Vince Carter: Θύμα διάρρηξης ο πρώην αστέρας του NBA – Εφιάλτης για τη σύζυγο και τα παιδιά του
John Bazemore/AP

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του πρώην παίκτη του NBA, Vince Carter, και άρπαξαν περίπου 100.000 δολάρια σε χρηματικό ποσό, σύμφωνα με την αναφορά που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία της Ατλάντα.

Δύο όπλα και περισσότερα από 16.000 δολάρια ανακτήθηκαν αργότερα έξω από το σπίτι του έκτασης 900 τετραγωνικών μέτρων στην Ατλάντα, στην περιοχή Buckhead. Ο Carter είπε στην αστυνομία ότι το χρηματικό ποσό που ανακτήθηκε είναι μόλις ένα μέρος των 100.000 δολαρίων που φυλούσε σε μία σακούλα σε ένα ντουλάπι.

Σύμφωνα με μια αναφορά, η γυναίκα του Carter, Sondi Carter, κοιμόταν μαζί με τους δύο γιους της όταν άκουσε πολύ δυνατό θόρυβο, γύρω στις 23.50 της Κυριακής. Κρύφτηκαν σε μια ντουλάπα και κάλεσε την Άμεση Βοήθεια, ενώ έστειλε μήνυμα στην υπηρεσία περιπολίας της γειτονιάς. Αστυνομικός της περιπολίας έσπευσε στην έπαυλη και είδε έναν άνδρα να διαφεύγει με ένα μαύρο SUV, αλλά δεν κατάφερε να τον πιάσει, ανέφερε η Atlanta Journal-Constitution.

Getty Images

Ούτε η Sondi Carter ούτε τα παιδιά της τραυματίστηκαν αλλά η αστυνομία είπε ότι το μπροστινό παράθυρο της κύριας οικίας ήταν σπασμένο. Έξω από το σπίτι οι αστυνομικοί βρήκαν ένα μεγάλο ποσό από 100δόλαρα πεταμένα στο έδαφος. μαζί με ένα χρυσό πιστόλι Desert Eagle και ένα μαύρο πιστόλι Glock 26 με παρατεταμένο γεμιστήρα. Το Desert Eagle ανήκε στον Carter, αλλά οι ερευνητές θεωρούν ότι το Glock ανήκε στον ύποπτο. Ενώ ήταν κρυμμένη στην ντουλάπα η Carter είπε αργότερα στην αστυνομία ότι άκουγε κάποιον να ψαχουλεύει στα δωμάτια. Σύμφωνα με την αναφορά πολλά δωμάτια ήταν ακατάστατα και μία θύρα στο κεφαλόσκαλο ήταν σπασμένη.

Φέρεται η αστυνομία να βρήκε αποτύπωμα του υπόπτου. Ο Carter που τώρα εργάζεται ως αναλυτής NBA για το ESPN δεν έχει σχολιάσει ακόμη.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα