7 απλά πράγματα που θέλει μια γυναίκα από έναν άντρα

Ας είμαστε ειλικρινείς. Μία γυναίκα θα κοιτάξει την εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα αλλά είναι το τελευταίο πράγμα που θα ερωτευτεί σε εκείνον. Μία γυναίκα θέλει άλλα πράγματα από έναν σύντροφο και μάλιστα δεν είναι και πολλά. Διαβάστε τα παρακάτω:

Να έχει μάτια μόνο για εκείνη

Κάθε γυναίκα θέλει να νιώθει ξεχωριστή, όπως και αν είναι εμφανισιακά, από όποιο μέρος του κόσμου και αν προέρχεται.

Να της παρέχει ασφάλεια

Μία γυναίκα δεν θέλει έναν εκατομμυριούχο, θέλει όμως έναν άντρα ο οποίος θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις που απαιτεί η καθημερινότητα.

Να εξωτερικεύει τα συναισθήματά  του

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από έναν άντρα δυναμικό ο οποίος τολμάει και λέει αυτό που αισθάνεται. Είναι από τα πιο σέξι στοιχεία της προσωπικότητάς του.

Να είναι συναισθηματικός

Μία γυναίκα δεν θέλει απλά έναν άντρα που θα αγαπάει μόνο εκείνη, αλλά κάποιον ο οποίος θα αγαπάει τη ζωή γενικότερα. Κάποιον που νοιάζεται για τον συνάνθρωπό του.

Να είναι δυνατός (κυριολεκτικά και μεταφορικά)

Από τη φύση της η γυναικά έλκεται από τον δυνατό άντρα. Δεν λέμε να είναι ο Ηρακλής αλλά κάποιος που στο πλάι του δεν θα φοβάται τίποτα και κανέναν.

Να είναι ειλικρινής

Η ειλικρίνεια ακόμη και σε δύσκολες περιστάσεις εκτιμάται από την γυναίκα. Μία γυναίκα θέλει να ακούει τα πράγματα με το όνομά τους . Είτε πρόκειται για ένα ρούχο που δεν της πηγαίνει είτε για το φλερτ που δέχθηκε που σύντροφός της όταν βγήκε με τους φίλους της.

Να την καταλαβαίνει

Δεν είναι δύσκολο. Απλώς συνήθως οι άντρες δεν ακούνε. Όταν μία γυναίκα αισθανθεί πως την ακούει και την καταλαβαίνει ο σύντροφός της γίνεται ακόμη καλύτερη για εκείνον.

Διαβάστε ακόμη:

Σε ποιο brand ανήκει το outfit της Δέσποινας Βανδή που ενθουσίασε το κοινό;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram