, τόσο στο μυαλό όσο και στο σώμα. Ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσετε θα είναι πηγαίνοντας στο γυμναστήριο, να περπατήσετε στην φύση ή διαβάζοντας βιβλία που επικεντρώνονται σε πνευματικά θέματα.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Οι Αιγόκεροι θα νιώσουν την ανάγκη να κάνουν ένα διάλειμμα από την καθημερινή φασαρία. Κάποιοι θα χρειαστούν λίγες μέρες άδεια, όσοι όμως έχουν πραγματικά βαρεθεί να ακούν τους άλλους να φλυαρούν θα σκεφτούν ακόμη και να ταξιδέψουν στο εξωτερικό. Πράγματι, αυτό θα βοηθήσει πολύ ώστε να προετοιμαστείτε για την επικείμενη άφιξη της Άνοιξης. Μπορεί να έχετε πόνους στην πλάτη και στις αρθρώσεις το πρώτο μισό του μήνα, επομένως καλό είναι να μη προγραμματίζετε απαιτητικές δραστηριότητες. Εάν δε πάσχετε από κάποια δερματική πάθηση ίσως αυτή να σας ενοχλήσει περισσότερο από το συνηθισμένο, για λίγο διάστημα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα