Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (24/5) – Ταύροι νέα γνωριμία αλλάζει ριζικά την προσωπική σας πορεία
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Παρασκευή 24 Μαΐου, η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο και δίνει στα ζώδια, δυσκολίες και εμπόδια. Αποφύγετε την εσωτερική πίεση, το άγχος και τα ξεσπάσματα. Σε αισθηματικό επίπεδο, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη βοηθάει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της δυναμικότητας.

Κριός

Κράτησε χαμηλούς τόνους στη σχέση με τον/την σύντροφό σου για να αποφύγεις την αναστάτωση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία αλλάζει τα δεδομένα και σου προκαλεί ερωτική διάθεση.

Ταύρος

Οι όμορφες εκπλήξεις δημιουργούν ένα άκρως παθιάρικο και αισθησιακό σκηνικό με τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ξαφνική γνωριμία απογειώνει τα συναισθήματά σου και αλλάζει ριζικά την προσωπική σου πορεία.

Δίδυμος

Ο/Η σύντροφός σου είναι ο ιδανικός σύμμαχος στους στόχους ζωής που έχεις θέσει. Πάρε πρωτοβουλίες για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ανοίγει νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου.

Καρκίνος

Οι κοινές φιλοδοξίες με το ταίρι σου, σε γεμίζουν χαρά και αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η, βάζεις πιο πίσω την ανεξαρτησία σου και ακολουθείς ένα άτομο που νιώθεις ότι είναι για σένα.

Λέων

Αφέσου στα συναισθήματα που νιώθεις για την σχέση σου και περιόρισε την εγωκεντρική σου διάθεση. Αν είσαι αδέσμευτος/η, η γοητεία σου είναι ανεπανάληπτη, απόλαυσε την προσοχή που σου δείχνουν και επέλεξε το κατάλληλο που σου ταιριάζει.

Παρθένος

Διεκδικείς την ελευθερία σου και αυτό θα φέρει αναταράξεις στην σχέση σου. Νέα πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον, δρομολογούν σημαντικές εξελίξεις σε θέματα διαπροσωπικών σχέσεων.

Ζυγός

Κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς το ταίρι σου πιθανόν θα σου δείξει την επιθετική του πλευρά. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν προχωράς σε κάτι καινούργιο καθώς η καχυποψία σε επηρεάζει.

Σκορπιός

Μείνε ξεκάθαρος/η και μην αφήσεις αμφιβολίες να δημιουργήσουν προβλήματα στην σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα έρχονται από το κοντινό περιβάλλον και σου τονίζουν την ανάγκη για ασφάλεια στη ζωή σου.

Τοξότης

Μοναδική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή με πάθος και ερωτισμό. Νέοι έρωτες εκτοξεύουν τον αισθησιασμό στα ύψη και ανατρέπουν ριζικά την καθημερινότητα σου.

Αιγόκερως

Περνάς υπέροχα με τον/την σύντροφό σου καθώς έχετε κοινό όραμα και λειτουργείτε σαν ένα. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον σε γεμίζουν αισιοδοξία και πάθος.

Υδροχόος

Θέτεις στέρεες βάσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και δείχνεις τα πραγματικά σου αισθήματα. Θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή καθώς ήρθε για να μείνει.

Ιχθύς

Ξεκαθάρισε τι είναι αυτό που θέλεις πραγματικά από τον/την σύντροφό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο ανοίγει νέο κεφάλαιο στη ζωή σου γεμάτο ασφάλεια και σταθερότητα.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα