Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (10/2) – Ταύροι παίρνετε αποφάσεις που θα εκπλήξουν ακόμη και… εσάς
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στο ζώδιο του Υδροχόου και δίνει θετικές αλλαγές και σωστή αντιμετώπιση των σχέσεων. Καινούργιες προοπτικές σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα ενώ η χρονική στιγμή είναι ιδανική για προτάσεις και συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια αποβάλλουν τις αρνητικές και καχύποπτες σκέψεις και θα υπάρξει συναισθηματική χαλαρότητα.

Κριός

Η διαίσθηση σε βοηθά να κινηθείς αποτελεσματικά και να διεκπεραιώσεις πιθανές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Παίρνεις πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό χώρο και η επικοινωνία λειτουργεί υπέρ σου. Σήμερα, μπορείς να απολαύσεις όμορφες στιγμές με άτομα που αγαπάς.

Ταύρος

Η αδιαλλαξία, σου δημιουργεί προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Επικέντρωσε την προσοχή σου στις υλικές και συναισθηματικές ανάγκες για να νιώσεις ασφάλεια. Οι ευκαιρίες, σε βοηθούν να πάρεις αποφάσεις πρωτόγνωρες για σένα.

Δίδυμος

Η κυκλοθυμική σου διάθεση, δεν σε βοηθά στον επαγγελματικό χώρο, ενώ οι κόντρες με συναδέλφους που θέλουν να σε ελέγξουν, δημιουργούν επιπλέον εκνευρισμό. Οικογενειακά θέματα, σου προκαλούν συναισθηματικά ξεσπάσματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η, δύσκολα θα αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο.

Καρκίνος

Επανέρχονται υποθέσεις ακίνητης περιουσίας, τις οποίες έχεις τον τρόπο να τις τακτοποιήσεις με δυναμικότητα. Αξιοποιείς οικονομικές ευκαιρίες που σου αποδίδουν σημαντικά οφέλη. Με θετική ψυχολογία, βρίσκεις λύσεις και διεξόδους.

Λέων

Σήμερα, ξεπερνάς το άγχος που σε οδηγεί σε λάθη ενώ η διαίσθησή σου σε ωθεί να πιστέψεις στις δυνατότητές σου. Ξεχωρίζεις στις παρέες και στρέφεις το βλέμμα σου σε ό,τι σου δίνει σιγουριά. Νέο πρόσωπο στη ζωή σου, σε βοηθά να αντιμετωπίσεις τραύματα και πληγές που ακόμα σε επηρεάζουν.

Παρθένος

Με ωριμότητα λύνεις οικονομικά ζητήματα που σου προκαλούν ένταση. Περνάς όμορφα με κοντινά σου πρόσωπα, τα οποία σε στηρίζουν. Το απόγευμα έχεις την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τις φοβίες σου και να τις ξεπεράσεις.

Ζυγός

Οικονομικά θέματα σου δημιουργούν ανασφάλειες και σου χαλάνε την διάθεση. Οι εγωιστικές συμπεριφορές ενοχλούν τα άτομα που συνεργάζεσαι για αυτό προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Θα έρθεις σε επαφή με νέο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κράτησε το μέτρο για να μην απογοητεύσεις με την συμπεριφορά σου.

Σκορπιός

Εκφράζεις όσα κρύβεις στη ψυχή σου και οι επαφές με πρόσωπα που έχουν ουσιαστικό ρόλο στη ζωή σου, βασίζονται σε ειλικρινείς βάσεις. Η κατανόηση σε βοηθά να λύσεις παρεξηγήσεις στο περιβάλλον σου. Η επαγγελματική επιτυχία είναι σίγουρη καθώς οι συνεργάτες, είναι δίπλα σου.

Τοξότης

Η γρήγορη αντίληψη και προσέγγιση των καθημερινών ζητημάτων στον χώρο εργασίας, σου δίνει την ευκαιρία να αναγνωριστείς από τους ανωτέρους σου. Δείχνεις ποια πράγματα σε ευχαριστούν και επικοινωνείς με άτομα που σε καλύπτουν συναισθηματικά. Η έκφραση των συναισθημάτων στο άτομο που σε ενδιαφέρει, σας φέρνει πιο κοντά.

Αιγόκερως

Με μεθοδικότητα και οργάνωση εντυπωσιάζεις τους γύρω σου και η εξέλιξη στην καριέρα σου είναι θετική. Η καλή εικόνα που έχεις προς τα έξω, σε βοηθά να πετύχεις αυτά που θέλεις. Σήμερα, μπορείς να λύσεις ζητήματα που απασχολούν εσένα και τον/την σύντροφό σου και να ξαναβρείτε την αρμονία.

Υδροχόος

Μην αφήσεις τις ανασφάλειες να σε επηρεάσουν και αφιέρωσε χρόνο σε άτομα που σε αγαπούν και σε στηρίζουν. Ασχολήσου με οικονομικά ζητήματα και πρόσεξε τις περιττές σπατάλες. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από παρέες μπορεί να επικοινωνήσεις με πρόσωπο που θα σε γεμίσει χαρά, προσοχή στις αυταπάτες.

Ιχθύς

Περιόρισε την ανάγκη σου να επιβληθείς και συζήτησε με πρόσωπα της οικογένειάς σου, για θέματα που σε έχουν πληγώσει. Φιλικά πρόσωπα σε βοηθούν να πετύχεις τα επαγγελματικά όνειρά σου. Οι κοινοί στόχοι με τον/την σύντροφό σου, λειτουργούν αναγεννησιακά στη σχέση και σας φέρνουν πιο κοντά από ποτέ.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα