Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (17/6) – Καρκίνοι οι νέες γνωριμίες προκαλούν έντονα καρδιοχτύπια
Ζώδια αστρολογία
Credit: 123RF

Σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου, η Αφροδίτη και ο Ερμής κάνουν την είσοδό τους στον Καρκίνο και δίνει στα ζώδια ευαισθησία, συντροφικότητα και ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις, θα υπάρχει η δυνατότητα να βελτιωθούν οι σχέσεις, ωστόσο προσοχή στις πιέσεις.

Κριός

Απολαμβάνεις χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να είστε κοντά ο ένας στον άλλον. Πολλά πρόσωπα δείχνουν το ενδιαφέρον τους καθώς η έντονη κοινωνικότητα και το ταπεραμέντο σoυ, κεντρίζει την προσοχή των γύρω σου.

Ταύρος

Η καθημερινή κούραση προκαλεί εντάσεις με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δείξε ενδιαφέρον σε πρόσωπο μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που μπορεί να σε πολιορκεί.

Δίδυμος

Περιόρισε την γκρίνια που δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις καθώς επηρεάζουν τη σχέση σου. Δεν είναι εύκολο να αφήσεις την κούραση στο περιθώριο και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Μία ξαφνική έξοδος βοηθάει εσένα και το ταίρι σου να αποφορτιστείτε από την έντονη μέρα. Οι νέες γνωριμίες έρχονται ξαφνικά και σου δημιουργούν έντονα πάθη και καρδιοχτύπια.

Λέων

Εκφράζεις σημαντικά συναισθήματα και βαθύτερες σκέψεις στο ταίρι σου που είναι σημαντικές για εσένα. Επικοινωνείς με πρόσωπο που λειτουργεί αναγεννησιακά στη ζωή σου και απογειώνει το πάθος.

Παρθένος

Κράτησε χαμηλούς τόνους για να βοηθήσεις στην ομαλή εξέλιξη της σχέσης σου. Οι φοβίες και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης που έρχονται στην επιφάνεια δεν βοηθούν να αφεθείς σε νέα γνωριμία.

Ζυγός

Πέρασε όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και μείνε μακριά από υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα μεταξύ σας. Εντυπωσιάζεις με την γοητεία και τη λάμψη σου νέα πρόσωπα.

Σκορπιός

Μην επιτρέψεις σε φαντάσματα του παρελθόντος να κυριαρχήσουν στη σχέση σου. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και δεν σου επιτρέπουν να προχωρήσεις στο μέλλον.

Τοξότης

Ο εγωισμός προκαλεί κόντρες με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μπορεί να υπάρξει νέο πρόσωπο στη ζωή σου, όμως η απόλυτη στάση του δεν σε γοητεύει.

Αιγόκερως

Άφησε εκτός της σχέσης σου πιθανά επαγγελματικά προβλήματα, για να αποφύγεις την ένταση. Προσοχή σε νέα πρόσωπα, που θέλουν να μπουν στη ζωή σου.

Υδροχόος

Αιφνιδιάζεις το ταίρι σου με ένα ονειρικό σκηνικό που απογειώνει τη σχέση σας συναισθηματικά. Αιφνιδιαστικές επιστροφές προσώπων θα σε οδηγήσουν να αναθεωρήσεις σημαντικά πράγματα.

Ιχθύς

Νιώθεις μοναδικά συναισθήματα για το ταίρι σου, είναι σημαντικό όμως να αφήσεις τις αμφιβολίες στην άκρη. Αναστάτωση από νέο πρόσωπο που θα μπει στη ζωή σου και θα σου δημιουργήσει υπέροχα συναισθήματα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα