Ζώδια: Τι φέρνει ο Απρίλιος στο ζώδιο της Παρθένου
Γυναίκα σε σχέδιο art
Credit: 123RF

Απρίλιος, ο μήνας που ο ανοιξιάτικος ήλιος φέρνει ενέργεια όχι μόνο στη Φύση, αλλά και υποσυνείδητα σε όλους τους ανθρώπους. Και μόνο μια ματιά στην ίδια τη Φύση, έχει πάντα πολύ θετική επίδραση στη διάθεσή μας. Η απαισιοδοξία των χειμερινών μηνών θα ξεχαστεί γρήγορα. Αυτός ο μήνας λοιπόν, συχνά περιγράφεται ως… πολύ χαρούμενος. Και τα αστέρια επιβεβαιώνουν αυτή την άποψη με την πλεονεκτική θέση τους. Το ωροσκόπιο του Απριλίου 2024, μας λέει ότι τα άτομα θα τα πάνε καλά και στην προσωπική τους ζωή, ακόμη περισσότερο μάλιστα αν κάποιοι νωρίτερα φέτος, εμφάνισαν κατάθλιψη σε αυτόν τον τομέα. Επιτέλους οι άνθρωποι αρχίζουν να ζωντανεύουν. Όλοι μπορούμε να περιμένουμε χαρούμενες στιγμές και καλή υγεία.

Παρθένος

Τον Απρίλιο η Παρθένος θα νιώσει την ανάγκη για πολλή τρυφερότητα και αγάπη. Θα λαχταράτε κυριολεκτικά φίλοι μου, μια αγκαλιά από κάποιο κοντινό σας πρόσωπο και δεν θα μπορείτε να έχετε αρκετή σωματική επαφή. Αλλά αυτή την περίοδο, θα αρχίσετε ακόμη να ‘κολλάτε’ σε πολλά πράγματα και θα θέλετε τα πάντα αμέσως, κάτι που πιθανότατα θα σας κρατήσει σε μια συνεχή ένταση. Ταυτόχρονα, θα είστε επιρρεπείς στο να επινοείτε διάφορα αυθαίρετα σενάρια, τα οποία- πολλές φορές- μπορεί να σας οδηγήσουν σε απογοήτευση. Απολαύστε λοιπόν την παρούσα στιγμή και αφήστε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από αυτά που σας προσφέρει η ζωή, εκείνη μόνο τη στιγμή.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Ο Απρίλιος προβλέπεται ανατρεπτικός για τους Παρθένους, όσον αφορά τις σχέσεις. Είναι πιθανό να εμφανιστεί κάποιος ξεχωριστός στη ζωή σας και να τον ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Αν και πιθανότατα δεν θα μπορείτε να μη σκέφτεστε αυτό το άτομο, θα πρέπει να αφήσετε τα πράγματα να πάνε με τον δικό τους ρυθμό και να μην βιαστείτε. Η άκρατη ‘θετικότητα’ μπορεί να σας παρασύρει τούτο τον μήνα. Θα ξυπνάτε με ενθουσιασμό και θα μπορείτε να χειριστείτε όλες τις ευθύνες με ευκολία και χιούμορ. Όμως προσέξτε τους συναδέλφους σας, που μπορεί να εκλάβουν μια τέτοια διάθεση ως οπορτουνισμό και να σας βλέπουν μετά ως απειλή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα