Έρευνα: Οι φλαβανόλες “ασπίδα” για τη μνήμη μας – Σε ποια τρόφιμα βρίσκονται

Οι φλαβανόλες βρίσκονται σε τρόφιμα που είναι πολύ εύκολο να τα συμπεριλάβουμε στη καθημερινή μας διατροφή και δεν έχουν καθόλου παρενέργειες. Πρόκειται για θρεπτικά συστατικά, γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, που εντοπίζονται μεταξύ άλλων σε ορισμένα φρούτα και λαχανικά, όπως το λάχανο, τα σταφύλια, το ροδάκινο, οι ντομάτες, το μαρούλι, το μπρόκολο και τα … Συνεχίστε να διαβάζετε το Έρευνα: Οι φλαβανόλες “ασπίδα” για τη μνήμη μας – Σε ποια τρόφιμα βρίσκονται.