Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (22/4) – Ζυγοί διεκδικήστε όσα θέλετε χωρίς τον φόβο της μοναξιάς
ζώδια προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Δευτέρα 22 Απριλίου, η Σελήνη είναι στον Ζυγό και φέρνει στα ζώδια συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών καθώς πρέπει να δοθεί προτεραιότητα σε εκκρεμότητες. Ζητήματα από το παρελθόν προκαλούν απογοήτευση ενώ υπάρχει κίνδυνος για εμμονές και συναισθηματικές εξαρτήσεις.

Κριός

Ιδανική μέρα για να βρεθείς με φίλους και να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου. Κοντινά σου άτομα, θα σε στηρίξουν στις φιλοδοξίες σου και θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Ταύρος

Κλείνεις υποθέσεις που σε προβληματίζουν και αποβάλλεις την πίεση που σου δημιουργούν. Διαχειρίσου με άνεση επαγγελματικά ζητήματα καθώς τώρα μπορείς να δείξεις τις δυνατότητες που έχεις.

Δίδυμος

Επικεντρώσου σε οικογενειακά ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια. Σκέψου με ψυχραιμία τις κινήσεις σου και μην καθυστερήσεις την επίλυση εκκρεμών υποθέσεων. Οικονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Προχωράς σε σημαντικές συμφωνίες που αφορούν προτάσεις από το εξωτερικό και σου κεντρίζουν την προσοχή. Αξιοποιείς κάθε ευκαιρία καθώς οι συνθήκες λειτουργούν πολύ θετικά και απογειώνεται η ψυχολογία σου.

Λέων

Σημαντικοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου και σε βοηθούν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε επαγγελματικά όνειρα. Η αισιοδοξία σου πρωταγωνιστεί ενώ επικοινωνείς με άτομα που έχετε κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

Παρθένος

Οι εντάσεις σε οδηγούν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και δεν μπορείς να χειριστείς σωστά τις υποθέσεις σου. Κομβικές αλλαγές σήμερα καθώς το παρασκήνιο στη δουλειά επηρεάζει την διάθεση αλλά και την κρίση σου.

Ζυγός

Κρατάς τις απαραίτητες ισορροπίες για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Ωστόσο, αν είσαι υποχωρητικός/ή δεν θα σε βοηθήσει να ικανοποιήσεις τις δικές σου ανάγκες. Διεκδίκησε αυτά που θέλεις χωρίς τον φόβο της μοναξιάς.

Σκορπιός

Ξεπερνάς με ευκολία δυσκολίες που κάνουν την εμφάνισή τους και αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Βρίσκεσαι πιο κοντά από ποτέ στην οικογένεια. Το απόγευμα αφήνεις πίσω τον συναισθηματισμό και επιλύεις όσα σε απασχολούν.

Τοξότης

Η συναισθηματική φόρτιση δίνει σταδιακά την θέση της, στην αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση. Αυτό λειτουργεί ανακουφιστικά καθώς με ρεαλισμό βρίσκεις λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν και ξεπερνάς το άγχος.

Αιγόκερως

Δημιουργείς τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για επιτυχημένες συνεργασίες που θα αποδώσουν σημαντικά οφέλη για εσένα. Περνάς υπέροχες στιγμές με φίλους και απολαμβάνεις στιγμές χαράς και επικοινωνίας.

Υδροχόος

Αν αφήσεις στην άκρη, τον υπερβολικό εγωκεντρισμό σου, τότε θα καταφέρεις να πετύχεις πολλά στην καριέρα σου. Τακτοποιείς ζητήματα της καθημερινότητας που σε πιέζουν και σου δημιουργούν ένταση.

Ιχθύς

Ανοίγεις νέους ορίζοντες στον επαγγελματικό χώρο καθώς η δημιουργικότητά σου εντυπωσιάζει. Σημαντικές συζητήσεις με άτομα από το εξωτερικό. Πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον σου φτιάχνουν το κέφι σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα