Τα Ζώδια σήμερα: Τετάρτη (10/4) – Κριοί αναγνωρίζουν την προσφορά σας
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Τετάρτη 10 Απριλίου, η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο δημιουργεί στα ζώδια υπευθυνότητα και ρεαλισμό. Ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών και δυναμικός τρόπος σκέψης. Δυναμικές ενέργειες οδηγούν σε ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις. Κλείνουν οριστικά οι προβληματικές και τοξικές σχέσεις.

Κριός

Προχωράς σε νέα σχέδια που αφορούν την καθημερινότητα ενώ το απόγευμα φέρνει σημαντικές εξελίξεις στην επαγγελματική σου ζωή. Ευκαιρίες στην καριέρα σου, αναγνώριση της προσπάθειας και της προσφοράς σου.

Ταύρος

Απολαμβάνεις όμορφες στιγμές με τον/την σύντροφό σου και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Προσοχή σε συναδέλφους που προσπαθούν να σε καθοδηγήσουν αρνητικά προκειμένου να έχεις προβλήματα στην επαγγελματική σου πορεία.

Δίδυμος

Πρωταγωνιστείς και διεκπεραιώνεις τις ευθύνες που αναλαμβάνεις. Ευνοικές οι συνθήκες στα οικονομικά ζητήματα. Ισορροπείς σε συναισθηματικό επίπεδο ενώ δέχεσαι πρόσκληση από αγαπημένο άτομο που έχεις να βρεθείς καιρό.

Καρκίνος

Διεκδικείς όσα σου αξίζουν σε οικονομικό επίπεδο. Οι ανώτεροί σου αναγνωρίζουν την αξία σου και ικανοποιούν τις απαιτήσεις σου. Παίρνεις πρωτοβουλίες για να κατευνάσεις την ένταση που νιώθεις και δρομολογείς σημαντικές υποθέσεις.

Λέων

Εμπόδια από το παρελθόν επηρεάζουν αρνητικά τη διάθεσή σου. Δείξε προσοχή σε επαγγελματικές συμφωνίες, νομικά ζητήματα και ταξίδια. Από το απόγευμα, η θετική στάση και η αισιοδοξία σε βοηθούν να αφήσεις πίσω την απογοήτευση.

Παρθένος

Σημαντικές προτάσεις για συνεργασίες φέρνουν και τις ανάλογες οικονομικές απολαβές. Παίρνεις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό επίπεδο με θετική εξέλιξη. Διασκεδάζεις με φίλους και απολαμβάνεις στιγμές φλερτ.

Ζυγός

Καβγάδες επηρεάζουν την πορεία της δουλειάς και των σχέσεων σου με συνεργάτες. Προσοχή στην επικριτική και επιθετική διάθεση καθώς θα ανατρέψει φιλίες και θα δημιουργήσει προβλήματα στον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο.

Σκορπιός

Ξαφνικές προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα σε χαροποιούν ενώ κλείνεις εκκρεμή ζητήματα με κοντινά άτομα. Πιθανές συνεργασίες με πρωτότυπες ιδέες και αξιοποίηση ευκαιριών για τακτοποίηση υποθέσεων που εμποδίζουν την επαγγελματική σου πορεία.

Τοξότης

Σήμερα, αποκαθιστάς τις σχέσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Η έντονη κοινωνικότητα σε βοηθά να περάσεις όμορφες στιγμές με παρέες και νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου. Βλέπεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.

Αιγόκερως

Διεκδικείς το καλύτερο δυνατό για σένα σε οικονομικό επίπεδο και δεν διστάζεις να το επιδιώξεις. Η ψυχολογία σου δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για στιγμές διασκέδασης και έντονων πνευματικών αναζητήσεων.

Υδροχόος

Η μέρα δημιουργεί έντονο εκνευρισμό αλλά το απόγευμα βρίσκεις ξανά τον δυναμισμό που σε διακρίνει. Ισορροπείς και ξεπερνάς τους φόβους σου. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες γιατί μπορείς να πετύχεις τις ιδανικότερες συμφωνίες για σένα.

Ιχθύς

Αντιλαμβάνεσαι με ευκολία πώς πρέπει να κινηθείς σε συναλλαγές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Η γενναιοδωρία σου ανακουφίζει σημαντικά τα πρόσωπα που την έχουν ανάγκη. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το χρόνο με τα δικά σου πρόσωπα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα