Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (9/4) – Λέοντες διεκδικείτε με αυτοπεποίθηση αυτά που θέλετε
ζώδια προβλέψεις

Σήμερα, Τρίτη 9 Απριλίου, η Σελήνη είναι στον Ταύρο και δημιουργεί στα ζώδια συναισθηματική ισορροπία, επιθυμίες και αναθέρμανση σχέσεων. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα για ρίσκα και πρωτοβουλίες ενώ οι διαφωνίες είναι καλό να αντιμετωπιστούν με διπλωματία.

Κριός

Νέα πορεία με πρόσωπα που είναι σημαντικά για σένα και τακτοποίηση θεμάτων από το παρελθόν. Προσπάθησε να είσαι ρεαλιστής/στρια και μην δίνεις υποσχέσεις για να κατακτήσεις συμφωνίες που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να τις κλείσεις.

Ταύρος

Προωθείς πιθανές συμφωνίες και συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν καθώς έχεις τα κατάλληλα επιχειρήματα για να πείσεις τους γύρω σου. Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να λυθούν με ιδανικό τρόπο κλείνοντας οριστικά ζητήματα που σε έχουν απασχολήσει καιρό.

Δίδυμος

Ανατροπές σε εμπορικές συμφωνίες για αυτό είναι σημαντικό να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και προσέγγιση στα πράγματα. Αυτό θα σε βοηθήσει να λειτουργήσεις ρεαλιστικά και να μην αφεθείς στον παρορμητισμό που θα προκαλέσει λάθη.

Καρκίνος

Εγκλωβίζεσαι στη δική σου οπτική γωνία και δεν αφήνεις περιθώρια στους άλλους να εκφράσουν προσωπικές απόψεις και σκέψεις. Ο παρορμητισμός σου ενοχλεί τους γύρω σου και ο εγωισμός δεν σε αφήνει να απολαύσεις τις στιγμές.

Λέων

Παίρνεις πρωτοβουλίες επαγγελματικού χαρακτήρα μακριά από όσους προσπαθούν να σε επηρεάσουν. Μην βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα για πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι. Το απόγευμα ξεφεύγεις από αυταπάτες και διεκδικείς με αυτοπεποίθηση αυτά που θέλεις από τον φιλικό περίγυρο.

Παρθένος

Οι ανασφάλειες σε οδηγούν σε περίεργες σκέψεις και παράλογες συμπεριφορές. Κράτησε χαμηλούς τόνους για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς. Δείξε προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και επιχειρηματικές κινήσεις.

Ζυγός

Ανταγωνιστικές συμπεριφορές θα σε εκνευρίσουν και θα σε οδηγήσουν σε σπασμωδικές αντιδράσεις. Πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον προσπαθούν να σε εμποδίσουν στην επίτευξη των στόχων σου. Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό στον χώρο της δουλειάς.

Σκορπιός

Οι συγκρούσεις δυναμιτίζουν τις σχέσεις που είναι σημαντικές για σένα. Το ένστικτό σου σε καθοδηγεί καθώς η μέρα ενισχύει την καχυποψία και τις ανασφάλειες καθώς μπαίνεις σε μία περίοδο που προτιμάς να παρατηρείς τους άλλους και τις κινήσεις τους.

Τοξότης

Πρωταγωνιστείς με δυναμισμό και διάθεση επικοινωνίας για να ξεπεραστούν πιθανές εντάσεις και προβλήματα. Κερδίζεις την εμπιστοσύνη των γύρω σου καθώς σχέδια στο εργασιακό περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και αποδεικνύεις πως μπορείς να διαχειριστείς ακόμα και τις δυσκολότερες υποθέσεις.

Αιγόκερως

Προσπαθούν να σου επιβάλλουν καταστάσεις και δεν αποκλείεται να αντιληφθείς παρασκήνιο που σε ενοχλεί έντονα. Πρόσεξε γιατί συγκρούσεις δεν θα ευνοήσουν τις επαγγελματικές επιδιώξεις έχεις, για αυτό φρόντισε να τις αποφύγεις.

Υδροχόος

Κλείνεις υποθέσεις του παρελθόντος που απασχολούν την οικογένειά σου και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσοχή σε σπατάλες οικονομικής φύσεως που μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην τσέπη σου.

Ιχθύς

Ο συναισθηματισμός και η κυκλοθυμία ενισχύουν την εσωστρέφεια και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα. Λάθη σε οικονομικά ζητήματα ή υποθέσεις ακίνητης περιουσίας καθώς θα υπάρξουν πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα