Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (5/12) – Παρθένοι ξεπερνάτε τις απογοητεύσεις με… λογική και ευαισθησία
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου, η Σελήνη είναι στην Παρθένο και φέρνει στα ζώδια θετικές αλλαγές και αισιόδοξες σκέψεις. Θετικές οι συνθήκες, να κλείσουν ανοιχτοί λογαριασμοί με μεθοδικές ενέργειες. Πιθανή συναισθηματική αστάθεια και νευρικότητα. 

Κριός

Ιδανικές οι συνθήκες για θέματα ακίνητης περιουσίας. Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα όπου το κέφι και η καλή διάθεση κυριαρχούν. Συναισθηματισμός και πάθος λειτουργούν απόλυτα αρμονικά και απογειώνουν τις σχέσεις σου. Μπορείς να χαρείς τη συντροφιά του ανθρώπου που έχεις στο πλευρό σου.

Ταύρος

Τακτοποιείς ζητήματα οικονομικά και αυτό σε βοηθά στο άγχος σου. Προχωράς τα επαγγελματικά σου σχέδια και αξιοποιείς προτάσεις από το εξωτερικό. Διασκεδάζεις και οι φίλοι, σου ανοίγουν πνευματικά μονοπάτια.

Δίδυμος

Μην εξιδανικεύεις πρόσωπα και επικεντρώσου σε ό,τι σε ωφελεί. Απολαμβάνεις ομαδικές δράσεις και κλείνεις οικονομικές υποθέσεις. Το ένστικτό σου σε βοηθά σε όλους τους τομείς.

Καρκίνος

Πιθανό είναι να υπάρξουν συνεργάτες που μπαίνουν εμπόδιο στις κινήσεις σου. Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσεις με ποιους μπορείς να συνεχίσεις και ποιους όχι. Η μέρα έχει τις προϋποθέσεις για ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου.

Λέων

Συναισθηματικά φορτισμένη η μέρα καθώς το μυαλό σου ταξιδεύει σε αναμνήσεις. Η συγκίνηση δίνει τη θέση της σε στιγμές χαράς με κοντινούς σου ανθρώπους. Κλείνεις υποθέσεις με απόλυτη αυτοσυγκέντρωση.

Παρθένος

Απόφυγε βιαστικές κινήσεις, οι οποίες σε οδηγούν σε λάθη στον χώρο εργασίας. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου για να πάρεις αποφάσεις. Ξεπερνάς απογοητεύσεις με λογική αλλά και ευαισθησία.

Ζυγός

Προχωράς με βήματα σταθερά και κλείνεις οικονομικές συμφωνίες με τρίτους. Με αποφασιστικότητα έχεις θετική εξέλιξη στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Η σταθερότητα, σου δίνει αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Σκορπιός

Ο εκνευρισμός σε οδηγεί σε ξεσπάσματα στους συναδέλφους. Οι υποχρεώσεις δεν σου αφήνουν χρόνο να χαρείς μικρές στιγμές. Ωστόσο, τώρα είναι η ώρα να απολαύσεις και να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, αν και η γκρίνια επηρεάζει τις σχέσεις σου με την οικογένειά σου.

Τοξότης

Προχωράς σε συμφωνίες για την ακίνητη περιουσία. Προσοχή στις τυχόν αντιπαραθέσεις με ανωτέρους σου γιατί ο συναισθηματισμός σου δεν σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα τα γεγονότα. Η οικογένεια, σου δίνει τη ζεστασιά και τη θαλπωρή που ζητάς.

Αιγόκερως

Νέες γνωριμίες και ξαφνικές προσκλήσεις απογειώνουν την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια. Αξιοποιείς τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου ενώ φίλοι παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία των στόχων σου. Οι προτάσεις για συνεργασίες σε δυναμώνουν.

Υδροχόος

Ισορροπείς τις συνεργασίες σου και διεκδικείς αυτά που σου αξίζουν. Θα έρθεις πιο κοντά από ποτέ με συνεργάτες και πρόσωπα που είναι μέρος της ζωής σου. Ήρθε η ώρα να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Ιχθύς

Έχεις μία νέα γνωριμία ή ένα νέο ξεκίνημα με το άτομο που έχεις στο πλευρό σου. Πάρε αποστάσεις και αποφάσισε τι πραγματικά θέλεις. Ξεπερνάς τις δυσκολίες και με πολλή προσπάθεια ξεκαθαρίζεις τους στόχους σου. Πρόσωπα από τον χώρο εργασίας μπαίνουν εμπόδιο στην προσωπική σου ανέλιξη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα