Τα Ζώδια σήμερα: Σάββατο (2/12) – Κριοί οι “αγγαρείες” δεν σας πτοούν
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και δίνει στα ζώδια θετική όψη. Συνετές αποφάσεις, τακτοποιήσεις θεμάτων και επιδιώξεις οικονομικές και εργασιακές. Οι συντονισμένες ενέργειες θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα οι προσεγγίσεις είναι δυναμικές, με αυτοπεποίθηση.

Κριός

Δίνεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει και σε απασχολούν. Λειτούργησε ρεαλιστικά και μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου αλλάξει γνώμη. Προσοχή στα πρόσωπα εμπιστοσύνης.

Ταύρος

Αναστάτωση στο οικογενειακό περιβάλλον λόγω ξαφνικών γεγονότων. Κάνεις σταθερά βήματα σε τομείς, όπως η εκπαίδευση. Νιώθεις πίεση στον επαγγελματικό χώρο και αντιμετωπίζεις απότομες αντιδράσεις από τους ανωτέρους σου.

Δίδυμος

Προωθείς σημαντικά σχέδια και συζητήσεις σε εμπορικό επίπεδο. Χαλαρές στιγμές και επικοινωνία με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Προχωράς αποφασιστικά σε συνεργασίες και ξέρεις τι θέλεις να πετύχεις στα επαγγελματικά σου.

Καρκίνος

Μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι, καθώς αυτό αργότερα μπορεί να σε απογοητεύσει. Προχώρησε με ρεαλιστικούς όρους. H μέρα ενισχύει την αποφασιστικότητα και την αυτοπεποίθησή σου σε σημαντικό βαθμό.

Λέων

Κλείνεις θέματα του παρελθόντος και αυτό θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά. Πιθανόν τα άτομα που είναι δίπλα σου σε οδηγούν σε λάθος δρόμο. Η αισιοδοξία και η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη.

Παρθένος

Επικεντρώσου σε στόχους και θα έχεις σημαντικές συζητήσεις με πρωτότυπες ιδέες. Πρόσωπα κοντινά στέκονται πλάι σου. Αφιερώνεις στιγμές σε φίλους και το απόγευμα ανεβαίνει το κέφι σου κατακόρυφα και ζεις στιγμές διασκέδασης.

Ζυγός

Σημαντικές προτάσεις επαγγελματικού χαρακτήρα σε αιφνιδιάζουν. Εκφράζεις τις απόψεις και τις ιδέες σου σε φίλους. Προτάσεις αλλάζουν ριζικά τη δημόσια εικόνα σου και έχεις θετικές εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς να ανταποκριθείς στις δύσκολες καθημερινές υποχρεώσεις. Το απόγευμα απογειώνει την αισιοδοξία και την φαντασία σε προσωπικό επίπεδο. Η αποφασιστικότητα θα παίζουν σημαντικό ρόλο σε υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις.

Τοξότης

Επιμένεις για να πετύχεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν. Κράτησε ισορροπίες και λειτούργησε με ένστικτό σου που δεν σε προδίδει. Τώρα είναι η στιγμή, να ασχοληθείς με τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες που σου δημιουργούν ανασφάλεια.

Αιγόκερως

Προχωράς με δυναμικότητα στις οικονομικές επιλογές και συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και παίρνεις πρωτοβουλίες. Δίνεις λύσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας. Το απόγευμα απογειώνει την προσωπική σου ζωή ενισχύοντας την τρυφερότητα και τις ευαισθησίες.

Υδροχόος

Αυξημένες υποχρεώσεις λειτουργούν με πίεση στο πρόγραμμά σου. Βρίσκεις την απαραίτητη αρμονία και περνάς όμορφα με πρόσωπα που είναι κοντά σου. Εξομαλύνεις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί το προηγούμενο διάστημα.

Ιχθύς

Σήμερα μπορεί να γίνεις επικριτικός και έντονος με τους γύρω σου, κάτι που δεν θα μείνει αναπάντητο. Το καθημερινό σου πρόγραμμα σου δημιουργεί επιπλέον άγχος και νευρικότητα, προσοχή σε συναισθηματικά ξεσπάσματα. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα