Βίκυ Χαντζή: Δύσκολες ώρες για τη δημοσιογράφο – Η συγκινητική της ανάρτηση
chantziviki/instagram

Δύσκολες στιγμές βιώνει από το βράδυ του Σαββάτου, η Βίκυ Χαντζή καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, στον οποίο είχε μεγάλη αδυναμία. Τη θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha με μια συγκινητική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Ο πατέρας της έδινε μάχη με τον καρκίνο τα δύο τελευταία χρόνια.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Βίκυς Χαντζή:

“Το βράδυ του Σαββάτου έφυγε ο δικός μας «Βασιλιάς». Ένας σπουδαίος πατέρας, σύζυγος και παππούς, με αρχοντική ψυχή, ήθος, λεβεντιά και μια τεράστια αγκαλιά που όταν σε έκλεινε μέσα της, ένιωθες πως σε σκέπαζε αετός.

Μάγκας και συνάμα σεμνός στη ζωή του. Ηγέτης στη δουλειά του και συγκινητικά ιπποτικός με το κορίτσι του. Απίστευτα τρυφερός και υποστηρικτικός με τα παιδιά του και γενναιόδωρος με τους ανθρώπους. Πάλεψε πολύ μα δεν λιποψύχησε ποτέ. Ακόμα και στα πιο δύσκολα, μας δίδασκε πως να μετουσιώνεις τον πόνο σε δύναμη. Να σηκώνεις το κεφάλι ψηλά και να ξεκινάς από την αρχή, έστω και αν η αρχή σου είναι πάλι το μηδέν. Δεν μεμψιμοιρούσε και δεν ικέτευε ποτέ τα θεία. Είχε μια ιδιαίτερη σχέση με τον Θεό και τα έλεγε μαζί Του χορεύοντας ζεϊμπέκικο.

Αυτό είχαμε συμφωνήσει να κάνουμε ξεπερνώντας μία ακόμη πρόκληση της ασθένειας που μας οδήγησε στο νοσοκομείο τα Χριστούγεννα. Να πάμε για κρασάκι. Να ακούσουμε καμιά πενιά και να χορέψουμε την Ευδοκία. Δεν προλάβαμε όμως… Η ψυχή του κουράστηκε να σηκώνει δύο χρόνια ανάστημα στον καρκίνο και επέλεξε να επιστρέψει στο φως, αφήνοντας μας παρακαταθήκη τεράστια αποθέματα λιγωτικής αγάπης, ευτυχισμένων αναμνήσεων και ανεξάντλητους λόγους για να νιώθουμε υπερήφανοι για εκείνον. Καλό ταξίδι ψυχάρα μου. Σε ευχαριστώ για την τιμή να είμαι κόρη σου….

Ο αποχαιρετισμός του Καπετάνιου μας θα γίνει αύριο Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στο Κοιμητήριο Π. Φαλήρου. Αντί στεφάνων, επιθυμία μας είναι να συνεχίσουμε το έργο που μας δίδαξε εκείνος με τις πράξεις του κάνοντας – με την βοήθεια φίλων και συγγενών – δωρεά στον Οργανισμό Manoli Mazi Mporoume Μανώλη Μαζί Μπορούμε του αδελφικού μου φίλου Erotokritos Kimionis, για την υποστήριξη παιδιών και οικογενειών που παλεύουν με τον Καρκίνο ή άλλες απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εξαίρετους γιατρούς μας στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς Άγιοι Ανάργυροι. Τον χαρισματικό ογκολόγο Κων.νο Λάσχο και τον μοναδικό Θωρακοχειρουργό Νίκο Αναστασίου. Με την βοήθεια τους και την δύναμη ψυχής του πατέρα μου καταφέραμε να κερδίσουμε 12 επιπλέον μήνες ζωής, αγάπης και αγκαλιάς.

Ευχαριστούμε επίσης ολόψυχα τις γιατρούς Κατερίνα Αργυράκη, Rena Karampela, Kassy Papanastasy καθώς και όλο το επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό στην Παθολογική κλινική του ΓΝΑ Σωτηρία για την ενσυναίσθηση, την φροντίδα και την συγκινητική «αγκαλιά» τους το τελευταίο 20ήμερο της νοσηλείας του. Απεριόριστα ευγνώμων σε όλους…”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα