Βάνα Μπάρμπα: Η δήλωση για τον Πέτρο Φιλιππίδη που θα συζητηθεί – “Ας τον αφήσουμε στην ησυχία του”

Η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό’ και μίλησε μεταξύ άλλων για το κίνημα metoo, τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και τις εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο.

“Δεν οφείλω να είμαι με κανένα θύμα, οφείλω να είμαι με την δικαιοσύνη, εφόσον πει τη γνώμη της. Ένα πράγμα. Από την αρχή δεν φοβήθηκα να μιλήσω. Ας αφήσουμε αυτούς τους ανθρώπους στην ησυχία τους, είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Όλο αυτό το πράγμα τους έκανε ζημιά. Δεν μπορούν να τρέχουν πίσω τους συνέχεια. Δηλαδή πραγματικά είναι κάτι τρομερό. Όλη αυτή η δημοσιότητα έχει κακοποιήσει τους ανθρώπους. Μέχρι και στον κήπο τους είναι. Ας τους αφήσουμε στην ησυχία τους”, είπε η γνωστή ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Βλέπω τον Πέτρο ότι έχει γίνει… ένας άνθρωπος δεν μπορεί να περπατήσει. Η γυναίκα αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα. Δεν θα βγει η απόφαση του δικαστηρίου; Αν η Δικαιοσύνη το αποφανθεί, τότε θα πρέπει να λυπηθούμε και τις γυναίκες. Μέχρι τώρα κάνουμε τηλεδίκες και δικάζουμε εμείς. Βγήκε η απόφαση; Δεν είπα ότι λένε ψέματα. Τα κορίτσια είναι εξαιρετικά. Πολλές από αυτές τις γνωρίζω και τις σέβομαι. Μερικές δεν τις ξέρω καθόλου. Όλο αυτό το κομμάτι ενάμιση χρόνο τώρα έχει κάνει κακό.

Πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες. Από την άλλη όμως, δε μπορεί στο όνομα της εμπάθειας, αν αυτό αποδειχτεί από το δικαστήριο, να καταστρέφονται καριέρες σπουδαίες και οικογένειες. Εγώ δεν έχω αγκαλιάσει κανέναν. Μέχρι να βγει η απόφαση του δικαστηρίου δε μπορούμε να λέμε ότι έχουν κάνει όλα αυτά”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα