Κοτόπουλο με κάρυ

1. Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο με το καλαμποκέλαιο για 4-5 λεπτά.

2. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, ανακατεύουμε καλά και σκεπάζουμε για άλλα 4 λεπτά.

3. Στη συνέχεια βάζουμε τα λιωμένα καρότα και τα λιωμένα μήλα.

4. Ξανασκεπάζουμε για άλλα 5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το αλάτι, το πιπέρι και το κάρυ.

5. Ανακατεύουμε πολύ καλά για να πάει το κάρυ παντού.

6. Σκεπάζουμε και ψήνουμε για περίπου μισή ώρα σε χαμηλή φωτιά.

7. Στη συνέχεια δυναμώνουμε τη φωτιά για 5 λεπτά και ανοίγουμε ελαφρώς το καπάκι της κατσαρόλας για να φεύγει ο ατμός. Το κοτόπουλο είναι έτοιμο!!!

Tips:
Αυτό το φαγητό σερβίρετε με ρύζι basmati ή με λεπτά μακαρόνια, όπως παπαρντέλε.

ΥΛΙΚΑ:

1,5 κιλό φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκι
8 κ.σ. καλαμποκέλαιο
2 μεγάλα κρεμμύδια ( στο multi )
4 ξυνόμηλα ( στο multi )
4 καρότα ( στο multi )
1 φλ. γάλα καρύδας
αλάτι, άσπρο πιπέρι
3-4 κ.σ. κάρρυ (ανάλογα με το γούστο μας, γλυκό, μέτριο ή καυτερό)

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα