Τα Ζώδια σήμερα: Τετάρτη 8/11 – Λέοντες ελέγξτε την κυκλοθυμία σας
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό έως τις 4 Δεκεμβρίου ευνοεί τον συναισθηματικό τομέα στα ζώδια. Φλερτ, κοινωνικοποίηση, ώθηση για καινούργιες γνωριμίες. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών και ο ενθουσιασμός θα ενισχύσει τη δυναμικότητα.

Κριός

Προσοχή στα νεύρα γιατί σε οδηγούν σε αντιπαραθέσεις και επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Οικογενειακές εντάσεις δημιουργεί ο παρορμητισμός σου. Περνάς όμορφες στιγμές, τις βραδινές ώρες, με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ταύρος

Επικεντρώσου σε αναζητήσεις πνευματικές για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Έχεις σημαντικές συζητήσεις και δεν πρέπει να έρθεις σε κόντρα με τους συνεργάτες σου. Απόφυγε παγίδες και λάβε υπόψη την διαίσθησή σου.

Δίδυμος

Αισθάνεσαι ανασφάλεια και καλείσαι να αντιμετωπίσεις απωθημένα και φοβίες. Μην συγκρούεσαι με κοντινά σου πρόσωπα και προσπάθησε να λύσεις θέματα που αφορούν στο παρελθόν. Πρόσεξε τις οικονομικές συναλλαγές.

Καρκίνος

Τακτοποιείς θέματα στον χώρο εργασίας και μειώνεις το άγχος σου. Κρατάς ισορροπίες στις συνεργασίες σου αλλά διεκδικείς ό,τι σε ικανοποιεί στην επαγγελματική σου ζωή. Ανεβαίνει η ψυχολογία σου και είσαι περισσότερο επικοινωνιακός/ή.

Λέων

Έλεγξε την κυκλοθυμία σου και βρες την αρμονία της ψυχής σου. Δείξε προσοχή και εγκράτεια σε πιθανούς ανταγωνισμούς αν θέλεις πραγματικά να συνεχίσεις επαγγελματικά με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι.

Παρθένος

Η καχυποψία σου δεν σε αφήνει να αφήσεις πίσω τις ανασφάλειές σου. Επιδίωξε να βρεθείς με φίλους και απόλαυσε την παρέα, αν και τα νεύρα σου οδηγούν σε σύγκρουση. Κράτα χαμηλό προφίλ στη δουλειά σου και εντόπισε τι δεν σε ικανοποιεί.

Ζυγός

Δείχνεις ψυχραιμία και αφήνεις πίσω τις αμφιβολίες με συνεργάτες σου. Έχεις ένταση με πρόσωπα φιλικά καθώς ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές σε αποπροσανατολίζουν.

Σκορπιός

Σε προβληματίζουν οι επαγγελματικες υποχρεώσεις αν και τελικά βρισκεις λύσεις με τις εκκρεμότητες. Η ανασφάλειά σου επηρεάζει τις σχέσεις σου με το ευρύτερο περιβάλλον καθώς δεν δείχνεις εμπιστοσύνη. Παράλληλα, η εκτίμηση των γύρω σου σε ικανοποιεί απόλυτα.

Τοξότης

Πρωταγωνιστείς και κλείνεις σημαντικές συνεργασίες και συμφωνίες. Δημιουργείς συνθήκες εμπιστοσύνης και αποφασιστικότητας. Θα βρεθείς με κοντινά σου πρόσωπα, θα διασκεδάσεις και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει στα ύψη.

Αιγόκερως

Περιόρισε την ανασφάλεια και βρες την αυτοπεποίθηση που σε διακρίνει συνήθως. Κλείσε λογαριασμούς και εκκρεμότητες καθώς η αποφασιστικότητα στον συγκεκριμένο τομέα θα σε βοηθήσει να πατήσεις και πάλι σταθερά στα πόδια σου.

Υδροχόος

Προσφέρεις το καλύτερο που μπορείς σε ένα κοινό σκοπό και λειτουργείς σε ομαδικό πνεύμα. Θα εκφράσεις τις απόψεις σου αλλά πρόσεχε να είσαι διαλλακτικός σε πιθανές διαφωνίες ή ενστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. 

Ιχθύς

Θέλεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου. Το απόγευμα θα έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς δεν θα διστάσεις να κάνεις κινήσεις ως προς την επίτευξη τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα