Αναψυκτικά διαίτης: Αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού και εμφράγματος
Η συστηματική κατανάλωση αναψυκτικών διαίτης εμπεριέχει κινδύνους για την υγεία σύμφωνα με μελέτη Γάλλων επιστημόνων. Όπως διαπίστωσαν οι επιστήμονες του Γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, η ύπαρξη τεχνητών γλυκαντικών στα αναψυκτικά, όπως η ασπαρτάμη, αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης εγκεφαλικού και εμφράγματος. Με βάση τα ευρήματα της μελέτης, τα άτομα που κατανάλωναν μεγαλύτερες ποσότητες αναψυκτικών διαίτης είχαν … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αναψυκτικά διαίτης: Αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού και εμφράγματος.
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον σύνδεσμο στον WordPress ιστότοπο για ενσωμάτωση
Αντιγράψτε και επικολλήστε αυτόν τον κώδικα στον ιστότοπό σας για να ενσωματωθεί