Stardust: Τα ζώδια του επταημέρου που ξεκινά από σήμερα 3.9.22 – Σεπτέμβρης της προσαρμογής, των λογισμών και των απολογισμών!

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός – 21 Μαρτίου-20 Απριλίου

Στην αρχή του επταημέρου που ακολουθεί, το εσχάτως υπερδραστήριο μυαλό σας και η πάντα φλογερή καρδιά σας, ΄τρέχουν΄ διαρκώς στο ταίρι σας, μα και σε κάθε είδους στενή συνεργασία που πραγματικά σας ενδιαφέρει. Πρακτικά θέματα εργασιακής και άλλης καθημερινότητας θα αρχίσουν να έλκουν την προσοχή σας από τις 6 του μήνα και μετά. Αρκεί να τα χειριστείτε έξυπνα και προπαντός διπλωματικά -πράγμα αντικειμενικά δύσκολο για εσάς, λόγω του περίφημου παρορμητισμού σας- και οι προοπτικές θετικής έκβασης θα είναι με το μέρος σας. Προγραμματίστε λοιπόν καλά μου Κριάρια τις επόμενες, ψύχραιμες κινήσεις σας.

Ταύρος – 21 Απριλίου-20 Μαίου

Ο μήνας της Παρθένου που διανύουμε, πρόσκειται φιλικά στη γήινη δική σας φύση. Όμως αυτό δεν σημαίνει εφησυχασμό. Αντιθέτως σηματοδοτεί την ανάγκη να επικεντρώσετε την προσοχή σας και τις δυνάμεις σας σε θέματα που άπτονται των αναγκών των παιδιών σας -άλλωστε αρχίζουν όπου νάναι τα σχολεία- αλλά και σε δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε και να γίνετε πιο παραγωγικοί και δημιουργικοί. Υποσυνείδητα, διακατέχεστε από μια απροσδιόριστη αισιοδοξία, κάτι που θα σας ωθήσει να επικεντρώσετε το μυαλό σας, με ρεαλισμό και ορθολογισμό, σε δύσκολες καταστάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο που χρήζουν λεπτών χειρισμών.

Δίδυμοι – 21 Μαίου-21 Ιουνίου

Με τον φασαριόζικο Άρη μόνιμο μουσαφίρη στο ζώδιό σας το τελευταίο διάστημα, ε, μια μικρή εντασούλα την συντηρείτε -θέλετε δεν θέλετε- σχεδόν σε όλους τους επιμέρους τομείς της ζωής σας. Καλό είναι λοιπόν να σκέπτεστε τι λέτε, πώς και πού το λέτε, να μη θυμώνετε, να οδηγείτε προσεκτικά και να μη βιάζεστε σε οτιδήποτε κάνετε, για να μη σκοντάψετε! Από τις 6 και μετά, το κλίμα συνύπαρξης που επικρατεί στο σπίτι σας δέχεται άνωθεν ευπρόσδεκτες πινελιές αρμονίας και αυτό έρχεται σαν ένα πολύτιμο βάλσαμο, καθώς το φετινό καλοκαίρι σβήνει και οι ποικιλόμορφες ‘υποχρεώσεις’ επανακάμπτουν με μαθηματική νομοτέλεια.

Καρκίνος – 22 Ιουνίου-22 Ιουλίου

Με τη συνήθη ευαισθησία σας και την ισχυρή ενσυναίσθηση που πάρα πολλοί διαθέτετε ως πολύτιμο φύλακα άγγελο, συνάμα δε και ως ‘κατάρα΄, βασανίζετε το μυαλουδάκι σας και επιβαρύνετε τον ψυχισμό σας με συχνά ανυπόστατες και μάλλον υπερβολικές φοβίες. Αυτές είναι που γεννούν τις όποιες ψευδεπίγραφες ανασφάλειες που όμως τελικά κατορθώνουν να σας μπλοκάρουν. Την εβδομάδα που έρχεται, μετά την επόμενη Τρίτη ιδιαίτερα, προσπαθείστε να σκέπτεστε πιο ήρεμα και πιο θετικά και θα δείτε ότι με έναν μαγικό τρόπο, σκέψεις και πράξεις ‘κουμπώνουν’ ταιριαστά και έτσι προκύπτουν απτά αποτελέσματα, εννοείται αυτά που επιθυμείτε.

Λέων – 23 Ιουλίου-23 Αυγούστου

Ναι, σαφώς έχετε τη διάθεση να ρίξετε το βάρος των προσπαθειών σας στα οικονομικά σας, επειδή πολύ απλά τα χρήματα οπωσδήποτε χρειάζονται και βοηθούν να περνάμε καλύτερα στα …δύσκολα. Από τις αμέσως επόμενες ημέρες, η απαλή και άκρως ενισχυτική αύρα της Αφροδίτης επεμβαίνει στον οικονομικό σας τομέα και συμβάλλει τα μέγιστα, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με τη γυναίκα, την ομορφιά γενικότερα, τη διακόσμηση ή άλλα, σχετικά επαγγέλματα. Στόχους έχετε ήδη θέσει και τους κυνηγάτε συνειδητά, εύνοια διαρκείας από τον μεγάλο ευεργέτη Δία έχετε, η επικοινωνιακή σας δεινότητα είναι στα high της μέχρι τουλάχιστον τις 23 του μήνα, επομένως… βουρ!

Παρθένος – 24 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου

Διανύετε τον γενέθλιο μήνα σας, τη δε 6η του μέρα υποδέχεστε στις αγκάλες σας την τρυφερή Αφροδίτη που για εσάς εκπροσωπεί επίσης την έννοια των χρημάτων. Χρημάτων, που πιθανόν να προέρχονται από το εξωτερικό. Όχι απαραίτητα από κάποια ξεχασμένη ΄Θεία από το Σικάγο΄, αλλά μάλλον από μια σωστά μελετημένη και οργανωμένη επαγγελματική συμφωνία ή πρόταση που ενδέχεται να ΄κλείσει΄ εκεί γύρω στα τέλη του μήνα που μόλις ξεκίνησε. Να θυμάστε δε ότι, ό,τι ξεκινήσετε τούτη την περίοδο απαιτεί μεν πολλή δουλειά και υπομονή, θα προσφέρει εν τούτοις σταθερότητα, αντοχή και διάρκεια στον χρόνο. Καθόλου άσχημα, αν ρωτάτε εμένα.

Ζυγός – 23 Σεπτεμβρίου-21 Οκτωβρίου

Βρίσκεστε σε φάση ενδοσκόπησης και εσωτερικής αναζήτησης, μια ήπια πάντως τάση που θα κρατήσει μέχρι και τις 23 του μήνα και με θετικό πρόσημο σε ό,τι αφορά την καλύτερη κατανόηση καταστάσεων που σας προβλημάτισαν εσχάτως. Εξακολουθείτε παράλληλα να απολαμβάνετε εύνοια στις σχέσεις και στις επαφές με τους άλλους γύρω σας, συνεργάτες ή προσωπικές σχέσεις. Αυτό μάλιστα σας βοηθά και σας στηρίζει τις στιγμές εκείνες που πραγματικά δυσκολεύεστε να αφεθείτε και να απολαύσετε τις μικρές απολαύσεις της καθημερινής ζωής. Χαλαρώστε λιγάκι και, όλα θα αρχίσουν να βελτιώνονται από τις 30 του Σεπτέμβρη και μετά…

Σκορπιός – 22 Οκτωβρίου-21 Νοεμβρίου

Αντιπαλεύετε και ξεπερνάτε την περιστασιακή βαρυθυμία που σας καταλαμβάνει συχνά, διοχετεύοντας την ενέργειά σας στην επίτευξη των στόχων και των μύχιων επιδιώξεών σας. Αυτό είναι κάτι που θα γίνει περισσότερο αντιληπτό από τις 6 του μήνα και μετά, μέχρι και το τέλος του Σεπτέμβρη. Σημείο κορύφωσης, γύρω στις 24 του μήνα. Μη κλείνεστε στον εαυτό σας και μην επιδιώκετε την απομόνωση. Ακόμη, μη διστάζετε να τεστάρετε τις ικανότητές σας στο τολμηρό ερωτικό παιχνίδι με το όποιο μικρό ή μεγαλύτερο ‘ρίσκο’. Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι πως… αγάπη δίχως πείσματα, δεν έχει νοστιμάδα.

Τοξότης – 22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου

Αφήστε να περάσει αυτός ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου χαλαρά και μην επιδιώκετε εντάσεις και αντιπαραθέσεις γιατί θα πέσετε στα δίχτυα του ΄κόκκινου΄ πλανήτη Άρη, που δεν ντρέπεται καθόλου να σας ταράξει τον ψυχισμό συθέμελα και να σας χαλάει συστηματικά την διάθεση. Αναλωθείτε όμως χωρίς καμμία φειδώ σε θέματα σπουδών και εκπαίδευσης, επειδή ο τομέας αυτός ευνοείται πολύ. Επίσης οι εργαζόμενοι, κυρίως δε όσοι συναλλάσσονται με το εξωτερικό, θα τύχουν σοβαρής καταξίωσης και εμπορικών επιτυχιών ιδιαίτερα κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα.

Αιγόκερως – 22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου

Αν ετοιμάζεστε να συνάψετε οποιασδήποτε φύσης συμφωνία, δεν θα έβλαπτε καθόλου να είστε σχολαστικοί/κές με τα ‘ ψιλά γράμματα΄, προς αποφυγή δυσάρεστων εκπλήξεων, αργότερα. Λίγη προσοχή επίσης χρειάζεται στις κυκλοφορούσες λοιμώξεις και φλεγμονές του αναπνευστικού, γνωρίζετε πολύ καλά τι υπαινίσσομαι. Γενικά πάντως δεν σας φοβάμαι, μιας και περνάτε πραγματικά καλά με την οικογένειά σας, πράγμα πολύ ουσιαστικό για εσάς παρόλο που στην ΄πιάτσα’ έχετε μάλλον τη φήμη του φιλόδοξου εργασιομανή.

Υδροχόος – 20 Ιανουαρίου-18 Φεβρουαρίου

Εάν οφείλετε χρήματα σε τράπεζες και Δημόσιο -πόσοι συμπολίτες μας, άλλωστε, είναι αυτοί που δεν ανήκουν στην συγκεκριμένη κατηγορία;- η εβδομάδα που ξεκινά σήμερα και ολόκληρος ο μήνας που ‘τρέχει’, προσφέρεται για να κάνετε μια καλή και συμφέρουσα συμφωνία τακτοποίησης των οφειλών. Αφήστε λοιπόν για λίγο στην άκρη την έφεση προς την καλοπέραση που τελευταία καλά κρατεί και ασχοληθείτε σοβαρά, με…σοβαρότερα θέματα. Σας υπόσχομαι πως δεν θα το μετανιώσετε. Το τέλος της εβδομάδας, σας βρίσκει συναισθηματικά σε σαφώς καλύτερη και ελπιδοφόρα διάθεση.

Ιχθείς – 19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου

Στις 6 του μήνα η Αφροδίτη αποφασίζει να αρχίσει να συμπράττει με τον φωτοδότη Ήλιο ώστε
να βάλει φωτιά στα αισθηματικά σας και να σας κάνει να αναζητήσετε νέα αγκαλιά, αν αυτό βέβαια είναι που λαχταράει η καρδιά σας. Επωφεληθείτε λοιπόν της περίστασης και μην αφήνετε φευγαλέες μελαγχολίες να σας ταλανίζουν τον νου. Ανατέλλει η πρώτη εβδομάδα ενός μήνα που προοιωνίζεται ήρεμες και αρμονικές επιρροές, ακόμη δε και μια εύνοια στα αποκτήματά σας, είτε υλικά νοούνται αυτά, είτε αμιγώς συναισθηματικής φύσης.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα