Stardust: O Ουρανός προκαλεί αλλαγές καινοτόμες και ξαφνικές σε όλα τα ζώδια

Ορθόδρομος ο Ουρανός προκαλεί αλλαγές καινοτόμες και ξαφνικές σε όλα τα ζώδια, με έδρα δράσης του τον Ταύρο

Από τον Ανδρέα Αντωνίου

Κριός

Το προηγούμενο διάστημα φίλοι Κριοί, είχατε την ευκαιρία να ανακαλύψετε ποιός τομέας της ζωής σας θα μπορούσε ίσως να βελτιωθεί με τις κατάλληλες κινήσεις εκ μέρους σας. Από την στιγμή που ο Ουρανός άρχισε πάλι την ορθόδρομη πορεία του μέσα στο ‘υλιστικό’ ζώδιο του Ταύρου, το momentum για εσάς ευνοεί την πραγματοποίηση καινοτόμων, ακόμη και εναλλακτικών κινήσεων σε ό,τι αφορά την υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια και… τακτοποίηση. Σκεφτείτε λοιπόν ήρεμα και προχωρήστε σε ώριμες, μα κυρίως έξυπνες κινήσεις, ώστε να έχετε τα ποθούμενα αποτελέσματα.

Ταύρος

Φίλοι μου Ταύροι, αναμένονται ξαφνικά και μάλλον ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σας. Μια αναπάντεχη αισθηματική γνωριμία, η υλοποίηση όσων στόχων έχετε προγραμματίσει και προετοιμάσει κατάλληλα για πολύ μάλιστα χρόνο, η αυτονομία και η ανεξαρτησία που ενδόμυχα επιθυμείτε, βρίσκονται όλα μέσα στις πιθανές εξελίξεις κατά το επόμενο διάστημα. Τελευταίως, είχατε την ευκαιρία να αναρωτηθείτε για τον ‘συντονισμό’ σας με τους γύρω, αλλά και για τα πιθανά ταλέντα σας και για το πώς αυτά αντανακλώνται στον περίγυρο. Έφτασε λοιπόν η ώρα να τα θέσετε εμπράκτως σε εφαρμογή και να το διαπιστώσετε.

Δίδυμοι

Αν το τελευταίο διάστημα αγαπητοί Δίδυμοι είχατε την αίσθηση ότι κάτι σας κρατάει πίσω και οι αλλαγές που επιθυμούσατε δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσουν για πολλούς και διάφορους λόγους, τώρα φαντάζομαι πως γνωρίζετε πλέον τι οφείλετε να κάνετε. Προχωρήστε λοιπόν στο παρασύνθημα με πολύτιμο συμπαραστάτη την διαίσθησή σας που θα σας βοηθήσει να μπείτε στην διαδικασία αλλαγών – με την απαραίτητη ασφάλεια- την περίοδο που μόλις άρχισε, με τον ανατρεπτικό Ουρανό ορθόδρομο ξανά και έτοιμο να σας προσφέρει ρηξικέλευθες λύσεις.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι αγαπάτε τη μοναξιά, όμως στιγμές- στιγμές γίνεστε πιο κοινωνικοί και από τους απόλυτα και φύσει …κοινωνικούς ανθρώπους! Την τρέχουσα περίοδο λοιπόν, νιώθετε την εσωτερική ανάγκη της αληθινά μεγάλης παρέας με την έννοια του κοινωνικού σας κύκλου, ο οποίος μπορεί να σας φέρει ακόμη πιο κοντά σε ανθρώπους και επίσης να αποδειχθεί μια πηγή εμπνεύσεων για να πραγματοποιήσετε τελικά τα πιο ‘προχωρημένα’ όνειρά σας. Σταθείτε απέναντι στις όποιες προκλήσεις πιο σωστά και πιο πρακτικά και όλα θα πάνε καλύτερα.

Λέων

Πεδίο λαμπρής δράσης και επιτευγμάτων θα αποτελέσει για εσάς φίλοι Λέοντες ο τομέας που άπτεται των επαγγελματικών σας την επόμενη περίοδο, μέσω των πιθανών ξαφνικών ευκαιριών που θα προκύψουν εκεί. Ακόμη και εάν κάποια στιγμή νιώσετε έξω από τα νερά σας, φροντίστε το ταχύτερο να προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα που θα προκύψουν, γιατί αυτό θα φέρει στο τέλος τα επιθυμητά αποτελέσματα στους στόχους ζωής που έχετε και που αγωνίζεστε να πετύχετε με κάμποσο -είναι αλήθεια- προσωπικό αγώνα.

Παρθένος

Εσείς φίλοι Παρθένοι, είναι γνωστό πως ό,τι πράττετε το προγραμματίζετε στη λεπτομέρειά του, μιας και δεν σας αρέσουν καθόλου οι ριψοκίνδυνες καταστάσεις. Από την άλλη, όλοι οι άνθρωποι είναι φυσικό να επιθυμούν και να προσπαθούν για την επέκταση στην ζωή τους, εκεί όπου ο καθένας επιθυμεί περισσότερο. Τις ιδέες για κάτι καλύτερο ήδη τις έχετε στο κεφάλι σας, τις έχετε δε δουλέψει αρκετά, εσωτερικά. Η δυναμική του πλανήτη Ουρανού στην παρούσα φάση, σας δίνει το ιδανικό έναυσμα ώστε να προχωρήσετε με θάρρος προς την κατεύθυνση που θέλετε και να πετύχετε πολλά.

Ζυγός 

Όλο το πρόσφατο χρονικό διάστημα το ‘παιχνίδι΄ παιζόταν σε εσωτερικά μονοπάτια, σε πολύ προσωπικούς χώρους του ψυχικού σας κόσμου. Μπορεί κάποια πράγματα, πεποιθήσεις ή και στάσεις ζωής να ήρθαν… τα πάνω κάτω τελευταίως, όμως ιδού πια πεδίο δόξης λαμπρό για τα επερχόμενα, με τις χρήσιμες συνειδητοποιήσεις που κάνατε και που γαλήνεψαν την ψυχή σας απελευθερώνοντάς σας από σκουριασμένα κατάλοιπα πεπαλαιωμένων πεποιθήσεων. Τα καλά άλλωστε, ‘κόποις κτώνται’ ως γνωστόν και τώρα είναι η ευκαιρία σας να συνεχίσετε απελευθερωμένοι και, λελογισμένα τολμηροί.

Σκορπιός

Κοντολογίς, ο προοδευτικός Ουρανός σουλατσάρει πλέον σε ορθή πορεία απέναντί σας και σας καλεί να διεκδικήσετε θαρρετά ό,τι σας ανήκει στον τομέα που αφορά τις κάθε είδους σχέσεις με τους άλλους. Οι συνεργασίες σας ή ακόμη εκείνος ο σημαντικός… άλλος στη ζωή σας, τραβάνε τα φώτα της προσοχής σας και ανακτούν την προτεραιότητα. Δημιουργήστε λοιπόν εσείς τώρα τις κατάλληλες συνθήκες για να έλξετε τις ευκαιρίες που θα σας ανανεώσουν, θα σας απελευθερώσουν και θα σας οδηγήσουν γρήγορα και με μάλλον ενδιαφέροντα τρόπο στους στόχους σας.

Τοξότης

Η αισιοδοξία, εκ φύσεως δεν σας λείπει αγαπητοί Τοξότες. Σε αυτό λοιπόν το μοτίβο προβλέπεται να πορευτείτε και εφεξής, με τον Ουρανό να ανανεώνει, να ενεργοποιεί ανατρεπτικά, σαφώς δε θετικά την καθημερινή σας ρουτίνα, τη δουλειά στο γραφείο και τη σωματική και ψυχική σας ευεξία, την ίδια την υγεία σας δηλαδή. Μπορεί κάλλιστα να προκύψει καινούργια θέση, μια εντελώς νέα δουλειά, καινοφανείς δρόμοι και επιλογές σε ό,τι αφορά την γενικότερη διατροφή σας, τη μέθοδο εκγύμνασής σας, ή ίσως τα αγαπημένα σας χόμπι. Ευχάριστα πράγματα…

Αιγόκερως

Αναμφίβολα η καινούργια ορθόδρομη πορεία του μεγάλου πλανήτη Ουρανού στον φιλικό σας Ταύρο, αγαπητοί Αιγόκεροι είναι κάτι πολύ θετικό. Ευνοούνται οι καταστάσεις που θα σας προσφέρουν χαρά, όλα τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά σας αλλά και τα πάσης φύσεως άλλα ΄δημιουργήματά σας. Όλα αυτά δέχονται ευνοϊκές επιρροές και μπορούν να μεταλλαχθούν από θέματα που σας προβλημάτιζαν μέχρι πρότινος, σε θέματα που- επιτέλους- μπαίνουν σε έναν δρόμο και οργανώνονται ορθολογικά με γνώμονα και τελικό στόχο τη δική σας ικανοποίηση.

Υδροχόος

Για τους φίλτατους Υδροχόους, ο κυβερνήτης τους πλανήτης Ουρανός θα αρχίσει να ενεργοποιεί δυναμικά τον τομέα που άπτεται της οικογένειας, του σπιτιού και της ιδιωτικής ζωής, έναν αναμφίβολα κομβικό τομέα σημαντικής βαρύτητας για κάθε άνθρωπο. Μια ξαφνική αλλαγή κατοικίας ή περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανή κατά τη διάρκεια της περιόδου αυτής η οποία υπόσχεται μια ευκαιρία για παντελώς νέα οργάνωση και για νέα δεδομένα καθημερινότητας που εν τούτοις θα συνάδουν με την γενικότερη έννοια της προσωπικής ελευθερίας, έννοιας πραγματικά πολύτιμης για όλους τους Υδροχόους.

Ιχθείς

Η ανάδρομη πορεία του Ουρανού που μόλις τελείωσε, πιθανότατα σας προκάλεσε ανακατατάξεις και αλλαγές που συνέβησαν στο άμεσο περιβάλλον σας στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι συγγενείς, ακόμη και τα αδέλφια σας. Ο γέγονε γέγονε όμως και τώρα καλείστε με την ευπρόσδεκτη βοήθεια της περιβόητης διαίσθησης σας και την απαραίτητη ρεαλιστική οργάνωση που θα απαιτηθεί, να κάνετε κάποιες διορθωτικές, συνάμα και προωθητικές κινήσεις σε αυτόν τον τομέα ώστε να περιέλθει πάλι σε ένα καθεστώς ευχάριστης ισορροπίας, κάτι που πάντα το έχετε ανάγκη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα