Βασίλισσα Ελισάβετ: Χαμός στο Ουέστμινστερ Χολ – Συνελήφθη άνδρας που άγγιξε το φέρετρό της
Photo Jane Barlow - WPA Pool/Getty Images

Σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν στο Ουέστμινστερ Χολ όπου συνεχίζεται το λαϊκό προσκύνημα για τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου.

Ένας άνδρας που περίμενε στη σειρά ξέφυγε από την ασφάλεια και άγγιξε το φέρετρο της βασίλισσας με αποτέλεσμα να προκληθεί χαμός μέσα στην αίθουσα. Αστυνομικοί όρμησαν πάνω του και τον πέταξαν στο πάτωμα μπροστά στο φέρετρο, μπροστά στα έντρομα μάτια του πλήθους που απέτιε φόρο τιμής στη βασίλισσά του.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο άνδρας που αιφνιδίασε αστυνομία και κοινό περίμενε 14 ώρες στην ουρά για να φθάσει κοντά στο φέρετρο, ενώ επεδείκνυε περίεργη συμπεριφορά.

Ενώ πλησίαζε η στιγμή, όρμησε προς το κέντρο της αίθουσας όπου βρίσκεται το φέρετρο, έσπρωξε ένα επτάχρονο κορίτσι που ήταν μπροστά του και στη συνέχεια έφθασε ως το φέρετρο το οποίο άγγιξε και μάλιστα κατάφερε να σηκώσει το βασιλικό έμβλημα με το οποίο είναι σκεπασμένο.

Άνδρες της ασφαλείας τον εξουδετέρωσαν πέφτοντας πάνω του και ρίχνοντάς τον στο έδαφος, ενώ στη συνέχεια ο άνδρας συνελήφθη.

Σύμφωνα με τη μητροπολιτική αστυνομία, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 22:00, ενώ η απευθείας μετάδοση από το εσωτερικό της αίθουσας διεκόπη για σύντομο χρονικό διάστημα. Ένας εκπρόσωπος είπε στη MailOnline σήμερα ότι ένας άνδρας συνελήφθη στο Ουέστμινστερ Χολ ως ύποπτος για παραβίαση της δημόσιας τάξης και ότι εξακολουθεί να βρίσκεται υπό κράτηση.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα