Stardust: H νέα Σελήνη δεν μπορεί παρά να είναι ενδιαφέρουσα
Ζωδιακές προβλέψεις
Credit: 123RF

Stardust 11-18/11/2023

Εβδομάδα με νέα Σελήνη μέσα της δεν μπορεί παρά να είναι ενδιαφέρουσα. Αν προσθέσουμε δε στην εξίσωση το ζώδιο του Σκορπιού μέσα στο οποίο γίνεται αλλά και τη δυσαρμονική συμμετοχή Άρη και Ουρανού στο φαινόμενο, τότε αναμένουμε ουκ ολίγα… βεγγαλικά!

Κριός

Αυτή την εβδομάδα φίλοι Κριοι θα ασχοληθείτε με τα ΄βαθιά΄ ερωτικά σας και με ό,τι οικονομικής φύσης στη ζωή σας σχετίζεται με τρίτους. Άλλωστε η επικείμενη νέα Σελήνη γίνεται σε άξονα που αφορά το χρήμα και σας καλεί να αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες που ενέχουν ακόμη και το παραμικρό ρίσκο. Τακτοποιήστε συνετά και… συναινετικά τα όποια οικονομικά συμφέροντά σας. Κυρίως αυτά που μοιράζεστε με άλλους. Εκμεταλλευτείτε την παρουσία της Αφροδίτης στο απέναντί σας ζώδιο του Ζυγού. Ιδιαίτερα την καλή της όψη με τον Ερμή στις 15 του μήνα. Στα θετικά της εβδομάδας, το ‘τρίγωνο’ του δικού σας κυβερνήτη Άρη με τον ονειρικό, ευαίσθητο και ενσυναισθηματικό Ποσειδώνα στις 18/11 που σας μετατρέπει σε άκρως γοητευτικές παρουσίες, ικανές να επιτύχουν τα όνειρά τους.

Ταύρος

Για εσάς φίλοι Ταύροι η νέα Σελήνη στις 13/11, βγάζει στην επιφάνεια τον τομέα ‘σχέσεις΄ και σας καλεί να προσέξετε τις ισορροπίες και τις ενδεχόμενες αισθηματικές εντάσεις με τον άνθρωπό σας και με τους συνεργάτες σας στα επαγγελματικά, ή στις συναναστροφές σας με άλλους ανθρώπους. Εάν διαπιστώσατε πως φτάσατε στα όριά σας είναι η στιγμή να λήξετε οριστικά οτιδήποτε έχει φάει… τα ψωμιά του. Να σκέπτεστε μάλιστα ότι πιθανότατα, τα καλύτερα έπονται. Το εξάγωνο Αφροδίτης- Ερμή στις 15 του μήνα υπαινίσσεται νέες ερωτικές ευκαιρίες, ενώ στις 17 Νοεμβρίου, με τον Ήλιο και τον Άρη απέναντί σας και υπό τις ρομαντικές ευλογίες του Ποσειδώνα, όλα μπορούν να συμβούν από το πουθενά.

Δίδυμοι

Από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας, νιώθετε την εσωτερική ανάγκη να κάνετε αλλαγές στην απτή καθημερινότητά σας. Ίσως ακόμη στην δουλειά σας και σε εκείνες τις μικρές συνήθειες που σας κρατούν σε καλή φυσική κατάσταση. Φροντίστε λίγο τον ψυχισμό σας αυτή την περίοδο και εάν βρίσκετε πως άνθρωποι ή καταστάσεις σας επιβαρύνουν ψυχολογικά, απαλλαγείτε τεχνηέντως από την τοξική επιρροή τους και …πηγαίνετε κατευθείαν στο παρασύνθημα. Αρωγό σας σε ό,τι νέο αποφασίσετε να διαπράξετε έχετε τον Ερμή από απέναντί σας, που σας τονώνει πνευματικά και περισσότερο επικοινωνιακά, φροντίζοντας να περνάτε τα μηνύματά σας στους συνομιλητές σας με σαφήνεια και με δεινότητα. Τα οικονομικά σας επιδέχονται βελτίωσης, είναι αλήθεια και αυτό όμως βρίσκεται καθ’ οδόν, οπότε μην ανησυχείτε.

Καρκίνος

Σε φιλικό ζώδιο η νέα Σελήνη καλά μου καβουράκια, καλά λοιπόν προβλέπονται και τα μαντάτα για εσάς, ακόμη και αν η συγκεκριμένη Σελήνη δεν χαρακτηρίζεται ως η πιο εύκολη. Θα έχετε ευκαιρίες τις μέρες που έρχονται να το ρίξετε λίγο έξω και να διασκεδάσετε με το ταίρι σας, ακόμη δε να έρθετε πιο κοντά στα παιδιά σας και στα θέματα που πιθανώς τα απασχολούν. Για τους ελεύθερους του ζωδίου σας ‘χαράς ευαγγέλια’, μιας και ο χώρος που ενεργοποιείται τώρα έχει να κάνει με τα φλερτ και γενικότερα με το… παιχνίδι, ερωτικό ή άλλο…ένα τυχερό ας πούμε, που θα μπορούσε να σας προσκομίσει και ένα απρόσμενο οικονομικό κέρδος. Στις 17/11 το τρίγωνο Ηλίου-Αρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς, ευνοεί την επισημοποίηση σχέσεων, τα ερωτικά θέματα και, τα οικονομικά σας.

Λέων

Τα πάντα συμβαίνουν αυτή την εβδομάδα φίλοι Λέοντες, στον οίκο σας που παραδοσιακά η αστρολογία θεωρεί ότι αντιπροσωπεύει την πατρική οικογένεια και την ίδια την βάση της προσωπικότητας. Σημαντικό λοιπόν το 4ο ηλιακό σας ‘σπίτι΄, που ευνοείται, ‘φωτίζεται’ αλλά και συνάμα βάλλεται από την νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 13 Νοεμβρίου. Αποφύγετε να αντιμετωπίσετε τώρα τα προβλήματα που σχετίζονται με πολύ κοντινούς σας ανθρώπους και γενικά, να προσέχετε λίγο τις εντάσεις που τείνουν να δημιουργηθούν μαζί τους. Αναζητήστε νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και κυρίως, προσπαθήστε να ισορροπήσετε τον χρόνο που αφιερώνετε στην δουλειά με αυτόν που περνάτε με την οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εκεί γύρω στις 15 του μήνα, Ερμής και Αφροδίτη φροντίζουν όμορφα να σας αποφορτίσουν σε σημαντικό βαθμό.

Παρθένος

Εάν είχατε οποιοδήποτε επικοινωνιακό πρόβλημα τον τελευταίο καιρό φίλοι Παρθένοι, έρχεται η νέα Σελήνη στις 13 του μήνα στον Σκορπιό, για να αναμοχλεύσει τον τομέα αυτόν και να προσφέρει φρεσκάδα και μια καινούργια- καλύτερη αρχή- που πολύ θα σας βοηθήσει σε ολόκληρο το φάσμα της ζωής σας. Άλλωστε στις 15/11, ο ‘δικός’ σας Ερμής συναντάται αρμονικά με την Αφροδίτη και μαζί προωθούν μια όμορφη κοινωνική ζωή, επαφές, τα ταξίδια, κινητικότητα στην εργασία και, καθετί που θα ισχυροποιήσει την ευόδωση των στόχων σας. Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας νέες αισθηματικές γνωριμίες είναι πιθανές, ενώ όλο το επόμενο δεκαπενθήμερο φέρει την ευνοϊκή σφραγίδα της καλής όψης του Ηλίου με τον Ερμή και τον ενισχυμένο Ποσειδώνα μέσα από το ζώδιο που εκείνος κυβερνάει, δηλαδή τους Ιχθείς.

Ζυγός 

Τις πιο σημαντικές αποφάσεις και, ως εκ τούτου μετέπειτα κινήσεις σας, θα κληθείτε να πραγματοποιήσετε στον τομέα που αφορά τα οικονομικά σας αγαπητοί Ζυγοί. Βλέπετε, εκεί λαμβάνει χώρα η νέα Σελήνη στον Σκορπιό, στις 13 του μήνα. Να είστε φειδωλοί με τα χρήματά σας και προσεκτικοί και να μην παρασύρεστε από την καλή κατάσταση των επαγγελματικών σας. Οσοι/ες σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε μα αγορά, ο καιρός φαίνεται κατάλληλος, εφόσον βέβαια όλα γίνουν με την δέουσα σοβαρότητα και με μέτρο. Σε βοήθειά σας, ιδιαίτερα από τις 15 του μήνα και έπειτα, προστρέχει η ‘δική’ σας κυβερνήτης Αφροδίτη που εναρμονίζεται με τον Ερμή, απομακρύνουν το άγχος σας και την κάθε ανασφάλεια, ενώ φροντίζουν από κοινού την καλή έκβαση των υποθέσεών σας, ιδιαίτερα μάλιστα εκεί κοντά στις 17/11.  

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη της επόμενης εβδομάδας, γίνεται φίλοι Σκορπιοί μέσα στο δικό σας ζώδιο και αυτό σας καθιστά αυτομάτως πρωταγωνιστές του επταημέρου, σε όλα τα επίπεδα. Πιο κοινωνικοί θα γίνετε σίγουρα, σαφώς και πιο λαμπεροί και μαγνητικοί με αποτέλεσμα να τραβάτε την προσοχή και το ενδιαφέρον, όπως και την… ζήλεια από τους άλλους, ακόμη ίσως και από το ταίρι σας. Τα άστρα σας ‘θωρούν΄αρμονικά και με καλές προθέσεις αυτές τις ημέρες και σας ωθούν να φροντίσετε περισσότερο την εμφάνισή σας, να αποκτήσετε ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, ενεργητικότητα, αισιοδοξία και αποτελεσματικότητα. Στις 17/11 ο Ποσειδώνας τριγωνίζει αρμονικά τον Ήλιο και τον Άρη μέσα στο 1ο σας σπίτι, το ίδιο το ‘εγώ’ σας δηλαδή και σας προσφέρει χαρές, έναν σφοδρό ερωτισμό και μπόλικη τύχη.

Τοξότης

Επιβάλλεται να παραμείνετε ψύχραιμοι και λογικοί, ουδέτεροι σε διενέξεις και νουνεχείς φίλοι Τοξότες, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την δουλειά σας και τα τυχόν προβλήματα που από καιρό αντιμετωπίζετε εκεί. Να αφουγκράζεστε πιο προσεκτικά την φωνή του ενστίκτου σας και την διαίσθησή σας η οποία είναι ευαισθητοποιημένη αυτές τις ημέρες, αφού η νέα Σελήνη στις 13/11 γίνεται στον 12ο οίκο σας, τον οίκο του υποσυνειδήτου.  Στις 15/11, η αρμονική σχέση της Αφροδίτης με τον πλανήτη Ερμή θα σας ηρεμήσει ψυχολογικά, ίσως δε να σας κομίσει και κάποια ευχάριστα- οικονομικής φύσης- νέα, Προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας και εάν κινηθείτε αθόρυβα και κρατώντας χαμηλό προφίλ, μπορείτε να πετύχετε πολλά στα επαγγελματικά σας, κάτι που θα οφείλεται πρωτίστως στο ευμενές ‘τρίγωνο’ Ηλίου-Αρη με τον Ποσειδώνα, που γίνεται στις 17 του μήνα.

Αιγόκερως

Νέες αισθηματικές γνωριμίες ενδέχεται να εμφανιστούν αγαπητοί Αιγόκεροι στην ζωή σας, χάρη στην επερχόμενη ευνοϊκή σχέση της Αφροδίτης με τον Ερμή, στις 15 του μήνα. Η θεά τύχη φαίνεται να στέκεται στο πλευρό σας από τις 17/11 με το θετικό τρίγωνο που γίνεται μεταξύ Ποσειδώνα και του ‘ζευγαριού’ Ηλίου-Αρη από το ζώδιο του Σκορπιού. Έτσι μαζί με την απαραίτητη βοήθεια των φίλων σας και του ευρύτερου κοινωνικού σας πλαισίου που ενεργοποιείται έντονα τούτη τη στιγμή, θα μπορέσετε να πετύχετε αυτά που προσδοκάτε και θα ανασάνετε. Να ξέρετε λοιπόν ότι από την στιγμή που πρώτοι κινηθείτε εσείς, ως δια μαγείας θα ενεργοποιηθούν και οι πολυάριθμοι φανεροί και αφανείς ΄σύμμαχοί΄σας όπως αυτοί ορίζονται από τον 11ο ηλιακό σας οίκο, έτσι ώστε τα τελικά αποτελέσματα να σας καλύψουν απόλυτα.

Υδροχόος

Εσείς αγαπητοί Υδροχόοι εκτός από την νέα Σελήνη, αναμένετε και μια δυσαρμονική επαφή Ηλίου-Ουρανού στις 13/11, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τριβές και αλλαγές στην ζωή σας.

Χρειάζεται να δώσετε τώρα προτεραιότητα στα επαγγελματικά σας ζητήματα, μιας και οι δυνατότητες για απρόσμενη αναρρίχηση, κάτι καλύτερο και πολύ πιο αποδοτικό στην τσέπη σας, πάντα υφίστανται και τώρα -ποιός ξέρει;- μπορεί να ήρθε η…ώρα για όλα αυτά τα καλά! Καλύτερες ιδέες και νέες πρωτοβουλίες στη δουλειά σας, ή ακόμη κι ένα φλερτ στον εργασιακό σας χώρο. Είναι πιθανό να σας προκύψουν κοντά στις 15/11 με την αρμονία που δημιουργείται ανάμεσα στον Ερμή και στην τρυφερή Αφροδίτη, οπότε εκμεταλλευτείτε κατάλληλα την ευκαιρία αυτή.

Ιχθείς

Ό,τι ισχύει για τον Καρκίνο φίλοι Ιχθείς, ισχύει και για εσάς αφού η νέα Σελήνη της άλλης εβδομάδας συμβαίνει μέσα σε ένα φιλικό σας υδάτινο ζώδιο, τον Σκορπιό στις 13/11. Ο Ηλιακός σας οίκος που ενεργοποιείται τούτη την ώρα είναι ο 9ος και αυτό σημαίνει ταξίδια, νομικές υποθέσεις που θα έχουν θετική κατάληξη, ανώτατη εκπαίδευση και χρήσιμα σεμινάρια για την δουλειά σας και βέβαια, καινούργια ξεκινήματα. Κυρίως επαγγελματικά και οικονομικά θέματα πρόκειται να σας απασχολήσουν Ψαράκια μου, ενώ αναβαθμίζονται δραστικά οι γνωριμίες σας, με τα τρίγωνα που γίνονται στον ουρανό αυτή την περίοδο, όπου μετέχει ενεργά ο κυβερνήτης σας Ποσειδώνας, μέσα μάλιστα από το ίδιο το ζώδιό σας.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα