Τα ohhhmydog είναι ο παράδεισος των κατοικίδιων

Ακόμη και αν δεν είσαι από εκείνους που τους αρέσει να φορούν διάφορα αξεσουάρ πάνω στα κατοικίδια τους, όταν θα δεις τα φουλάρια, τα παπιγιόν αλλά και ολόκληρη την ohhhmydog συλλογή θα αναθεωρήσεις πλήρως.

Εμπνευσμένο από το ελληνικό καλοκαίρι, τις γαλάζιες παραλίες και τις χρυσαφένιες αμμουδιές, το ohhhmydog δημιουργεί αξεσουάρ που θα ζηλέψεις και θα ευχηθείς κάποιος να δημιουργήσει μερικά τόσο fun και cool και για τη δική σου γκαρνταρόμπα.

InStyle_600x600sample2 (2)

Παγωτά που λιώνουν στο χέρι, κατακόκκινα καρπούζια, τροπικοί κάκτοι, άγκυρες στο μπλε του Αιγαίου και εξωτικά tucan συνθέτουν μία συλλογή από σχέδια που μυρίζουν αντηλιακό καρύδα και ελληνικές διακοπές.

Μοντέρνα με στιλάτο design, κάνουν και τον πιο απαιτητικό τετράποδο φίλο (σας μιλάω εγώ που έχω έναν τέτοιο και κάθε φορά που φοράει τη μπαντάνα του έρχεται και μου μοστράρεται σαν λόρδος) να ξεχωρίσει και να περπατάει όλο περηφάνια στο πάρκο!

InStyle_600x600sample3 (2)

Πολύχρωμες μπαντάνες που δένουν με ευκολία, τροπικά παπιγιόν που προσαρμόζονται στο κολάρο του κατοικίδιου σας, ναυτικοί κόμποι που μεταμορφώνονται σε διαδραστικά παιχνίδια και απορροφητικές πετσέτες για δροσερές βουτιές, είναι μόνο μερικά από τα καλούδια που μπορεί να βρει κανείς για το χνουδωτό του τετράποδο.

Επισκεφτείτε το www.ohhhmydog.com  ή βρείτε το στο facebook και instagram.