Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (20/2) – Σκορπιοί ακολουθείτε την διαίσθησή σας και αποφεύγετε… παγίδες
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, η Σελήνη είναι στον Καρκίνο και φέρνει στα ζώδια ανοίγματα σε προσεγγίσεις και έμφαση σε οικογενειακά ζητήματα και ακίνητη περιουσία. Προσοχή στις ανασφάλειες και στις εσωτερικές φοβίες. Προοπτική επανασύνδεσης σε ζευγάρια όπου θα έχουν τη δυνατότητα να συναντηθούν και να κάνουν μία νέα αρχή.

Κριός

Δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου σε πρακτικά θέματα και προχωράς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Συναισθηματικά είσαι φορτισμένος/η και δε μπορείς να διαχειριστείς με ευκολία, υποθέσεις της καθημερινότητας, ενώ σε σημαντικά ζητήματα μπορεί να κάνεις λάθη.

Ταύρος

Τακτοποιείς οικονομικά θέματα και νιώθεις σταθερότητα και ασφάλεια καθώς οι σπατάλες σε έχουν αγχώσει. Η επαναστατική σου διάθεση αιφνιδιάζει τα κοντινά σου άτομα. Συγκράτησε τα νεύρα και πάρε πρωτοβουλίες που θα αλλάξουν τις συνθήκες που βιώνεις.

Δίδυμος

Αξιοποιείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται και η αποφασιστικότητά σου παίζει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Λύνεις οικογενειακά θέματα και από το απόγευμα και μετά διασκεδάζεις και έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Καρκίνος

Κλείνεις ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο και αντιμετωπίζεις εκκρεμότητες που σε φορτίζουν ψυχολογικά. Η διαίσθηση και η ωριμότητα που σε διακρίνει σε καθοδηγούν στην καλύτερη δυνατή λύση που θα σε βγάλει από το αδιέξοδο. Εξέφρασε όσα νιώθεις στα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη ζωή σου.

Λέων

Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα ρίχνουν την διάθεσή σου και βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα. Αυτό οδηγεί τις συζητήσεις σε εκρηκτικές καταστάσεις. Σε προβληματίζουν τα οικονομικά θέματα ενώ πρέπει να προσέξεις τις προτάσεις εξέλιξης που δέχεσαι.

Παρθένος

Ο συναισθηματισμός δεν επιτρέπει να δεις ρεαλιστικά πως πρέπει να κινηθείς σε επαγγελματικό επίπεδο, γι’ αυτό προσπάθησε να αφήσεις τις ευαισθησίες στην άκρη. Βαθύτερα συναισθήματα και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια αποκαθιστώντας έτσι παρεξηγήσεις. Οι σχέσεις γίνονται εντονότερες από ποτέ.

Ζυγός

Η κριτική που ασκείς φορτίζει αρνητικά την ατμόσφαιρα και εκνευρίζει τους γύρω σου. Αξιοποίησε την μέρα και άφησε πίσω τις ανασφάλειες, βλέποτας την αισιόδοξη πλευρά της ζωής. Προσοχή στα έξοδα καθώς θα βγεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού.

Σκορπιός

Ακολουθείς την διαίσθησή σου και αξιοποιείς τις ευκαιρίες για να ρυθμίσεις υποχρεώσεις με ψυχραιμία. Σήμερα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο που έχει σχέση με την ψυχολογία σου, καθώς αποβάλλεις φοβίες και αποφεύγεις παγίδες.

Τοξότης

Κράτησε χαμηλούς τόνους και μην χάσεις τον έλεγχο σε χτυπήματα… κάτω από τη μέση που θα δεχτείς από συνεργάτες. Η δημόσια εικόνα σου είναι σημαντική για εσένα αυτές τις μέρες και δεν θα διστάσεις να κάνεις ότι είναι δυνατόν για να τη βελτιώσεις όπως εσύ θεωρείς καλύτερα.

Αιγόκερως

Οι συζητήσεις για θέματα ακίνητης περιουσίας είναι σε καλό δρόμο ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις για εργασία μέσα από το σπίτι που μπορεί να είναι άκρως συμφέρουσες. Σήμερα, δίνεις λύσεις σε οικογενειακά ζητήματα ενώ έρχεσαι πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα.

Υδροχόος

Απόφυγε την άμεση αντιπαράθεση με άτομα που σου βάζουν εμπόδια καθώς μόνο παραπάνω προβλήματα θα έχεις. Ρίξε νερό στο κρασί σου και μην αφήνεις την αδιαλλαξία να σε οδηγεί σε μία συμπεριφορά που τελικά μόνο ένταση και ανησυχίες σου προκαλεί.

Ιχθύς

Τακτοποίησε τις εργασιακές υποθέσεις και πρόσεχε τις λάθος επιλογές που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια μακριά από τους στόχους που έχεις θέσει για την καριέρα σου. Η μέρα σε μπλοκάρει και δεν είσαι ξεκάθαρος στις συζητήσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα