Yoon Suk Yeol: O πρόεδρος της Νοτίου Κορέας τραγουδά το “American Pie” στον Λευκό Οίκο – Επικό βίντεο
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ - 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ: Ο πρόεδρος της Νοτίου Κορέας Yoon Suk-yeol και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Joe Biden κάνουν πρόποση στη διάρκεια κρατικού δείπνου στον Λευκό Οίκο, στις 26 Απριλίου στην Ουάσινγκτον. Ο πρόεδρος Joe Biden και η Πρώτη Κυρία Jill Biden φιλοξενούν τον πρόεδρο της Νοτίου Κορέας Yoon Suk-yeol και την Πρώτη Κυρία της Νοτίου Κορέας Kim Keon-hee σε κρατικό δείπνο. (Photo by Alex Wong/Getty Images)

Ο πρόεδρος της Νοτίου Κορέας, Yoon Suk Yeol, εντυπωσίασε τους παριστάμενους στο επίσημο κρατικό δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden στον Λευκό Οίκο, όταν πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε το κλασικό “American Pie” του Don McLean.

O 62χρονος πρόεδρος παρουσίασε μια καραόκε εκτέλεση του τραγουδιού στο επίσημο δείπνο του Λευκού Οίκου και εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα των παριστάμενων, μεταξύ των οποίων ήταν και η Angelina Jolie. “Δεν είχα ιδέα ότι μπορούσες να τραγουδήσεις!” αναφώνησε ενθουσιασμένος και ο Joe Biden.

Στο δείπνο, ο Biden είπε στο πλήθος πως οι γιοι του τραγουδούσαν το τραγούδι όταν πήγαιναν στο σχολείο, πριν ο 80χρονος Αμερικανός πρόεδρος πει στον Yoon “ξέρουμε ότι αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα σου τραγούδια“.

Στη συνέχεια, του προσέφερε μία κιθάρα υπογεγραμμένη από τον 77χρονο McLean, ο οποίος έγραψε την επιτυχία του 1971.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα