Ζώδια: Μηνιαία πρόβλεψη για τον Μάρτιο 2024
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Μάρτιος, σημαντικός και εμβόλιμος μήνας μεταξύ χειμώνα και Άνοιξης, όταν πλέον περιμένουμε μια θετική αλλαγή και όταν μπορούμε επιτέλους να πούμε ‘αντίο’ στις κρύες μέρες του χειμώνα. Τέτοιος είναι ο Μάρτης, για πολλούς σαφώς προκλητικός, αντίθετα για άλλους, ο προάγγελος ενός καλύτερου αύριο. Ο μήνας αυτός μας διαμηνύει ότι η αστάθειά του  δεν θα αποβεί πολύ βολική για όσους αντιμετωπίζουν θέματα, με έντονα προσωπικά συναισθήματα. Ίσως είναι καλύτερα να περνάτε άφθονο χρόνο  παρέα με ανθρώπους που αγαπάτε. Δεν είναι αυτή, η καλύτερη στιγμή για βαθύ σκεπτικισμό και πολλές σκέψεις.

Κριός

Ο Μάρτιος θα φέρει πολλές συναισθηματικές εμπειρίες στον Κριό. Αυτή την περίοδο, θα είστε πολύ ευαίσθητοι και οι ορμόνες σας κινδυνεύουν να ‘τρελαθούν’. Αν έχετε μόνιμο σύντροφο, θα έχετε πολύ ευχάριστες στιγμές γεμάτες αγάπη, θα υπάρξουν όμως και κάποιες διαφωνίες, ειδικά σε σχέση με τον προγραμματισμό του κοινού σας μέλλοντος. Ομάς δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, λόγω αμοιβαίας στοργής, θα τα λύσετε όλα. Προσέξτε τον περιττό εκνευρισμό! Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυξημένη αίσθηση του χιούμορ θα ξυπνήσει μέσα σας και μπορείτε να περιμένετε από τους φίλους σας να.. αδυνατούν να μείνουν μακριά από εσάς.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Τον μήνα αυτόν, ο Κριός θα επηρεαστεί έντονα από τη δύναμη της Αφροδίτης. Προβλέπεται επιτυχία στην καριέρα σας, κυρίως κατά το δεύτερο μισό του μήνα, ακόμα περισσότερο δε, εάν εργάζεστε στον οικονομικό τομέα. Θα κατανοείτε σωστά τις ανάγκες των πελατών και θα κερδίσετε έτσι ‘πόντους’ στα μάτια των ανωτέρων σας. Η επιρροή αυτού του φιλικού πλανήτη θα έχει θετικό αντίκτυπο στις σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας. Ίσως επισκεφτείτε συγγενείς σας που δεν έχετε δει για καιρό. Η στοργική σας διάθεση σας θα είναι πιο δυνατή από το συνηθισμένο, έτσι είναι δυνατόν να διορθώσετε κάποια από τα λάθη του παρελθόντος.

Ταύρος

Τον Μάρτιο, ο Ταύρος μπορεί να προσβλέπει στο μεγάλο του… κουράγιο. Γι’ αυτό τούτος ο μήνας είναι ο κατάλληλος για να συγκεντρώσετε τη δύναμή σας και να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας κρατούσαν πίσω εδώ και καιρό. Θα είστε επίσης πολύ κοινωνικοί και χάρη στην ευχάριστη συμπεριφορά σας θα αποκτήσετε πολλούς θαυμαστές. Γνωρίστε λοιπόν ανθρώπους και κάντε νέες επαφές, ίσως γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Θα μπορέσετε να εμβαθύνετε στη σχέση με τον εαυτό σας και θα διατηρήσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας τακτοποιημένα. Παράλληλα ενδέχεται να ξεκινήσουν σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, που θα σας φέρουν ένα- μεγάλο- βήμα μπροστά.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Ο μήνας που έρχεται είναι ένας μήνας γεμάτος νέες εμπειρίες για τους Ταύρους, ειδικά όσον αφορά την αυτο-ανάπτυξη. Θα απαλλαγείτε επιτέλους από τις αρνητικές σκέψεις του περασμένου έτους και θα αποφασίσετε να ξεκινήσετε να χτίζετε κάτι καινούργιο. Είτε πρόκειται για πνευματική ανάπτυξη, είτε για να χτίσετε κάτι υλικό, θα πραγματοποιήσετε τεράστια πρόοδο. Αυτός ο μήνας, είναι ακόμη μια εξαιρετική ευκαιρία για να εμβαθύνετε στις οικογενειακές σας σχέσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να εμπλέκετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα αγαπημένα σας πρόσωπα στις δραστηριότητές σας και να δείξετε ενδιαφέρον για τα προβλήματά τους. Χωρίς αμφιβολία, αυτές οι συζητήσεις θα σας βοηθήσουν πολύ να τα κατανοήσετε καλύτερα.

Δίδυμοι

Ο Μάρτιος θα φέρει στους Διδύμους πολλή ενέργεια και δύναμη, την οποία  θα χρησιμοποιήσουν κυρίως προς όφελος της φυσικής τους κατάστασης. Ωστόσο, μην το παρακάνετε στην αρχή, το σώμα σας μπορεί να μην είναι προετοιμασμένο για τέτοιο φορτίο και μπορεί να έχετε μικροτραυματισμούς.  Σχεδόν τα πάντα θα φαίνονται ‘παιχνιδάκια’ σε εσάς, οπότε μην φοβάστε να δοκιμάσετε οτιδήποτε ή και διάφορες νέες αθλητικές δραστηριότητες και να μη διστάσετε να ξεκινήσετε κάποιες μικρές βελτιώσεις στον χώρο σας.  Η δημιουργικότητά σας σε προγραμματισμό και οργάνωση δραστηριοτήτων αναψυχής ξεπερνά τις προσδοκίες του εαυτού σας, όσο και των αγαπημένων σας προσώπων. Επομένως, θα πρέπει να ακολουθήσετε και να εφαρμόσετε τις ιδέες σας.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Τον Μάρτιο επίσης, ο πλανήτης Άρης θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στο ζώδιό σας. Θα σας δώσει τη δύναμη να σκεφτείτε την κατάστασή σας και να πάρετε πρωτοβουλίες σε ό,τι αφορά  τη ‘μοίρα’ σας. Αυτό θα φανεί κυρίως στον τομέα της δουλειάς σας. Είτε έχετε τη δική σας επιχείρηση, είτε εργάζεστε σε μια εταιρεία, θα εκπλαγείτε από τις νέες ιδέες που θα έχετε. Ωστόσο, να προσέξετε την πάντα ανήσυχη και φευγαλέα φύση σας, καθώς οι τάσεις αυτές μπορεί να ενισχυθούν τώρα. Στο δεύτερο μισό του μήνα, προσέξτε τους τραυματισμούς των άνω άκρων σας, που είναι πιο επιρρεπείς σε κατάγματα αυτή την περίοδο, και προσπαθήστε συνειδητά να μειώσετε την καταπόνησή τους.

Καρκίνος

Ο Μάρτιος θα είναι μια μάλλον ειρηνική περίοδος για τον Καρκίνο. Αυτό το μήνα θα είστε πιο επιρρεπείς σε κρυολογήματα, οπότε ξεκουραστείτε και μην το παρακάνετε άσκοπα. Δεν θα σας λείψει τίποτα, μη φοβάστε. Αντίθετα, έχετε μεγάλες πιθανότητες να καταλήξετε σε καλές και δημιουργικές ιδέες, τις οποίες θα μπορέσετε να εφαρμόσετε αργότερα χάρη στη σωματική και ψυχική σας ευεξία. Αυτή την περίοδο θα ευημερήσετε οικονομικά, κάτι που μπορεί να γίνει αντιληπτό από τον περίγυρό σας. Άτομα που ενδιαφέρονται μόνο για τα χρήματά σας,  κυριολεκτικά θα ‘κολλήσουν’ πάνω σας. Προσέξτε Λοιπόν και να μην εμπιστεύεστε άκριτα. Η κούραση και η εξάντληση θα προβληματίσουν κάπως τους Καρκίνους πριν από την έναρξη της Άνοιξης.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Ωστόσο, αυτή η περίοδος δεν θα διαρκέσει πολύ. Στα μέσα Μαρτίου, θα πάρετε μια δεύτερη δυνατή ‘ανάσα’ και θα επιστρέψετε φουριόζοι στη συνηθισμένη σας ρουτίνα. Προσέξτε να μη ζορίσετε αυτή τη διαδικασία, καθώς θα μπορούσατε να κοπιάσετε υπέρμετρα και προπαντός, ανούσια.  Θα συνεχίσετε να τα πηγαίνετε καλά στη δουλειά σας. Αλλά να μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να μη γίνεστε προϊόν εκμεταλλεύσεως από επιτήδειους που θα θελήσουν να καταχραστούν τις πολλές… χάρες σας!  

Λέων

Ο Μάρτιος του Λέοντα στηρίζει ουσιαστικά την ίδια την ιδιοσυγκρασία του. Με μεγάλο ενθουσιασμό, θα ξεκινήσετε να αντιμετωπίζετε ό,τι βρεθεί στο δρόμο σας και, θα διαπρέψετε σε όλα. Αυτό μπορεί να αναστατώσει το κοντινό περιβάλλον σας που θα ζηλέψει την επιτυχία σας. Στην παρέα  θα ξεχωρίσετε με εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και όμορφη αίσθηση του χιούμορ. Οι ιστορίες σας, γεμάτες ενθουσιασμό, θα προκαλέσουν ενδιαφέρον στους γύρω σας και θα γίνετε περιζήτητοι. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αντιμετωπίσετε προβλήματα που σχετίζονται με το πεπτικό σας σύστημα, γι΄αυτό επικεντρωθείτε σε μια πιο υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, όπως και σε αρκετή ξεκούραση.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Αυτός ο μήνας θα ενισχύσει τη διεκδικητική σας διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας. Θα πρέπει αυτό να το χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας και να προσπαθήσετε να λύσετε ζητήματα για τα οποία δεν ήσασταν σίγουροι μέχρι τώρα. Εστιάστε σε αυτά που σας απασχολούν περισσότερο. Ωστόσο, οι Λέοντες θα πρέπει να προσέχουν τον εκνευρισμό τους τον Μάρτιο, καθώς αυτός μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές και μακροχρόνιες συγκρούσεις. Η θέση της Σελήνης πάντως είναι βοηθητική και έτσι θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε έγκαιρα τις όποιες συνέπειες των πράξεών σας, προτού να συμβούν. Ο μήνας αυτός είναι ένας μήνας δυαδικότητας και διλημμάτων για εσάς.

Παρθένος

Τον Μάρτιο η Παρθένος θα μάθει πολλά και καινούργια πράγματα. Η μνήμη  θα είναι πολύ καλή αυτή την περίοδο, γι’ αυτό υποδεχτείτε νέες πληροφορίες και δοκιμάστε δραστηριότητες που απαιτούν αναλυτική σκέψη. Ταυτόχρονα, μπορείτε να προσβλέπετε σε μια εκτεταμένη φάση δημιουργικότητας, για τούτο μην φοβηθείτε να πειραματιστείτε. Οι ιδέες σας θα αξίζουν τον κόπο, παρουσιάστε τις λοιπόν έξυπνα στον προϊστάμενό σας. Προσέξτε μόνο να μην είστε δογματικοί, ή άκρως παρεμβατικοί και σκεφτείτε καλά και εκ των προτέρων τον τρόπο με τον οποίο θα τις  παρουσιάσετε. Πολλές εργασίες στη δουλειά μπορεί να σας εξουθενώσουν και να σας οδηγήσουν σε μικρά προβλήματα υγείας. Επομένως, μην υποτιμάτε καθόλου τον καλό ύπνο.  

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Τον Μάρτιο θα είστε στη δουλειά σχεδόν… όλο το εικοσιτετράωρο. Ο πλανήτης Ουρανός σας ενθαρρύνει να δημιουργήσετε νέες προκλήσεις στον εαυτό σας, θα έχετε δε πληθώρα νέων ιδεών.  Αν και θα βελτιωθείτε με πολλούς τρόπους εργασιακά, προσέξτε τις σχέσεις με τους συναδέλφους που  γίνονται περίπλοκες και έτσι μπορεί η όποια επιτυχία σας στη συνέχεια, να περάσει σχεδόν… απαρατήρητη.  Είστε κάπως επιρρεπείς στα εντερικά προβλήματα περί το τέλος του μήνα, οπότε φροντίστε όσα καταναλώνετε να είναι σωστά μαγειρεμένα, κυρίως δε να συμπεριλάβετε περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας.

Ζυγός

Ο Μάρτιος προβλέπεται ένας πολυάσχολος μήνας για τους Ζυγούς. Ετοιμαστείτε για μεγάλες αλλαγές στην προσωπική ζωή σας. Αν νιώθετε ότι δεν έχετε ταξιδέψει πουθενά για πολύ καιρό, ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Εάν μάλιστα σκέφτεστε να μετακομίσετε αυτή τη στιγμή, μην ανησυχείτε καθόλου και προχωρήστε δυναμικά. Εάν πάλι σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, το πιο πιθανό είναι να βρείτε κάτι που θα σας αρέσει πολύ. Προσπαθήστε να κρατηθείτε καλά σε ψυχικό επίπεδο αυτή την περίοδο, γιατί τα παίρνετε όλα προσωπικά και ο εκνευρισμός ελλοχεύει. Ο διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Η επιρροή του πλανήτη Άρη στους Ζυγούς θα είναι καθοριστική τον Μάρτιο.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις ξαφνικές αλλαγές διάθεσης και τα αισθήματα άγχους, καθώς αυτό δεν είναι καλό ιδιαίτερα για την δουλειά. Αντιθέτως θα μπορούσε κάλλιστα να καταστρέψει την μέχρι τώρα καλή σχέση σας με τους συναδέλφους. Προσοχή λοιπόν, γιατί αποσπάται εύκολα η προσοχή σας και ακόμη και το πιο μικρό πρόβλημα μπορεί να σας ‘φουντώσει’. Ευτυχώς βέβαια, όταν επιστρέφετε στο σπίτι, θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου που θέλουν να κάνουν σχέση, πρέπει να προσπαθήσουν να απαλλαγούν από τον υπέρμετρο αρνητισμό που τους διακατέχει τελευταίως. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε τη σωματική σας δύναμη και να καταπιαστείτε με το τζόκινγκ, να κολυμπήσετε, ή να κάνετε κάποια άλλη, απαιτητική άσκηση.

Σκορπιός

Τον επόμενο μήνα, οι Σκορπιοί θα αρχίσουν να νοσταλγούν το αίσθημα ασφάλειας. Θα νιώθετε καλύτερα όταν σας αγκαλιάζει ένα κοντινό σας άτομο, είτε είναι ο σύντροφός σας αυτός, είτε ένα μέλος της οικογένειάς σας. Η ανάγκη σας να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας είναι πολύ έντονη, οπότε εάν δεν υπάρχει κανένας στον οποίο θα μπορούσατε να ανοίξετε την καρδιά σας, έχετε την τάση να γίνεστε μελαγχολικοί, ακόμη δε και… καταθλιπτικοί. 

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Να είστε επομένως προσεκτικοί, καθώς αυτές οι καταστάσεις θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ψυχοσωματικά προβληματάκια. Ίσως να προσπαθούσατε να βρείτε μια δραστηριότητα όπου θα μπορούσατε να εκφράσετε ανεμπόδιστα τα συναισθήματά σας, όπως είναι ο χορός, το σχέδιο κλπ.  Οι Σκορπιοί βρίσκονται υπό την επιρροή της Σελήνης τον μήνα Μάρτιο. Η συναισθηματικότητά τους είναι πολύ αυξημένη και θα προσπαθήσουν να βρουν ανθρώπους στην παρουσία των οποίων αισθάνονται ασφαλείς, αλλά και χαλαροί. Εάν δεν γνωρίζετε κανέναν τέτοιο, θα έχετε την τάση να αποφεύγετε τις κοινωνικές συνάξεις, όσο γίνεται. Η σωματική σας υγεία είναι  συνδεδεμένη με την ψυχική σας κατάσταση- αυτή τη στιγμή- και τα καταπιεσμένα συναισθήματά σας θα μπορούσαν να την επηρεάσουν πάρα πολύ. Ο λαιμός σας και οι φωνητικές χορδές θέλουν προσοχή αυτή την περίοδο. Προσπαθήσετε να αποφεύγετε το άγχος και τις πολλές, σωματικά απαιτητικές δραστηριότητες.

Τοξότης

Με τον ερχομό του Μαρτίου, οι Τοξότες αρχίζουν να νιώθουν αυτοπεποίθηση και χαλάρωση. Θα εκπέμπετε θετική ενέργεια που θα προσελκύσει τους φίλους και τους ‘κολλητούς’ σας, οι οποίοι θα νιώσουν την ανάγκη να περάσουν χρόνο μαζί σας. Το πρόγραμμά σας  θα γεμίσει με συναντήσεις με  φίλους, γίνεστε πραγματικά απαραίτητοι κυρίως λόγω της μοναδικής αίσθησης του χιούμορ, οπότε δεν θα έχετε πολύ χρόνο για τον εαυτό σας. Αυτό το μήνα, θα εμφανιστούν ερωτήσεις και διλήμματα που σχετίζονται με το μέλλον σας. Φαίνεται να είναι αυτή η καλύτερη στιγμή για λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με την πορεία της καριέρας σας.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Τον Μάρτιο οι Τοξότες θα είναι πράγματι πολύ δημοφιλείς μεταξύ των αγαπημένων τους. Χάρη στην επιρροή του Ερμή, αποκτάτε ενσυναίσθηση και χαίρεστε να βοηθάτε τους άλλους να βρουν το δρόμο τους μέσα από δύσκολες καταστάσεις της ζωής. Ωστόσο, το γεγονός ότι πολλοί θα σας εμπιστευτούν μπορεί να προκαλέσει την λανθασμένη επιθυμία να τους χειριστείτε με κάποιο τρόπο, προς όφελός σας. Τούτο τον μήνα λοιπόν πρέπει να εστιάσετε στο μέλλον σας και στους μακροπρόθεσμους στόχους που έχετε θέσει. Προσπαθείτε πάντοτε να αφιερώνετε τουλάχιστον λίγο χρόνο κάθε ημέρα για να σκέφτεστε αυτά που επιθυμείτε να πετύχετε στο μέλλον. Η ‘κανονικότητα’ και τα μικρά, αλλά σταθερά σας βήματα μπορούν σύντομα να φέρουν την μεγάλη επιτυχία.

Αιγόκερως

Τον Μάρτιο, οι Αιγόκεροι πιθανώς θα βιώσουν κάποια απογοήτευση που σχετίζεται με τις σχέσεις τους. Θα πρέπει φίλοι μου να αντιμετωπίσετε αλήθειες, όπως για παράδειγμα, ότι πάντα σας ελκύει το λάθος άτομο και ότι έχετε τον φόβο ότι θα μείνετε μόνοι για πάντα. Αφήστε αυτά τα συναισθήματα στην άκρη, δεν είναι αλήθεια. Απλώς αυτά κυριαρχούν σε στιγμές απόγνωσης. Προσπαθήστε λοιπόν να επικεντρωθείτε σε κάτι άλλο και να επενδύσετε την ενέργειά σας σε δημιουργικές δραστηριότητες, εκεί είναι που προβλέπεται να διαπρέψετε αυτόν τον μήνα. Ίσως προσπαθήσετε να διακοσμήσετε διαφορετικά το σπίτι σας, ή να παρακολουθήσετε μαθήματα δημιουργικής χειροτεχνίας, όπου θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας και να εκτονωθείτε θαυμάσια.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Ο Μάρτιος είναι επίσης γεμάτος απροσδόκητες αλλαγές,  λόγω της επιρροής του απρόβλεπτου πλανήτη Ουρανού. Για παράδειγμα, μια δήλωση αγάπης από παλιό φίλο στον οποίο δεν έχετε δώσει ποτέ ιδιαίτερη προσοχή, θα μπορούσε να σας προκαλέσει ένα ‘σοκ’. Εάν εν τούτοις δεν ανταποκρίνεστε στα συναισθήματά του, προσπαθήστε να προσεγγίσετε το θέμα με λεπτότητα και ευαισθησία. Προσέξτε τις ξαφνικές στροφές προς το χειρότερο σε όλα τα θέματα της ζωής σας. Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, τόσο ψυχικά όσο και οικονομικά, για τυχόν αιφνίδια προβλήματα και αναποδιές. Επιπλέον, σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε καμία αλλαγή μόνοι σας, χωρίς την συμβουλή πιο ειδικών ανθρώπων.

Υδροχόος

Ο Μάρτιος είναι μια ήσυχη περίοδος, πλημμυρισμένη με απόκτηση νέων γνώσεων, για εσάς τους Υδροχόους. Μην περιμένετε μεγάλα αθλητικά επιτεύγματα αυτόν τον μήνα, μιας και θα νιώθετε κάπως κουρασμένοι και να νιώθετε κάποια μυϊκή καταπόνηση. Ωστόσο, το μυαλό σας σκέπτεται διαρκώς, οπότε θα μπορέσετε  να χρησιμοποιήσετε αυτήν την ήρεμη περίοδο, για να τακτοποιήσετε τις σκόρπιες σκέψεις. Μπορείτε επίσης να φροντίσετε να μάθετε κάτι εντελώς νέο, που ήταν πάντα μια μεγάλη πρόκληση για εσάς. Επιπλέον, παραμένετε ανοιχτοί σε πνευματικά θέματα, γι΄αυτό αφιερώστε χρόνο σε διαλογισμό και προσπαθήστε να εστιάζετε κυρίως στα καίρια, μακροπρόθεσμα προβλήματά σας. Τώρα, έχετε μια μεγάλη ευκαιρία να τα λύσετε οριστικά.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit:123RF

Οι Υδροχόοι θα είναι μάλλον ‘περίεργοι’ αυτόν τον μήνα, χάρη στην επιρροή του πλανήτη Ερμή. Παρόλο που δεν θα διαθέτετε πολλή ενέργεια τον μήνα αυτόν, ο εγκέφαλός σας είναι σαν το σφουγγάρι και θα απορροφήσει ουσιαστικά οτιδήποτε διαβάσετε, ακούσετε, ή παρακολουθήσετε. Βρείτε λοιπόν κάτι που πάντα θέλατε να μάθετε όμως ποτέ δεν είχατε αρκετό χρόνο. Εκτός από την διάνοιά σας, ο πλανήτης Ερμής θα επηρεάσει αρκετά και τις οικογενειακές σας σχέσεις, ειδικά αυτές μεταξύ αδελφών. Μη διστάσετε να πάρετε μια μέρα άδεια, να περάσετε τη μέρα αυτή με τα αδέλφια σας και, μαζί να θυμηθείτε τα παλιά. Αναμφίβολα θα είναι κάτι υπέροχο για όλους.

Ιχθύες

Τον επόμενο μήνα τα συναισθήματα των Ιχθύων για το διαγραφόμενο μέλλον με τον σύντροφό τους μπορεί να είναι αρκετά ασαφή και, ακατάστατα. Παρόλο που θα είστε γενικά σε καλή διάθεση, τα συναισθήματα αυτά τείνουν να σας επηρεάζουν αρκετά. Δεν είναι φρόνιμο να κρύβετε τις αμφιβολίες σας και θα πρέπει να προσπαθήσετε να τις συζητήσετε ειλικρινά με τον σύντροφό σας, τώρα! Σε αυτή τη χρονική περίοδο, οι πράξεις σας θα επηρεαστούν σοβαρά από την ποιότητα της ενέργειας που εκπέμπετε. Ακολουθήστε πιστά τα συναισθήματά σας και προσπαθήστε να τα λύσετε όλα έγκαιρα, ώστε να μην οδηγηθείτε σε καταθλιπτικές καταστάσεις, ή πληγώσετε χωρίς λόγο κάποιον άλλο άνθρωπο. Από την άλλη πάλι, θα έχετε πολλή ενσυναίσθηση, κάτι που θα σας βοηθήσει να βρείτε τις λύσεις σε σημαντικά θέματα.

Ζωδιακές προβλέψεις
Credit:123RF

Τον Μάρτιο, ο Ήλιος θα έχει την πιο σημαντική επιρροή πάνω σας. Με αυτό το αστέρι, θα διαθέτετε άφθονη αυτοπεποίθηση και γενναιοδωρία. Είναι η ιδανική ευκαιρία να προσκαλέσετε το αφεντικό σας, ή έναν επιχειρηματικό συνεργάτη σας για δείπνο και να κερδίσετε ‘πόντους’ που θα μπορούσαν να αλλάξουν ριζικά την πορεία της καριέρα σας. Ωστόσο, κρατήστε ένα μέτρο και μην παρασύρεστε σε πολύ υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες από τον εαυτό σας. Όσο πιο σεμνός είσαι τελικά, τόσο πιο πιθανό είναι η ανταμοιβή να σου έρθει από μόνη της. Εφαρμόστε την ρήση αυτή σε σχέσεις εκτός της δουλειάς σας και αποφύγετε την άσκοπη πίεση σε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα