Τα Ζώδια σήμερα: Δευτέρα (15/1) – Σκορπιοί έρχονται ανατροπές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Σήμερα, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθείς και δίνει στα ζώδια έντονη διαίσθηση και ευκολία στην εκδήλωση των συναισθημάτων τους. Η καλλιτεχνική φύση εμπνέεται με δημιουργικό τρόπο. Επανασυνδέσεις στα ζευγάρια και βελτίωση στις επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις.

Κριός

Διαχειρίσου με προσοχή τις ανασφάλειές σου και μην επιβάλλεις τις απόψεις σου, στους γύρω σου καθώς τους πληγώνουν. Οικονομικά ζητήματα προκαλούν συγκρούσεις ενώ είναι πιθανόν κάποια άτομα να κερδοσκοπήσουν σε βάρος σου. Κράτα ξεκάθαρη στάση απέναντί τους.

Ταύρος

Μην επιλέγεις την σκληρότητα καθώς δεν σε οδηγεί στα όνειρά σου. Με καλή διάθεση και ενσυναίσθηση μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, αν και συναντάς δυσκολίες. Το παρελθόν σε πιέζει ψυχολογικά, ωστόσο έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις νοοτροπία και να εξελιχθείς.

Δίδυμος

Περιόρισε την εγωκεντρική σου φύση για να αποφύγεις συγκρούσεις. Επίλεξε την ομαδικότητα που σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια και την μοναχικότητα. Σήμερα, απόφυγε την ένταση με φίλους, καθώς μπορεί να προκαλέσει απομακρύνσεις, σημαντικές.

Καρκίνος

Παίρνεις χαρά από απρόσμενα γεγονότα και την επικοινωνία με άτομα που σου αρέσει η συντροφιά τους. Αποφεύγεις τις εντάσεις στις σχέσεις σου και προτιμάς την ισορροπία. Ωστόσο, το πρωί ίσως υπάρξουν αντιπαραθέσεις με συνεργάτες που δύσκολα θα λυθούν.

Λέων

Περιόρισε το άγχος και μη γίνεσαι επικριτικός με συναδέλφους. Να θυυμάσαι ότι κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να δεχθεί τη συμπεριφορά σου. Επίσης, η ένταση με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, σου δημιουργούν εμμονές που επηρεάζουν τις σκέψεις σου.

Παρθένος

Παίρνεις αποφάσεις που αφορούν την επαγγελματική σου εξέλιξη ενώ η καλή διάθεση σε στρέφει, σε επιμορφωτικά προγράμματα που σου ανοίγουν νέους δρόμους. Μη δώσεις βαρύτητα σε πιθανές συγκρούσεις με συνεργάτες και χάσεις τη θετική ψυχολογία.

Ζυγός

Σήμερα, είναι δύσκολο να δεις αντικειμενικά τα γεγονότα. Οπότε, άφησε πίσω τις συζητήσεις σε εργασιακό επίπεδο γιατί υπάρχει ο φόβος να πάρεις λάθος αποφάσεις. Πέρασε όσο καλά μπορείς την ημέρα και φρόντισε να μειώσεις το άγχος.

Σκορπιός

Ανατροπές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς νέα πρόσωπα έρχονται κοντά σου και άλλα απομακρύνονται. Οι αιφνιδιαστικές αλλαγές και στον χώρο εργασίας σε οδηγούν σε σύγκρουση με νέους συνεργάτες. Η κυκλοθυμία και ο εκνευρισμός δεν σε βοηθούν και είναι βέβαιο ότι απομακρύνεις άτομα από δίπλα σου.

Τοξότης

Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα επηρεάζουν τις σχέσεις της ζωής σου. Προσοχή μην χάσεις το μέτρο. Στα επαγγελματικά, τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα καθώς η αντίλιψή σου και η πρόδός σου έχει εκτιμηθεί. Δεν αποκλείεται θετική εξέλιξη στις οικονομικές απολαβές.

Αιγόκερως

Δείξε ψυχραιμία και μην επιτρέψεις στην αδιαλλαξία να επηρεάσει τη σχέση σου και να ταλαιπωρήσει την επικοινωνία με τους γύρω σου. Δίνεις την ευκαιρία στους άλλους να εκφράσουν τις πραγματικές τους επιθυμίες δείχνοντας καλή διάθεση.

Υδροχόος

Εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε οικονομικά ζητήματα και απόφυγε δεσμευτικές συζητήσεις και συμφωνίες. Αντιμετώπισε τα θέματα που κρύβεις μέσα σου και επηρεάζουν την αυτοπεποίθησή σου και δεν βλέπεις την πραγματική σου αξία.

Ιχθύς

Το άγχος και η κατήφεια δεν βοηθούν στις επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δώσε προσοχή στις κινήσεις σου για να ωφεληθείς σε οικονομικό επίπεδο. Τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου, είναι αυτά που σου δίνουν την σταθερότητα που αναζητάς.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα