Τα Ιmaginarium έφτασαν στην οικογένεια Lapin

O όμιλος εταιρειών LH Group, με πάνω από 45 χρόνια εμπειρίας και ακλόνητης εμπιστοσύνης που έχει καλλιεργήσει με τη σταθερή και συνεπή παρουσία του στην αγορά αλλά και με τις άψογες προδιαγραφές που ακολουθεί στον χώρο του παιδικού ρούχου, μόλις έκανε το επόμενο βήμα για να συμπληρώσει, με την πιο πρόσφατη «μεταγραφή» του, έναν κόσμο ολοκληρωμένης φροντίδας και ποιοτικών προτάσεων.

Το αγαπημένο σε όλους brand παιχνιδιών Imaginarium ανήκει πλέον στην οικογένεια της Lapin House και γίνεται το κομμάτι που έλειπε από το παζλ μιας ευφάνταστης και υψηλού επιπέδου συλλογής από τα πιο δυνατά ονόματα της αγοράς.

Η συλλογή της Imaginarium, που προσφέρει απεριόριστες επιλογές σε παιχνίδια δημιουργικότητας και αύξησης δεξιοτήτων, εκπαιδευτικά παιχνίδια και διακοσμητικά χώρου, βρίσκεται κοντά μας μέσα από το δίκτυο καταστημάτων Lapin House αλλά και ως ξεχωριστή ενότητα στο διαδικτυακό κατάστημα. Το e-shop, που αποτελεί πλέον τον απόλυτο shopping προορισμό για ασφαλείς και έξυπνες αγορές από το σπίτι, πέρα από την πλούσια συλλογή του από τα καλύτερα brands ρούχων, παπουτσιών και αξεσουάρ, φιλοξενεί τώρα και όλη τη συλλογή Imaginarium αποτελώντας πλέον τον πιο ολοκληρωμένο προορισμό για δώρα.

Οι παραγγελίες μεταφέρονται άμεσα εντός Αθηνών με οχήματα της Lapin House και σε περίπτωση περιορισμού της αγοράς λόγω έκτακτων μέτρων, η πολύ καλά οργανωμένη υπηρεσία click in είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και στις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Ανακαλύψτε κι εσείς τον μαγικό κόσμο του παιχνιδιού με μια επίσκεψη στο site τους.