Τα Ζώδια σήμερα: Τρίτη (18/6) – Αιγόκεροι νέα γνωριμία… ξυπνάει πρωτόγνωρα συναισθήματα
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου, η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και τα ζώδια παίρνουν ορθολογικές αποφάσεις ενώ οι πράξεις τους είναι οργανωμένες. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα αποφασίσουν να δεσμευθούν ουσιαστικά.

Κριός

Ξεπερνάς φόβους που επηρεάζουν την προσωπική σου ζωή και δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σου. Η καχυποψία παίζει αρνητικό ρόλο σε πιθανή νέα γνωριμία.

Ταύρος

Οι στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου λειτουργούν ιδιαίτερα θετικά στην πορεία της σχέσης σου. Νέα πρόσωπα απογειώνουν την φαντασία σου, με την παρουσία τους.

Δίδυμος

Αφέσου στο πάθος και μην αφήσεις την αμφιβολία να σε ρίχνει. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να φέρει στην επιφάνεια πληγές από το παρελθόν.

Καρκίνος

Ισορροπείς τις διαφωνίες που πιθανόν έχεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η γοητεύεις τους πάντες στο πέρασμά σου και αυτό φέρνει σημαντικές νέες γνωριμίες στη ζωή σου.

Λέων

Ένα ρομαντικό σκηνικό χαροποιεί τον/την σύντροφό σου και απογειώνει την τρυφερότητα στην προσωπική σου ζωή. Πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει ξαφνικά και αποδεικνύει ότι δεν έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο για εσένα.

Παρθένος

Έχεις ανάγκη να είσαι ανεξάρτητος/η και αυτό δημιουργεί προβλήματα στη σχέση σου Η εριστικότητα που βγάζεις προς τα έξω ίσως χαλάει τα θετικά δεδομένα σε νέα γνωριμία.

Ζυγός

Οι αδιάλλακτες συμπεριφορές δεν σου επιτρέπουν να χαρείς τις στιγμές με το ταίρι σου. Νέα πρόσωπα έρχονται, όμως είναι πιθανό να νιώσεις ότι δεν καλύπτουν τις ανάγκες που έχεις για μία σχέση.

Σκορπιός

Το πάθος δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία έρχεται στη ζωή σου και εκτός από αυτοπεποίθηση σου δίνει και ασφάλεια.

Τοξότης

Ξεκαθαρίζεις ζητήματα που απασχολούν τη σχέση σου και δεν μπαίνει πια τίποτα ανάμεσα σε σένα και τον/την σύντροφό σου. Νέα γνωριμία κυριαρχεί στη ζωή σου καθώς αντιλαμβάνεται τον τρόπο σκέψης και τις ανάγκες σου.

Αιγόκερως

Η ζήλια προκαλεί σφοδρές συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία απογειώνει το καρδιοχτύπι και σου ξυπνά πρωτόγνωρα συναισθήματα.

Υδροχόος

Μην ξεφύγεις σε θέμα συμπεριφοράς γιατί θα δημιουργήσεις εντάσεις στη σχέση σου. Από το φιλικό περιβάλλον έρχονται νέα πρόσωπα που δείχνουν ενδιαφέρον για εσένα.

Ιχθύς

Μείνε μακριά από σκηνές ζήλιας που θα προκαλέσουν εκρηκτικές καταστάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να αφεθείς σε νέα σχέση καθώς ο εκνευρισμός και οι φόβοι κυριαρχούν.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα