Η Meghan Markle ψάχνει ατζέντη για να την εκπροσωπεί στα μελλοντικά της project

instagram@sussexroyal

Από τη στιγμή που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα και πως από εδώ και στο εξής θέλουν να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι, πολλοί ήταν που αναρωτήθηκαν ποια θα είναι τα καινούργια τους επαγγελματικά βήματα, τώρα που δεν θα χρηματοδοτούνται πια από το κρατικό ταμείο του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πηγή του US Weekly αναφέρει πως αυτό το καιρό η Meghan Markle είναι σε φάση που αναζήτα ατζέντη ή μάνατζερ που θα την εκπροσωπεί για τα μελλοντικά της επαγγελματικά project.

«Θα μπορούσε να είναι είτε ένας μάνατζερ είτε ένας ατζέντης. Αυτή τη στιγμή κάνει τις επαφές της για να βρει κάποιον που θα την εκπροσωπεί για τα μελλοντικά επαγγελματικά projects της».

Μέτα την απόσυρση από τα βασιλικά της καθήκοντα, τα δημοσιεύματα ήθελαν τη Meghan να βρίσκεται σε συζητήσεις για να συνεργαστεί με τον οίκο Givenchy αλλά και με τη Disney, η οποία φαίνεται να συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγή της εταιρείας με αντάλλαγμα εκείνη να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων.