Δείτε φωτογραφίες από την μονοκατοικία της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου στην Κηφισιά

Είναι το παλάτι της. Τα χρόνια σκληρής δουλειάς μπροστά και πίσω από τις κάμερες όχι μόνο έπιασαν τόπο αλλά η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος μπορούν να υπερηφανεύονται πως θα αφήσουν στα παιδιά τους ένα πραγματικό στολίδι. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το σπίτι τους στην Κηφισιά, το οποίο εκτιμήθηκε από γνωστό μεσιτικό γραφείο των βορείων προαστίων, πως κοστίζει περισσότερο από 1.000.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweeekly.gr, το συγκεκριμένο οίκημα θεωρείται φιλέτο αφού βρίσκεται στην καλύτερη και πιο ακριβή περιοχή της Κηφισιάς.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η Τατιάνα.  Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για παιδιά, καθώς αποτελείται από τεράστια άνετα ενώ, όπως μεταφέρει στο Youweekly.gr πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, το ευρύχωρο σαλόνι είναι αυτό που κλέβει την παράσταση. Αποτελείται συνολικά 330 τ.μ. τα  150 τ.μ. που υπολείπονται έχουν  αξιοποιηθεί ως αποθηκευτικοί χώροι και γκαράζ.Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε  τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr στο ισόγειο βρίσκονται η κουζίνα, η τραπεζαρία, αλλά και το σαλόνι, όπου και περνά τις περισσότερες ώρες η οικογένεια. Για την ακρίβεια η Τατιάνα λατρεύει να «χουχουλιάζει» στον καναπέ πίνοντας τον καφέ της και απολαμβάνοντας ταινίες. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι το αγαπημένο χρώμα τα έπιπλα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal.

Στον πρώτο όροφο βρίσκονται τα δωμάτια των παιδιών, καθώς και το δωμάτιο της νταντάς, ενώ στον δεύτερο βρίσκεται η ομολογουμένως εντυπωσιακή κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού. Φυσικά από τον συγκεκριμένο όροφο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γραφεία τους, αφού όπως πολλές φορές σας έχει ενημερώσει το Youweekly.gr και οι δυο έχουν πάθος με τη δουλειά τους. Οι κουρτίνες είναι φτιαγμένες από τα πιο ακριβά υφάσματα, ενώ στους τοίχους δεσπόζουν πίνακες και κάδρα. Σχεδόν σε κάθε γωνιά υπάρχουν αναμνηστικά από τα ταξίδια του ζευγαριού τα οποία έχουν μεγάλη υλική αλλά και συναισθηματική αξία. Από το σπίτι δεν θα μπορούσε να λείπει ένα τεράστιο ολόλευκο τζάκι γύρω από το οποίο συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια τις κρύες μέρες του χειμώνα.

Η μεζονέτα περιβάλλεται από κήπο, τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες τουYouweekly.gr, φρόντισε η παρουσιάστρια μαζί με τον Ευαγγελάτο. Τα πλατάνια που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του οικήματος είναι μερικά μόνο από τα δέντρα που έχουν ομορφύνει τα  450 τ.μ εξωτερικού χώρου.

Πηγή: Youweekly.gr