Βάνα Μπάρμπα: Γιατί έγινε έξαλλη στον αέρα της εκπομπής Open Weekend

Έξαλλη έγινε η Βάνα Μπάρμπα, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend που παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη. Η ηθοποιός εκνευρίστηκε γιατί περίμενε στα παρασκήνια πολλή ώρα και καθυστέρησε να βγει στον αέρα, για να ενημερώσει σχετικά με τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων).

“Πάντως έχουμε πολλή ησυχία στο πλατό. Μην πεις» είπε αρχικά η ηθοποιός, με την Ελένη Τσολάκη να ξεσπά σε γέλια και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα να σχολιάζει «Έπεσε μουγκαμάρα! Είχαν αγχωθεί να δουν τι γίνεται”

“Μπορεί να θύμωσα λίγο μαζί σας αλλά δεν φταίει κανείς. Ούτε τα παιδιά φταίνε γιατί όλοι κάνουν τη δουλειά τους σωστά. Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι όταν έχετε γεμίσει πια τις εκπομπές με συνεντευξούλες από εδώ κι από εκεί, ρε πρέπει να δίνετε ουσία σε κομμάτια αλληλεγγύης κι αγάπης. Δεν είμαι εγώ εδώ, μπορεί να είναι κάποιος άλλος αύριο. Είναι σημαντικό με θέλατε, αλλά αν δεν νευρίαζα και δεν έλεγα ότι θέλω τόση καθαρή ώρα…”, είπε η Βάνα Μπάρμπα και τότε η Ελένη Τσολάκη την αγκάλιασε και της είπε ότι την αγαπάει.

“Εγώ δεν πάω όπου να ‘ναι… Με ενόχλησε ο τρόπος που μοιράσατε τους χρόνους. Γι’ αυτό και φώναζα λίγο πριν. Δεν φταίνε τα παιδιά. Δώστε μας λίγο χρόνο ρε γ…ο να καλέσουμε τον κόσμο και να χρησιμοποιούμε την τηλεόραση”, πρόσθεσε η Βάνα Μπάρμπα και κατέληξε: “Εγώ τι θέλω από εσάς τώρα; Έχω ανάγκη να σας πω ποια είμαι και τι είμαι; Ή να με ρωτήσετε πάλι για την κόρη μου και την προσωπική μου ζωή; Σιγά τα αυγά”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα