Αναψυκτικά διαίτης: Αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού και εμφράγματος

Η συστηματική κατανάλωση αναψυκτικών διαίτης εμπεριέχει κινδύνους για την υγεία σύμφωνα με μελέτη Γάλλων επιστημόνων. Όπως διαπίστωσαν οι επιστήμονες του Γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας, η ύπαρξη τεχνητών γλυκαντικών στα αναψυκτικά, όπως η ασπαρτάμη, αυξάνει την πιθανότητα εμφάνισης εγκεφαλικού και εμφράγματος. Με βάση τα ευρήματα της μελέτης, τα άτομα που κατανάλωναν μεγαλύτερες ποσότητες αναψυκτικών διαίτης είχαν … Συνεχίστε να διαβάζετε το Αναψυκτικά διαίτης: Αυξάνουν σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης εγκεφαλικού και εμφράγματος.