Τα Ζώδια σήμερα: Παρασκευή (12/4) – Τοξότες νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας
αστρολογικές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Παρασκευή 12 Απριλίου, η Σελήνη είναι στους Διδύμους και φέρνει στα ζώδια διάθεση για ανάληψη ρίσκων, διεκδικήσεις και κοινωνικοποίηση. Δυσκολίες στο θέμα της οργάνωσης και του συντονισμού. Άμεσα ξεκαθαρίσματα, επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, ευνοϊκές οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες.

Κριός

Οι αλλαγές σε οικονομικά σχέδια και επιχειρηματικές δράσεις σε εκνευρίζουν. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να εμπιστευτείς την διαίσθησή σου. Παρεξηγήσεις και με άτομα της οικογένειάς σου καθώς επικρατεί ο εγωισμός.

Ταύρος

Αφήνεις πίσω φόβους και ανασφάλειες που σου προκαλούν τα οικονομικά ζητήματα και πατάς γερά στα πόδια σου. Παίρνεις συναισθηματική ανάσα, περνάς μοναδικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα και βρίσκεις ισορροπία και αρμονία.

Δίδυμος

Πρωταγωνιστείς στον χώρο δουλειάς αν και οι ανασφάλειές σου δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου με συναδέλφους. Κινήσου με βάση τους στόχους σου και δώσε τον καλύτερο εαυτό σου με ομαδική δουλειά και κοινό σκοπό.

Καρκίνος

Εκφράζεις αυτά που σε απασχολούν το τελευταίο διάστημα σε δικά σου άτομα και προκαλούνται εντάσεις λόγω και της παρορμητικότητας. Κλείνεις ικανοποιητικές συμφωνίες ενώ προχωράς με δυναμικές πρωτοβουλίες, οι οποίες σε βοηθούν στις συνεργασίες σου.

Λέων

To παρασκήνιο στον εργασιακό χώρο σε απογοητεύει ενώ θέματα από το παρελθόν επηρεάζουν την διάθεσή σου. Βρίσκεις ρεαλιστικές λύσεις και ξεφεύγεις από θέματα που πρέπει να διεκπεραιώσεις.

Παρθένος

Η καχυποψία σε οδηγεί σε συγκρούσεις που θα έχουν κόστος το φιλικό περιβάλλον. Εμπόδια στα επαγγελματικά σου σχέδια σε εκνευρίζουν, για αυτό προσπάθησε να τα ξεπεράσεις με ψυχραιμία. Εκφράζεις ιδέες πρωτοποριακές και βγαίνεις με φιλικά πρόσωπα.

Ζυγός

Ξαφνικές επαφές και προσκλήσεις από το ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον ανεβάζουν την ψυχολογία σου. Η κοινωνικοποίηση φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα και στα επαγγελματικά σου. Άκου την διαίσθησή σου για υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος.

Σκορπιός

Σήμερα νιώθεις ασφάλεια και σταθερότητα στην προσωπική σου ζωή. Το απόγευμα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σου δημιουργούν ανασφάλεια και αμφιβολίες. Οι συνεργασίες σου έχουν σταθερή βάση και σε δικαιώνουν.

Τοξότης

Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου, που αξιοποιείς ιδανικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανές προτάσεις από το εξωτερικό σου κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Απολαμβάνεις υπέροχες στιγμές με άτομα που έχεις να δεις καιρό.

Αιγόκερως

Συνεργασίες που εκκρεμούν βρίσκουν την πορεία τους. Ξεκαθαρίζεις τι είναι αυτό που θέλεις στην επαγγελματική σου ζωή και με διπλωματία ισορροπείς και αξιολογείς με ποιους ανθρώπους θέλεις να συνεργαστείς.

Υδροχόος

Ανταποκρίνεσαι σε ό,τι έχεις αναλάβεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ικανοποιείς τους πάντες στον χώρο εργασίας. Είσαι στο επίκεντρο της προσοχής στο περιβάλλον σου ενώ οι πρωτοβουλίες που παίρνεις, βοηθούν τις συνεργασίες σου.

Ιχθύς

Κλείνεις υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία ενώ οι εξελίξεις θα είναι εξαιρετικά ευνοϊκές και σε οικονομικό επίπεδο. Έχεις την ανάγκη να περάσεις χρόνο με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα