Ταραμοσαλάτα

1. Βάζουμε όλα μας τα υλικά στο μπλέντερ εκτός από το ελαιόλαδο, το καλαμποκέλαιο και το σιμιγδάλι.

2. Μόλις ενοποιηθούν ρίχνουμε σταδιακά το ελαιόλαδο και στη συνέχεια το καλαμποκέλαιο.

3. Mεταφέρουμε σε ένα μπολ.

4.. Ρίχνουμε το σιμιγδάλι και αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες πριν σερβίρουμε.

ΥΛΙΚΑ:

250 γρ. ψωμί (μουλιασμένο σε νερό και στραγγισμένο)
1 μικρό άσπρο κρεμμύδι
1 λεμόνι (ξύσμα)
1/4 φλιτζ. χυμό λεμόνι
200 γρ. άσπρο ταραμά
1/4 κ.γ. άσπρο πιπέρι
200 γρ. ελαιόλαδο
100 γρ. καλαμποκέλαιο
3 κ.σ. σιμιγδάλι (χοντρό)