Zωζώ Σαπουντζάκη: Νύφη στον δεύτερο γάμο της πριν από 50 χρόνια – Σπάνια φωτογραφία

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης, Άρης Λουπάσης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια σπάνια φωτογραφία, στην οποία η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι νύφη στον δεύτερο γάμο της με τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη που πραγματοποιήθηκε τον Μάιο του 1973.

Γράφει ο Άρης Λουπάσης στην ανάρτησή του:

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη στον δεύτερο γάμο της με τον δικηγόρο Ανδρέα Πολίτη που πραγματοποιείται σε στενό κύκλο στις 2 Μαϊου του 1973 στον Άγιο Δημήτριο Λουμπαρδιάρη, ντυμένη με ένα υπέροχο λευκό νυφικό δημιουργίας του επί χρόνια συνεργάτη της Φώτη Πετρόπουλου. Επιθυμία της είναι το μυστήριο του γάμου να γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με την παρουσία λίγων συγγενών και αγαπημένων συναδέλφων που δεν ξεπερνούν σε αριθμό τους δέκα. Ανάμεσα σε αυτούς και η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου με την οποία τους συνδέει βαθιά και μακρόχρονη φιλία μέχρι το τέλος.

Όπως δηλώνει την περίοδο αυτή η Ζωζώ, είναι πολύ ευτυχισμένη καθώς βρήκε τον άνθρωπο που γύρευε σε όλη την ζωή της, κάτι ολοκληρωμένο και ωραίο. Την επόμενη μέρα το ζευγάρι αποφασίζει να φύγει για ένα μήνα στο εξωτερικό για τον μήνα του μέλιτος και επιστρέφοντας να προσκαλέσει σε μια μεγάλη γιορτή στο θρυλικό σπίτι στην Κινέττα, αγαπημένους φίλους και συναδέλφους. Η γνωριμία τους γίνεται στο σπίτι της αδερφής της Βάσως στην περιοχή του Παπάγου όπου ο Ανδρέας μένει ακριβώς δίπλα και στην συνέχεια αναλαμβάνει ως δικηγόρος κάποια φορολογικά της θέματα.

Σύντομα η γνωριμία εξελίσσεται σε ένα δυνατό και τρυφερό έρωτα που βασίζεται για είκοσι τρία ολόκληρα χρόνια μέχρι τον χαμό του, στην βαθιά αγάπη, τον αμοιβαίο θαυμασμό και την εκτίμηση. Η αγαπημένη ηθοποιός βιώνει υπέροχες οικογενειακές στιγμές με έναν άνθρωπο που στέκεται σαν βράχος δίπλα της τόσο στις επιτυχίες όσο και σε δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ο χαμός του την καταρρακώνει κυριολεκτικά και το βράδυ της κηδείας αναγκάζεται να εμφανιστεί στην σκηνή του θεάτρου Σούπερ Σταρ όπου συμπρωταγωνιστεί με τους Ντίνο Ηλιόπουλο και Ανδρέα Ντούζο, προκειμένου να μην ακυρωθεί η παράσταση.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση θυμάται πάντα την στιγμή όπου ο Ντίνος Ηλιόπουλος της σφίγγει έντονα το χέρι πάνω στην σκηνή για να της δώσει δύναμη να συνεχίσει μέχρι το τέλος της παράστασης. Η λαμπερή Ντίβα του ελληνικού καλλιτεχνικού θεάματος συνεχίζει μέχρι σήμερα να μας εντυπωσιάζει με το μπρίο και το αξεπέραστο ταμπεραμέντο της και να δίνει μαθήματα δύναμης και θέλησης για ζωή και δημιουργία.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα