Τα Ζώδια σήμερα: Τετάρτη (21/2) – Λέοντες πρόσωπα από το παρελθόν θέλουν να είναι ξανά στη ζωή σας
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, η Σελήνη μπαίνει στον Λέοντα και δίνει στα ζώδια δυναμικές προσεγγίσεις, αποφασιστικές διεκδικήσεις και ανάγκη για αυτοπροβολή και κυριαρχία. Νέες γνωριμίες, εκδήλωση συναισθημάτων με αμεσότητα, διασκέδαση και πολύ φλερτ. Οι επανασυνδέσεις δεν λείπουν, όπως η αισιοδοξία, η φαντασία και η έμπνευση.

Κριός

Σε αναστατώνουν οικονομικές ανατροπές, ωστόσο με αποφασιστικότητα αξιοποιείς ευκαιρίες και δίνεις λύσεις. Περνάς όμορφες στιγμές με άτομα αγαπημένα, αν και η τάση σου να μη λαμβάνεις υπόψη… τις απόψεις των άλλων, δημιουργεί εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν, επιστρέφει και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου.

Ταύρος

Η απόλυτη στάση σου ενοχλεί τον κοντινό περίγυρο και ο εκνευρισμός σου, δεν σου επιτρέπει να διαχειριστείς τα θέματα που σε απασχολούν. Προσπάθησε να εκτονώσεις την κατάσταση για να… σώσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου. Πιστεύεις ότι ο/η σύντροφός σου δε μπορεί να αντιληφθεί τι ακριβώς θέλεις και αυτό σε οδηγεί σε ρήξη.

Δίδυμος

Οι καθημερινές δυσκολίες σε απογοητεύουν και κυριαρχούν οι φόβοι και οι ανασφάλειες. Η εξουσιαστική τάση, ο εγωισμός και η επικριτική διάθεση δεν αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στους γύρω σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς στο φλερτ, καθώς η κακή σου διάθεση δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε κάτι καινούργιο.

Καρκίνος

Η μέρα σε οδηγεί σε αντιπαραθέσεις και ψυχρότητα με πρόσωπα από το περιβάλλον σου. Το μεσημέρι ενισχύει την ανασφάλεια και τους φόβους που μπορεί να εκδηλωθούν ως ένταση και θυμός στους γύρω σου. Αργότερα θα αφήσεις στην άκρη την καχυποψία και βρίσκεις λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

Λέων

Περνάς μοναδικά με φίλους που έχεις να δεις πολύ καιρό, ενώ προχωράς όσο πιο κοντά προς τα όνειρά σου. Διαχειρίσου με ψυχραιμία, επαγγελματικές ανατροπές και απόφυγε να απομακρύνεις πρόσωπα που σε βοηθούν στην εξέλιξή σου. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον και να τονίζουν την ανάγκη τους να είναι και πάλι στη ζωή σου.

Παρθένος

Αντιπαραθέσεις με άτομα που έχεις καθημερινή επαφή, ενισχύουν τον εκνευρισμό και δεν σε αφήνουν να χαρείς και να διασκεδάσεις. Οι προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο βελτιώνουν τη θέση σου, για αυτό καλό είναι να μην αδιαφορήσεις καθώς θα σου στοιχίσει αργότερα.

Ζυγός

Τα εμπόδια στην επαγγελματική ζωή σε απασχολούν ενώ οι υποχρεώσεις σε ωθούν να ξεσπάσεις σε συνεργάτες, γεγονός που θα έχει επιπτώσεις. Πιθανές εντάσεις και με την οικογένεια. Μην εγκλωβίζεσαι σε λεπτομέρειες και απόφυγε σκληρά λόγια που θα πληγώσουν το ταίρι σου.

Σκορπιός

Η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί ιδανικά δείχνοντας σου ένα νέο δρόμο που σε απογειώνει επαγγελματικά και σου προσφέρει πολλά. Περνάς όμορφα με την παρέα σου, αλλά η επιμονή στις απόψεις σου και η καχυποψία σε οδηγούν σε συγκρούσεις χαλώντας την όμορφη ατμόσφαιρα και τις χαλαρές στιγμές.

Τοξότης

Προτάσεις για συνεργασίες σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για άκρως αισιόδοξη κατάληξη. Οι συνεργάτες σου εκτιμούν τη δημιουργικότητά σου, ενώ εντυπωσιάζεις με το επικοινωνιακό χάρισμα και ταμπεραμέντο. Σήμερα, επικοινωνείς και προσεγγίζεις πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά.

Αιγόκερως

Μην εκτονώσεις την έντασή σου σε συνεργάτες καθώς οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα σε εκνευρίζουν και επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Απωθημένα από το παρελθόν δημιουργούν τριγμούς στην προσωπική σου ζωή και παρεξηγήσεις που δεν θα είναι εύκολο αργότερα να επιλύσεις.

Υδροχόος

Απογοητεύεις πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον με τη στάση σου καθώς προσπαθείς να επιβληθείς με απόλυτο τρόπο. Μην οδηγείς την κατάσταση στα άκρα καθώς αυτό τελικά μόνο εις βάρος σου θα να λειτουργήσει.

Ιχθύς

Αξιοποιείς την ημέρα, κλείνεις εκκρεμότητες και δίνεις λύσεις σε θέματα που σε προβλματίζουν. Τώρα, μπορείς να απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής και να περάσεις χρόνο με αυτούς που αγαπάς και να διασκεδάσεις. Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσεις ότι μπορεί να σε βαραίνει με το ταίρι σου καθώς αυτό θα σου επιτρέψει να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις στιγμές. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα