Stardust: Oι εκλείψεις επηρεάζουν τα παρορμητικά ζώδια αρχικά και μετά αυτά του σταθερού σταυρού
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Stardust 7-14/10/2023

Μήνας ‘σταθμός’ κατά πως φαίνεται ο Οκτώβριος, με τις τελευταίες εκλείψεις της χρονιάς να έχουν ξεχωριστή επίπτωση στα παρορμητικά ζώδια στις 14 του μήνα, αργότερα δε προς το τέλος του, σε αυτά του σταθερού σταυρού. Αλλαγές λοιπόν- ορισμένες αναγκαίες- διαφαίνονται στον κοντινό ορίζοντα!

Από τον Ανδρέα Αντωνίου


Κριός

Μάλλον εκρηκτική αλλά και ωφέλιμα παραγωγική προβλέπεται η επόμενη εβδομάδα, μιας και ο κυβερνήτης σας Άρης έρχεται σε αντίθεση με τον υποχθόνιο Πλούτωνα, στο ξεκίνημά της. Είναι ευκαιρία να προσπαθήσετε να λύσετε ζητήματα που σας απασχολούν, μεταξύ των οποίων και οικονομικά που πάντως θα τύχουν βοήθειας από τους φίλους σας, αν και με κάπως αργούς ρυθμούς, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει ανησυχία και εντάσεις. Υπομονή λοιπόν άμα και επιμονή και όλα θα γίνουν στην ώρα τους, αφού ο χρόνος δουλεύει για εσάς. Η νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 14 φέρνει νέα ειδύλλια και αισθηματικά ξεκινήματα, ακόμη και γάμο.

Ταύρος

Στις 9 του μήνα η σκληρή κόντρα Άρη- Πλούτωνα είναι πιθανό να προκαλέσει ανατροπές στα σχέδιά σας και να σας προκαλέσει- όπως είναι λογικό- δυσαρέσκεια. Όμως την ίδια ώρα η ΄δική΄σας Αφροδίτη αφήνει τον Λέοντα και εισέρχεται στην φιλική Παρθένο χαρίζοντάς σας πινελιές συγκρατημένης αισιοδοξίας, λόγω της αντίθεσης που πραγματοποιεί με τον αυστηρό Κρόνο που οπισθοδρομεί στην αρχή του ζωδίου των Ιχθύων. Η περίοδος αυτή είναι πιθανό να εγκυμονεί καινούργιες αισθηματικές γνωριμίες, ή μπορεί να σας προδιαθέτει στο να πείτε το οριστικό ΄ναί΄σε κάποια ερωτική πολιορκία σας που ‘τρέχει΄το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δίδυμοι

Τα εμπόδια σε επαγγελματικές ή άλλες σχέσεις και στους στόχους που έχετε θέσει, δεν θα λείψουν αυτό το επταήμερο φίλοι Δίδυμοι, ιδιαίτερα εκεί γύρω στις 10 του μήνα. Παρ’ όλα αυτά είναι αναντίρρητα μια καλή περίοδος για να αντιμετωπίσετε τη ζωή σας με μεγαλύτερη σοβαρότητα και να θέσετε έτσι στέρεες βάσεις προς ένα καλύτερο αύριο που θα είναι έτσι όπως εσείς το θέλετε. Προσέξτε λίγο τον εκνευρισμό σας από τις 12/10 και μετά, με την είσοδο του Άρη στον Σκορπιό και φροντίστε όπως ενδείκνυται το σώμα σας, τη φυσική σας κατάσταση γενικότερα και βέβαια τη διατροφή σας.

Καρκίνος

Ανήκοντας στον σταυρό των παρορμητικών ζωδίων που θα τύχουν της ισχυρότερης επιρροής της νέας Σελήνης στον Ζυγό στις 14/10, νιώθετε λίγο άβολα καθώς μπαίνει η επόμενη εβδομάδα. Η αντίθεση Αρη-Πλούτωνα στις 9 του μήνα, σας καλεί να εστιάσετε σε μάλλον μακρόπνοα σχέδια και να χρησιμοποιήσετε κατά το δοκούν τη γοητεία και την περιβόητη διαίσθησή σας, η οποία για άλλη μια φορά θα σας βγάλει από τα δύσκολα. Δέχεστε κατά πλειοψηφία θετικές όψεις από το στερέωμα τις επόμενες μέρες και αυτό σας δίνει τύχη και ένα υψηλό επίπεδο δυναμισμού.Η Αφροδίτη που εισέρχεται στην Παρθένο στις 9/10, αναδεικνύει την επικοινωνιακή σας δύναμη και ελκύει καινούργιες κοινωνικές και φιλικές γνωριμίες.

Λέων

Αποχαιρετάτε την εβδομάδα αυτή την ευεργετική Αφροδίτη φίλοι Λέοντες και μαζί της μεταφέρετε τις έγνοιες και το μεγαλύτερό σας ενδιαφέρον σε ό,τι θεωρείτε ότι σας ‘ανήκει’ και σας χαρίζει την πολυπόθητη ασφάλεια, είτε έμψυχο είναι αυτό είτε άψυχο. Θα ξοδέψετε μπόλικη ενέργεια σε θέματα που άπτονται του νοικοκυριού σας, ενώ δεν αποκλείεται να σας προκύψουν και ευκαιρίες για ταξιδάκια σε καινούργιους μάλιστα προορισμούς. Η Ηλιακή έκλειψη που λαμβάνει χώρα στον Ζυγό στις 14/10 σας προσφέρει αρκετές θετικές επιλογές που εάν αντιμετωπισθούν από την πλευρά σας με σοβαρότητα και ορθολογισμό, θα σας δώσουν εφαρμόσιμες λύσεις.

Παρθένος

Δεν μπορεί παρά να νοείται θετική και ευοίωνη μια εβδομάδα κατά την οποία υποδέχεστε την Θεά του έρωτα, της αρμονίας αλλά και των χρημάτων, στο ζώδιό σας φίλοι Παρθένοι. Η Αφροδίτη λοιπόν από τις 9 του μήνα και έπειτα, φουντώνει το φλερτ και τον έρωτα και σας χαρίζει ευχάριστες στιγμές παρά την αντίθεση που κάνει με τον Κρόνο στις 10/10, γεγονός που χρειάζεται λίγη προσοχή. Μεγάλη κινητικότητα και πιθανότατα ανάλογη κόπωση προοιωνίζεται ο Άρης που εισέρχεται στον Σκορπιό στις 12 και παράλληλα σας καλεί σε οιεσδήποτε διευκρινιστικές συζητήσεις- σε καλό φυσικά κλίμα- ώστε να αποφευχθούν πιθανά σκληρά λόγια και εκνευρισμός. Στις 14/10, ίσως να σας παρουσιαστεί ξαφνικά μια συμφέρουσα πρόταση για τα οικονομικά σας!

Ζυγός

Παρορμητικοί και ‘θερμοκέφαλοι’ μπορεί να ξεκινήσετε την επόμενη εβδομάδα σας αγαπητοί Ζυγοί, μιας και η επερχόμενη αντίθεση Άρη με Πλούτωνα έχει την προδιάθεση να ‘εξάψει τα αίματα’ και να σας δημιουργήσει ποικίλα προβλήματα με τους άλλους. Πιο ευαίσθητοι και πιο εσωτερικοί θα είστε εν τούτοις σε ό,τι αφορά τα ζητήματα καρδιάς από τις 9 του μήνα και εφεξής, με την είσοδο τη Αφροδίτης-που είναι κυβερνήτης σας- στον 12ο οίκο σας, δηλαδή στην Παρθένο. Στις 14 Οκτωβρίου με την έκλειψη μέσα στο ζώδιό σας είναι πιθανό να μπείτε στη διαδικασία σοβαρών αλλαγών στη ζωή σας επιδιώκοντας καλύτερες ευκαιρίες τόσο σε αισθηματικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σκορπιός

Ευχάριστο το επόμενο διάστημα Σκορπιοί, εφόσον φυσικά χειριστείτε ήρεμα και προπαντός ΄νόμιμα’ την, όπως και να το κάνουμε, δύσκολη αντίθεση των δύο κυβερνητών σας Άρη και Πλούτωνα, στις 9 του μήνα. Ο Άρης μέσα στο ζώδιο, φέρνει ενεργητικότητα και αυτοπεποίθηση, καθώς και διάθεση να κυνηγήσετε με καλές πιθανότητες τους στόχους σας. Η δε ηλιακή έκλειψη που γίνεται στις 14 Οκτωβρίου στην σκιά του ωροσκοπίου σας και πιο συγκεκριμένα στον γειτονικό σας Ζυγό, σας προκαλεί ένα κάποιο κλίμα απογοήτευσης, όμως ο μέγας ευεργέτης Δίας απέναντί σας θα φροντίσει τις σχέσεις σας και τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας, μετά από την κοπιώδη προσπάθεια που αναγκαστικά θα πρέπει να καταβάλετε.

Τοξότης

Με την είσοδο της γλυκιάς Αφροδίτης στην Παρθένο αγαπητοί Τοξότες, βελτιώνεται άρδην- εκεί γύρω στις 9 του μήνα- το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο, που είχε κάπως διασαλευτεί τελευταίως. Μην αφεθείτε αμαχητί στις εσωτερικά επιβαρυντικές επιρροές του εριστικού πλανήτη Άρη γύρω στις 12/10. αντιθέτως μάλιστα εκμεταλλευτείτε την ενέργεια που δημιουργείται από την έκλειψη στις 14 ώστε να αναθεωρήσετε τους στόχους σας, να εμπλακείτε ενεργά σε συλλογικές προσπάθειες, να ξεκαθαρίσετε σχέσεις που έφτασαν στο σημείο να σας κουράζουν, ακόμη δε να επιδιώξετε συνειδητά και να αναζητήσετε καλύτερους και… περισσότερους φίλους.

Αιγόκερως

Καθώς μπαίνει ο πλανήτης Άρης στον συμβατό σας Σκορπιό καλοί μου Αιγόκεροι στις 12 Οκτωβρίου, εσείς απολαμβάνετε μια αρκετά καλή φυσική κατάσταση, παράλληλα δε ενδιαφέρεστε τώρα λίγο περισσότερο για την εμφάνισή σας και την γενική σας ανανέωση, κυρίως από τις 9 και μετά οπότε εισέρχεται και η Αφροδίτη στην φιλική σας Παρθένο εγκαταλείποντας τον Λέοντα. Επειδή ο τομέας της καριέρας έχει πάντοτε πρωτεύουσα σημασία για το ζώδιό σας φίλοι Αιγόκεροι, στις 14 του μήνα με την επερχόμενη ηλιακή έκλειψη και την νέα Σελήνη, καλείστε να επικεντρωθείτε στην εργασία σας και στις πιθανές αλλαγές εκεί, ώστε αυτές να είναι επωφελείς και προπαντός, να προκύψουν στην ζωή σας ομαλά.

Υδροχόος

Να προσέξετε φίλοι Υδροχόοι τη διέλευση του Άρη από τον Σκορπιό που ξεκινάει στις 12 του μήνα, γιατί μπορεί να προκαλέσει έριδες με τους συνεργάτες σας αλλά, σε κάποιες περιπτώσεις και με τον ίδιο τον σύντροφό σας. Εσείς σοφά θα πράξετε να εισπράξετε την ενεργητικότητα που θα σας δώσει ο κόκκινος πλανήτης και να τη στρέψετε σε δημιουργικότητα και νέα προσωπικά επιτεύγματα που θα τονώσουν το προφίλ σας. Αδράξτε περαιτέρω την ευκαιρία που θα σας δώσει η νέα Σελήνη στις 14/10 για να ανανεωθείτε με ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις, ή εναλλακτικά φροντίστε να παρακολουθήσετε ένα κατάλληλο σεμινάριο για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας.

Ιχθείς

Η είσοδος της Αφροδίτης στον έβδομο οίκο σας μέσα στην επόμενη εβδομάδα, φέρνει ευχάριστα νέα σε ό,τι έχει να κάνει με τις σχέσεις σας, επαγγελματικές και άλλες. Κάποιοι από εσάς θα σκεφτείτε να επισημοποιήσετε έναν δεσμό, άλλοι υπό την επήρεια του ορθολογικού Κρόνου στις 10 Οκτωβρίου, θα θελήσετε να προβείτε σε αναγκαίες τροποποιήσεις σε μια προσπάθεια να βελτιώσετε και να στερεώσετε την υπάρχουσα αισθηματική σχέση. Αυτή την μέρα επίσης να φανείτε προσεκτικοί σε πιθανές συμφωνίες που θα θελήσετε να συνάψετε. Κατά τα άλλα, ο δυναμικός Άρης από τον Σκορπιό στις 12/10 φροντίζει να σας συνδράμει καταλυτικά σε οτιδήποτε επιθυμείτε να πετύχετε. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα