Οι μόνες ερωτήσεις που πραγματικά ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις στο πρώτο ραντεβού

Οι σχέσεις έχουν γίνει πάρα πολύ δύσκολες και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν όλες οι single γυναίκες (και άντρες) που χάνουν πάρα μα πάρα πολύ χρόνο στο dating. Ακόμα και αν, συνήθως, τα ραντεβού είναι χάσιμο χρόνου και μάλλον θα έχουν άβολη κατάληξη, αξίζουν να τους δώσετε μια ευκαιρία γιατί ανάμεσα σε όλο αυτό τον κόσμο που θα αμφισβητήσει την πίστη σας στην ανθρωπότητα υπάρχει και αυτός ή αυτή που θα σας κάνει να πιστέψετε στην αγάπη και θα αποκαταστήσει την πίστη σας στο ανθρώπινο είδος (μέχρι να σας προδώσει στο μέλλον, ένα σενάριο που απευχόμαστε όλοι βέβαια). Αν δεν θέλετε να χάνετε όμως χρόνο και μακριά από τα ανόητα textbooks περί dating και σχέσεων, εμείς σας προτείνουμε πέντε βασικές ερωτήσεις που λένε πολλά για το (δυνητικό) αντικείμενο του πόθου σας και σας απαλλάξουν από το να χάνετε το χρόνο σας με ανθρώπους που δεν θέλετε στη ζωή σας.

Pizza ή kale;

Η απάντηση είναι προφανής για τους περισσότερους από εμάς, αλλά στην σπάνια περίπτωση που το πρόσωπο του πόθου σας σας πει λαχανίδα (μτφρ. kale) καλό θα ήταν να βγάλετε τα αθλητικά σας από την τσάντα που τα κρύβετε και γίνετε Λούηδες όσο είναι στην τουαλέτα γιατί στο μέλλον θα σας ταλαιπωρήσει πολύ. Κανένας άνθρωπος που δεν αγαπά την pizza αξίζει εμπιστοσύνης.

Πόσους πραγματικούς φίλους έχεις;

Από έναν έως τρεις, σημαίνει ότι ένας νοήμων άνθρωπος που απολαμβάνει σταθερές φιλίες και  περνά ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους στους οποίους αφοσιώνεται πραγματικά. Από 3 έως 10, σημαίνει ότι πολύ κοινωνικός άνθρωπος, ίσως και κάπως ανασφαλής που θέλει την ουσία στη ζωή του, αλλά χρειάζεται και δικλείδες ασφαλείας για να μην είναι ποτέ μόνος του. Από δέκα και πάνω, σημαίνει ότι αυτή η social butterfly, στα ελληνικά βλαχοδήμαρχος, μάλλον δεν ξέρει τι θα πει φιλία και καλό θα ήταν να είστε επιφυλακτικές για τα μέτρα και τα σταθμά του ανθρώπου αυτού που μάλλον δεν ανταποκρίνονται απόλυτα σε αυτό που μετράει περισσότερο στη ζωή και λέγεται ουσία.

Είσαι dog ή cat person;

Εδώ δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Ο υπογράφων αγαπά την ανεξαρτησία των γατών και στηρίζει cat people, αλλά δεν σημαίνει ότι ένας αγαπησιάρης dog lover δεν θα ήταν και ο τέλειος σύντροφος. Αν δε τα ετερώνυμα βιώσουν έλξη, τότε μάλλον οι cat people θα έχουν βρει τον ιδανικό σύντροφο για να ικανοποιεί όλες τους τις επιθυμίες.

Ποια είναι η αγαπημένη σου αμερικανική σειρά;

Προφανώς και αν πει κάτι μεταξύ Two and a Half Men ή Bing Bang Theory μπορείτε να καταλάβετε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν είναι μέγκλα, αλλά υπάρχει πάντα η πιθανότητα να βλέπει Black Mirror ή  Mr. Robot ή Game of Thrones ή όποια άλλη σειρά αγαπάτε όταν κάνετε binge watching τα σαββατοκύριακα. Σκεφτείτε ότι η καθημερινότητα και πώς να αποφύγετε τη ρουτίνα είναι ο σημαντικότερος παράγοντας σε μία σχέση και το κοινό γούστο στις σειρές σίγουρα δεν είναι κάτι που πρέπει να παραβλέψετε.

Team Άσπα (Τσίνα) ή Φωτεινή (Τσιτσιγκού);

Το Fame Story 1 δεν το θυμόμαστε για κανένα άλλο λόγο πλην της ιστορικής τηλεοπτικής κόντρας Άσπας και Φωτεινής. Ενώ πολλοί στήριξαν τότε το κορίτσι που άκουγε στο όνομα Φωτεινή, παραδοσιακά οι πιο cool άνθρωποι που θέλουμε στη ζωή μας είναι πάντα team Άσπα. Καμία από τις δύο δεν έκανε καριέρα, αλλά για μία φορά μπορείτε να είστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας που σε αυτή την περίπτωση είναι φυσικά η Άσπα.

Διαβάστε ακόμα:

Mama Africa: Δεκαπέντε φορές που η Lupita Nyong’o «έφερε» την αφρικανική ήπειρο στο κόκκινο χαλί

Η Katie Holmes έκοψε αφέλειες και είναι ίδια με την κόρη της, Suri

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram