Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (27/5) – Καρκίνοι κλείνετε οριστικά ό,τι εκκρεμεί με πρόσωπο από το παρελθόν
Credit: 123RF
Credit: 123RF

Σήμερα, Δευτέρα 27 Μαΐου, η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Υδροχόο και δίνει στα ζώδια κοινωνικές επαφές και δράσεις κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης. Αισιοδοξία, δικτύωση και συναναστροφές με έναν νέο κύκλο γνωριμιών. Στον αισθηματικό τομέα ανοίγματα για καινούργια άτομα στη ζωή σας.

Κριός

Η απογοήτευση και η κατήφεια επηρεάζει έντονα την προσωπική σου ζωή και δεν χαίρεσαι το χρόνο με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νιώθεις πίεση και δεν θέλεις να επικεντρωθείς στα αισθηματικά σου.

Ταύρος

Περνάς ευχάριστα με το ταίρι σου και αυτό απογειώνει το πάθος και τα συναισθήματα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέες γνωριμίες σε βοηθούν να αφήσεις πίσω σου, ο,τιδήποτε συντηρητικό.

Δίδυμος

Μία συζήτηση με τον/την σύντροφό σου καλύπτει τις ανάγκες σου. Επικοινωνείς με πρόσωπο που σε παρακινεί με την παρουσία του για μία νέα προσπάθεια στη ζωή σου, γεμάτη υποσχέσεις.

Καρκίνος

Εκφράζεις στο ταίρι σου αυτά που σε προβληματίζουν από το παρελθόν. Αν είσαι αδέσμευτος/η ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και να κλείσεις οριστικά ό,τι εκκρεμεί και σε προβληματίζει, με πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Λέων

Απόφυγε τις εντάσεις, οι οποίες το μόνο που θα καταφέρουν είναι να σε οδηγήσουν μακριά από τους στόχους σου. Δεν είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε νέο πρόσωπο καθώς νιώθεις ότι σε ανταγωνίζεται και αυτό σε απογοητεύει.

Παρθένος

Νιώθεις απογοήτευση καθώς ο/η σύντροφός σου δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σου. Προσοχή σε πρόσωπο που επικοινωνείς και μπορεί να υπόσχεται πολλά, ωστόσο θα σε πληγώσει.

Ζυγός

Στιγμές χαράς και αγάπης με το ταίρι σου καθώς ταιριάζεται απόλυτα. Θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπο που εντυπωσιάζεται από την προσωπικότητά σου και την αισιοδοξία που εκπέμπεις.

Σκορπιός

Οι υποχρεώσεις αποτελούν εμπόδιο για να απολαύσεις την συντροφιά του αγαπημένου σου προσώπου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία από το ευρύτερο περιβάλλον σε αναγκάζει να σκεφτείς πολύ καλά πως πρέπει να κινηθείς μελλοντικά.

Τοξότης

Η ανεξαρτησία σου επηρεάζει αρνητικά την πορεία της σχέσης σου και προκαλεί εντάσεις. Πρόσωπα, επικοινωνούν μαζί σου και σε αιφνιδιάζουν θετικά.

Αιγόκερως

Η διάθεσή σου επηρεάζει θετικά την προσωπική σου ζωή και απολαμβάνεις τις στιγμές με το ταίρι σου. Γνωρίζεις το ιδανικό πρόσωπο για εσένα και η σκέψη σου περιστρέφεται γύρω από αυτό.

Υδροχόος

Ανατρέπεις τη ρουτίνα στη σχέση σου και παίρνεις πρωτοβουλίες διώχνοντας την γκρίνια. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το εργασιακό περιβάλλον δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύς

Το πάθος κυριαρχεί σε προσωπικό επίπεδο και ανεβάζει κατακόρυφα τα συναισθήματα στη σχέση σου. Οι προσωπικοί φόβοι δεν σε αφήνουν να εκφραστείς και να εκδηλώσεις όσα νιώθεις σε νέα γνωριμία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα