Τα Ζώδια σήμερα: Πέμπτη (30/11) – Ζυγοί διεκδικείτε το καλύτερο για εσάς
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Πέμπτη (30/11), η Σελήνη μπαίνει στον Καρκίνο και δίνει στα ζώδια ισορροπία και ευχάριστες εκπλήξεις, καθώς και ξαφνικά γεγονότα. Ειλικρινείς συζητήσεις στον αισθηματικό τομέα. Τα ζευγάρια έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ανοιχτά και να λύσουν τυχόν διαφωνίες. Καινούργιες ιδέες και νέες συνεργασίες.

Κριός

Αξιοποιείς ευκαιρίες και τα καταφέρνεις πολύ καλά στο οικονομικό επίπεδο. Επικοινωνείς και εκφράζεις αυτά που θέλεις και πετυχαίνεις τους στόχους σου. Θα έρθεις κοντά με τον/την σύντροφό σου.

Ταύρος

Η επαγγελματική σου ζωή θα απογειωθεί αν κάνεις κάποιες αλλαγές. Λύνεις οικογενειακά ζητήματα, τα οποία σου προκαλούν ένταση. Αντιπαραθέσεις και στον επαγγελματικό σου χώρο με πρόσωπα που παίζουν ρόλο στην καριέρα σου.

Δίδυμος

Η ομαδικότητα σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στην ευτυχία, ενώ έχεις αρωγούς κοντινά σου πρόσωπα. Η μέρα συνηγορεί για φιλικές συναντήσεις. Προσοχή στην αλαζονική συμπεριφορά γιατί υπάρχει ο κίνδυνος δημιουργίας εντάσεων.

Καρκίνος

Χαμήλωσε τους τόνους για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και προβλήματα με ανωτέρους σου, καθώς η εξέλιξή σου είναι στα χέρια τους. Δείχνεις υπευθυνότητα και διεκπεραιώνεις ό,τι έχεις αναλάβει.

Λέων

Μοναδικές συζητήσεις με πρόσωπα από το εξωτερικό, σου δίνουν ευκαιρίες. Παίρνεις πρωτοβουλίες και σχεδιάζεις ταξίδια που αφορούν την επαγγελματική σου ανέλιξη. Απόφυγε τον εγωκεντρισμό που σε διακρίνει.

Παρθένος

Προσπαθείς να κρατήσεις ισορροπίες για να αποφύγεις τις ρήξεις. Ανασφάλειες για πρόσωπα που παίζουν οικονομικό ρόλο στη ζωή σου. Ένταση και διαφωνίες προκαλούν συναλλαγές με συνεργάτες. Αντιπαραθέσεις και με τον/την σύντροφό σου καθώς σε διακατέχει η ζήλια.

Ζυγός

Επιδιώκεις να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις. Πιθανές ευκαιρίες για συνεργασίες και διεκδικείς αυτό που θεωρείς το καλύτερο για σένα.

Σκορπιός

Αιφνιδιαστικά γεγονότα δημιουργούν εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό χώρο για αυτό κράτησε χαμηλούς τόνους. Οι συγκρούσεις με τους ανωτέρους σου θα έχουν αρνητικές συνέπειες. Μην ξεσπάσεις τον εκνευρισμό σου στον/στην σύντροφό σου.

Τοξότης

Η διαίσθησή σου, σε οδηγεί να βρεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις για σένα. Ωστόσο, κυριαρχούν ο εκνευρισμός και η καχυποψία και δε μπορείς να δεις με θετικότητα τα πράγματα. Η εσώστρέφειά σου δημιουργεί προβλήματα με πρόσωπα που ειναι κοντά σου.

Αιγόκερως

Δείχνεις δυναμισμό και δεν χάνεις το κέφι και τη θετική σου διάθεση στον επαγγελματικό σου χώρο. Περνάς όμορφα και διασκεδάζεις με φίλους. Προσοχή σε σπατάλες γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Υδροχόος

Ευνοϊκές συνθήκες στα οικονομικά και αξιοποιείς τις ευκαιρίες. Χρήματα από παλιά κέρδη, δίνουν ανάσα στον προϋπολογισμό σου και τακτοποιείς υποχρεώσεις.

Ιχθύς

Η επιθετικότητά σου, προκαλεί δυσάρεστες εξελίξεις στον επαγγελματικό σου χώρο. Απόφυγε την εριστικότητα και την ειρωνεία και διεκδίκησε αυτό που θέλεις. Σημαντικά οφέλη από προτάσεις φιλικών προσώπων.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα