#MamaPeinao – O Τάσος Αντωνίου μας δείχνει πως να φτιάξουμε παγωτό μόνο με δύο υλικά

Παγωτό με δυο υλικά! Εύκολο, γρήγορο και πάρα πολύ νόστιμο παγωτό. Ιδανικό για φοιτητές και νέους που δεν έχουν χρόνο και γνώσεις αλλά και γι’ αυτούς που θέλουν ένα υπέροχο παγωτό με δυο υλικά κάθε ώρα και στιγμή. Η συνταγή για παγωτό με δυο υλικά είναι πολλές φορές δοκιμασμένη και ιδανική για να κάνετε δεκάδες γευστικούς συνδυασμούς.

Υλικά

  • 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά πολύ κρύα
  • 1 συσκευασία 397 γρ. ζαχαρούχο γάλα

    Εκτέλεση

    • Σε σταθερό μίξερ χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα την κρέμα γάλακτος μέχρι να σχηματιστεί μια παχύρρευστη κρέμα, για περίπου 8-10 λεπτά.
    • Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
    • Σε αυτό το στάδιο μπορούμε να προσθέσουμε υλικά της προτίμησής μας, όπως μπισκότα, κομμάτια σοκολάτας, μαρμελάδα, κ.α.
    • Μεταφέρουμε το μείγμα σε μακρόστενο δοχείο που κλείνουν αεροστεγώς, το ισιώνουμε με μαρίζ και το βάζουμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες.