Muffins με φέτα

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 ° Κελσίου.

2. Σε ένα μεγάλο μπολ και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού λιώνουμε τη φέτα και προσθέσουμε το ελαιόλαδο.

3. Ανακατεύουμε και ρίχνουμε τα αυγά ένα-ένα, το αλάτι, το πιπέρι και στη συνέχεια τον πολτό τομάτας και τις ελιές.

4. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το βασιλικό.

5. Βάζουμε τη ζύμη σε ειδικά θηκάκια για muffins και ψήνουμε για 30-35 λεπτά.

ΥΛΙΚΑ:

250 γρ. φέτα
1/2 φλιτζ. ελαιόλαδο
3 αυγά
1/2 κ.γ. αλάτι
1/4 κ.γ πιπέρι
2 κ.σ. πολτό τομάτας
200 γρ. μαύρες ελιές (χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες)
1.3/4 φλιτζ. (230 γρ.) αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 κ.σ. βασιλικό