Βρετανία: Οικογένεια θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα αυτό το Σαββατοκύριακο – Η 22χρονη κόρη έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο

Η Laura Noutal διαγνώστηκε με καρκίνο, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν ήταν 18 χρονών. Συγκεκριμένα, νόσησε με έναν επιθετικό τύπο καρκίνου του εγκεφάλου, το 2018, μετά από μία εξέταση ρουτίνας για τα μάτια.

Οι γιατροί, της έδωσαν μόνο 12 μήνες ζωής. Η 22χρονη δεν το έβαλε κάτω. Αντίθετα έβαλε στόχους ζωής και προσπάθησε να τους πραγματοποιήσει. Αποφοίτησε, πήρε μέρος σε έναν μαραθώνιο και παρουσίασε ένα δελτίο καιρού στο BBC. Η Laura πριν λίγο διάστημα, υποβλήθηκε στην τέταρτη χειρουργική επέμβαση, αλλά δυστυχώς ο καρκίνος επανήλθε.

Η μητέρα της, Nickola Noutal, γνωστοποίησε μιλώντας στο BBC, ότι η οικογένειά τους θα γιορτάσει τα Χριστούγεννα, το επερχόμενο Σαββατοκύριακο γιατί η Laura θα μπει σε διαδικασία έντονης ακτινοθεραπείας.

«Έχουμε μία ευκαιρία με αυτή την ακτινοθεραπεία και δεν ξέρουμε πώς θα αισθανθεί η Laura στο τέλος της ή αν θα της αφήσει μόνιμες παρενέργειες. Οπότε σκεφτήκαμε ότι αντί να περιμένουμε, θα επισπεύσουμε τα Χριστούγεννα. Θα γιορτάσουμε και θα είμαστε ευγνώμονες για το γεγονός ότι έχουμε αυτόν τον χρόνο μαζί».

Η μητέρα της δήλωσε ότι είναι έτοιμη να γιορτάσει ξανά τον Δεκέμβριο και να προσθέσει περισσότερα στη λίστα των επιθυμιών της Laura.

«Έχουμε πολλά ακόμη πράγματα στη λίστα. Δεν τα παρατάμε ακόμα. Της δόθηκαν μόνο 12 μήνες και είναι εδώ για τέσσερα χρόνια – και σκοπεύω να είναι εδώ για πολλά ακόμη», είπε η μητέρα της που δεν χάνει το κουράγιο και την αισιοδοξία της.

ΠΗΓΗ: Sun

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα