Βούλα Πατουλίδου: Έπεσε θύμα διάρρηξης – “Είναι άγριο…”
Credit: Voula Patoulidou/Instagram

H Βούλα Πατουλίδου έπεσε θύμα διάρρηξης πριν από λίγες ημέρες.

Η ίδια μοιράστηκε τις σοκαριστικές εικόνες μέσα από το σπίτι της και έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram αναφερόμενη στο περιστατικό.

Ο Θεός μας φύλαξε χθες το βράδυ και απουσιάζαμε όλοι από το σπίτι. Ο σύζυγός μου, το παιδί μου και η ηλικιωμένη μητέρα μου. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα συνέβαινε αν ήμασταν μέσα. Ο καλός μας γείτονας , αντιλήφθηκε τους τρεις διαρρήκτες, και κάλεσε την αστυνομία. Με κίνδυνο να τον αντιληφθούν, τράβηξε βίντεο με τις κινήσεις τους. Απενεργοποίησαν τον συναγερμό , έκοψαν τον ρεύμα και μας ρήμαξαν. Η λεία τους ήταν… συναισθηματικά “πολύτιμα” αντικείμενα . Αναμνήσεις ζωής και πολύτιμων στιγμών!!! Αυτή η αίσθηση της παραβίασης του προσωπικού σου χώρου, του καταφυγίου σου εκεί που έχεις συγκεντρώσει όλη σου τη ζωή, δεν περιγράφεται” έγραψε μεταξύ άλλων στο κείμενο που συνόδευσε το βίντεο.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Αταίριαστοι, η Βούλα Πατουλίδου αφού αρχικά σχολίασε τις καταστροφές που συμβαίνουν στην Ελλάδα στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διάρρηξη.

“Όταν βλέπεις αυτές τις καταστροφές που συμβαίνουν, τότε λες όλα θα διορθωθούν, γιατί ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι το έχεις ακόμη… Έζω ζήσει στους Γόνους Τεμπών… Μπορώ να αντιληφθώ πόσο μεγάλη είναι η καταστροφή αυτών των ανθρώπων” είπε και συνέχισε: “Η θρασύτητα κάποιων ανθρώπων περισσεύει. Ήμασταν σε έναν γάμο και ξαφνικά μας ειδοποίησε ο γείτονας ότι το σπίτι γίνεται καλοκαιρινό, υπάρχουν επισκέπτες που δεν τους έχουμε προσκαλέσει. Μπήκαν μέσα, τα έκαναν γης μαδιάμ… Έψαχναν πράγματα που μπορεί να νόμιζαν ότι υπάρχουν, αλλά υπήρχαν μόνο κάποια κοσμήματα, όχι μεγάλης αξίας, πολύ περισσότερο συναισθηματικής. Ένας σταυρός της μη΄τερας μου..”

Πρόσθεσε ακόμη: “Να σας πω όμως κάτι; Επειδή τέτοια κατάσταση την έχουν ζήσει όλοι, λένε ότι είναι σαν να σε βιάζουν. Δεν ξέρω πώς είναι ο βιασμός, ξέρω όμως πώς είναι να βιάζουν την ψυχή σου. Νιώθεις έναν βιασμό ψυχής. Το χειρότερο είναι ότι μετά τα περνάς όλα με ξύδι και οινόπνευμα… Είναι άγριο.”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα