Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (26/2) – Παρθένοι αποφασίζετε με ποια πρόσωπα θα προχωρήσετε και ποια θα βγάλετε από την ζωή σας
ζώδια προβλέψεις

Σήμερα, Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, η είσοδος της Σελήνης στον Ζυγό δημιουργεί στα ζώδια την ανάγκη για επαφές, συναντήσεις και σύσφιξη σχέσεων. Έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση, στο φλερτ, στις χαλαρές στιγμές και στην ψυχαγωγία. Στις προσωπικές συζητήσεις δεν λείπουν οι εξομολογήσεις και οι εκδηλώσεις είναι άμεσες. Προσοχή στις σπατάλες και τις υπερβολές αλλά και στον τρόπο σκέψης καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια φοβίες.

Κριός

Ένταση στο επαγγελματικό πεδίο, από πιθανές ανατροπές και αιφνιδιαστικά γεγονότα που αλλάζουν ριζικά τα δεδομένα και επηρεάζουν σχέσεις με το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου. Κράτησε ήπιους τόνους και αξιοποίησε τις ευκαιρίες με καλή διάθεση αποφεύγοντας τον εκνευρισμό.

Ταύρος

Σήμερα, έντονες καταστάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο προκαλούν συγκρούσεις. Μην επαναστατείς χωρίς λόγους καθώς δυσκολεύεις την εξομάλυνση της ατμόσφαιρας. Έντονη νευρικότητα από πιθανές δυσκολίες και αλλαγές που δημιουργούν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Δίδυμος

Απολαμβάνεις την ημέρα με πρόσωπα του περιβάλλοντος σου και περνάς όμορφα μαζί τους και επικοινωνείς σκέψεις και απόψεις. Εξομαλύνεις ζητήματα στις συνεργασίες σου, κρατάς ισορροπίες και βρίσκεις τις λύσεις που ικανοποιούν και σένα και τους συνεργάτες σου.

Καρκίνος

Ξεπερνάς τις δυσκολίες που προκύπτουν με καλή διάθεση και την συντροφιά ατόμων του κοντινού περιβάλλοντός σου. Απόφυγε εντάσεις και άκουσε ενδιαφέρουσες προτάσεις από φιλικά σου πρόσωπα. Αποφασίζεις την επαγγελματική σου κατεύθυνση και αξιοποιείς τις οικονομικές συμφωνίες.

Λέων

Σε απογοητεύουν αποκαλύψεις για συνεργάτες σου και την ίδια ώρα πρέπει να επικεντρωθείς σε ρήξεις που υπάρχουν με φιλικά πρόσωπα. Είναι σημαντικό να αποφύγεις κόντρες και αντιπαραθέσεις που δεν θα έχουν αισιόδοξη κατάληξη λόγω της καχυποψίας και της ανασφάλειας σου.

Παρθένος

Επικεντρώσου στις παρέες και αποφάσισε με ποια πρόσωπα θα προχωρήσεις και ποια θα απομακρύνεις από την ζωή σου. Εμπόδια στον επαγγελματικό χώρο σε αναγκάζουν να αναθεωρείς τα σχέδια που κινείσαι. Πάρε αποστάσεις και επίλεξε με ρεαλισμό τα πρόσωπα που θα συνεργαστείς.

Ζυγός

Επιδιώκεις την ισορροπία με άτομα του περιβάλλοντός σου και δημιουργείς την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Επικοινωνείς τις απόψεις σου και προχωράς μεθοδικά και με επιχειρήματα, στις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν.

Σκορπιός

Τακτοποιείς τις οικονομικές εκκρεμότητες και διαχειρίζεσαι με λογική τις επιλογές που έχεις. Αφήνεις πίσω ό,τι σε αναστατώνει και απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής με αγαπημένα πρόσωπα που είναι κοντά σου και σε ηρεμούν.

Τοξότης

Ανατροπές σε καθημερινό επίπεδο σου δημιουργούν ανασφάλεια και φόβους που καλείσαι να διαχειριστείς κρατώντας την ψυχραιμία σου. Σε οικονομικό επίπεδο, κράτησε ψύχραιμη θέση και διεκδίκησε όσα θεωρείς ότι σου αξίζουν.

Αιγόκερως

Οι αναμνήσεις κάνουν έντονα την εμφάνισή τους και σου δημιουργούν σύγχυση. Θέλεις να απομονωθείς και αναθεωρείς πολλά από αυτά που νιώθεις. Επικεντρώσου σε πρακτικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και να αποφύγεις τα λάθη που θα σε εκθέσουν.

Υδροχόος

Απωθημένα και καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν στιγματίσει, φέρνουν στο προσκήνιο ξαφνικά γεγονότα που πρέπει να διαχειριστείς. Παρέμεινε απόλυτα συγκεντρωμένος και ρεαλιστής στις απαιτήσεις σου, άφησε στην άκρη ευαισθησίες και συναισθηματισμό που δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς ξεκάθαρα.

Ιχθύς

Ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις λογικά και ώριμα και δημιουργείς προβλήματα με κοντινά πρόσωπα. Φρόντισε να τον ελέγξεις καθώς οι επιπτώσεις θα είναι δυσάρεστες. Σε επαγγελματικό επίπεδο, η επιθετικότητά σου, δημιουργεί παραπάνω εμπόδια.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα