5 σημάδια που μαρτυρούν πως κάνετε τον σύντροφό σας να νιώθει άβολα

Διαβάστε παρακάτω 5 σημάδια που μαρτυρούν πως κάνετε τον σύντροφό σας να νιώθει άβολα αλλά μην ξεχνάτε ποτέ πως κάποιες φορές το «άβολο» μπορεί να μείνει χαραγμένο για πάντα στη μνήμη ενός άντρα.

Δεν σας συστήνει σε συναδέλφους του

Αποφεύγει να σας συστήσει σε άτομα από τη δουλειά του και αν κάποιος σας δει τυχαία μαζί, λέει πως είστε μια παλιά του συμφοιτήτρια από τη σχολή που έτυχε να δει δρόμο μετά από χρόνια. Συνηθίζει να λέει πως δεν θέλει να δίνει λαβές για σχόλια στον χώρο της εργασίας του, από τη στιγμή που δεν έχετε ακόμη κάτι επίσημο.

Κάπου απόμερα για ποτό

Την ώρα που τα φιλικά σας ζευγάρια συχνάζουν στα πιο hot μαγαζιά της πόλης, εσάς ο καλός σας, σας βγάζει για ποτό και φαγητό στην ψησταριά του αξιαγάπητου κύριου Θανάση, που μάτι γνωστό δεν πρόκειται να σας δει.

Θέμα: γονείς

Τον πιάνει κρύος ιδρώτας όταν του λέτε πως ήρθε η ώρα να γνωρίσετε τους γονείς του. Αλλάζει το θέμα και μιλάει για τον καιρό ή για το σκύλο του τον Bobo που το τελευταίο διάστημα έχει κλειστεί στον εαυτό του.

Η αντίδρασή του όταν βγαίνετε με φίλους

Όταν τελικά βγαίνετε με την παρέα του –αφού του ψήσατε το ψάρι στα χείλη για να συμβεί αυτό- σας κοιτάει στο στόμα για κάθε λέξη που είστε έτοιμη να πείτε. Μόλις μιλάτε, συνηθίζει πάντα να παίρνει τον λόγο και να λέει ιστορίες από τότε που ήταν φαντάρος αλλά και από τότε που φοιτούσε στο δημοτικό και ήταν το παιδί θαύμα.

Έλεγχος στα ρούχα και στην ομιλία

Ο τρόπος με τον οποίο ντύνεστε αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μιλάτε –σύμφωνα πάντα με εκείνον- δεν είναι ο κατάλληλος. Βρίσκει και στις δύο αυτές κατηγορίες τα πάντα λάθος και σας επικρίνει σε κάθε ευκαιρία μέσα στην καθημερινότητά σας.

Διαβάστε ακόμη: 

Size matters: Δείτε ποια είναι τα ωραιότερα φορέματα που θα αναδείξουν τη μέση σας

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram